Adkadaslar izliyormusunuz ya da izledinizmi bilmiyorum belki inerernette falanda rastlamış olabirsiniz. bir kaç sene önce esra erol programına aday olarak gelen kıza fazla tepki göstermişti ki özet geçip hatırlatayım. 18 19yaşlrındaki kız aday olark gelmişti kızın ailesi kızın evden her gece kacdıgını son günlerde baska yerle kaldıgını hep para istedgini babasıyla arasının şiddetli bir şekilde kötü oldugu biliniyordu kız babasına hakretler etti stıdyoyu terk etmeye calışmıştı hayta. Evet çok çok kötü be yanlış birşey (tabi kızın ne yasdıgında bilmiyoruz) esra erol kızı savunsunda demiyorum ama kıza san burdan cıkıp doğru ananın babanın evine gidiceksin bende takip edecgm seni sen artık mimlisin kızım nereye gitsen bulurum ben senı seklınde konusma ve tavırları bence vok ayıp ve uygunsuzdu sozde o kız ne kadar ayıp yanlış etsde senın prrhramına evlenmek için geliyor sen o kızın birşeyı degılsınkinkı kız resıt sen hangi curret hakla o kızın hayatına bu denli mudahale edebiliyorsun? Böyle dusunun bitek benmiyim arkadaslar? Esra erol yanlış yaptı bana göre. Bana katılar varmı?
Yorumlarınızı bekliyorum
(hayırlamaynlar ya da izlemeynlrr için link burada izleyip yorum yaparsanız sevinirm.
Yorumlarınızı bekliyorum
(hayırlamaynlar ya da izlemeynlrr için link burada izleyip yorum yaparsanız sevinirm.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer