İHANETE UĞRADIM. İHANET ETMEDİM?

Benim 1 yıla yakın ilişkim vardı karşı taraf evlenmek istiyordu falan sonra aldattığını söyledi, babası yoktu bu annesinin telefonunda evli olan eniştesinin mesajlarını gormüş kendince vicdan yapıp bana yazdı. aldattım pişmanım vs vs cok yazdı benim tabi midem bulandı kaçgündür kendime geliemedım 2 hafta sonra kafam dagılsın diye sosyal medyadan biri ile konuştum,1 kere de bulustuk cocukla 5 dakıkalıgına ama ben 1 senelikle bitirdim yanı yazıyordu engellıyordum ihamete karşıyım.. sonra benım eskı cocuk sosyal medyamı calıp cocuga yazmıs herseyı sılmıstım gerı alıp cocuga yazıp bız sevıyoruz sözlüyüz falan cocukta halıyle ne oldugunu anlamadı bana sordu ne zmn ayrıldınız ben 1-2 ay dedım yalan soyledım sadece o konuda ve herseyı geri alıp attıgına da neden peki fotograflarjnız hala kalmıs sılseydın falan dedı ama sılmıstım gerı almıs cocuga atmıs cocuk tabı kı mesaj attı yazma bana dıye benım sadece buradakı hatam zamanı yanlıs soylemem sizce kım haklı cocukla olmasını ısterdım cunku 1 senelıgın yapmadıgı adamlıgı 1 haftada goremesemde tattım guzel olurduk da cevaplarınızı beklıyorum kafam cok dolu napmam gerekıyor
İHANETE UĞRADIM. İHANET ETMEDİM?