Merhabalar Herkese 🎬🍿

Filmi izlemeden önce okuduğunuz olumsuz yorumlar izleme isteğinize etki ediyor mu?
Merhabalar Herkese 🎬🍿

Filmi izlemeden önce okuduğunuz olumsuz yorumlar izleme isteğinize etki ediyor mu?
Kesinlikle engelliyor. Olumsuz yorum eşittir kötü bir film demektir. Kötü bir film de zaman kaybıdır. 1-2 yorum olumsuz ise ön yargılı olmam fakat baştan sonra olumsuz yorumlar var ise izlemem.
İster istemez insanın aklına böyle bir düşünce yerleşiyor ama yine de seni engellemesine izin vermeyip birde kendin izleyip değerlendirme yapmalısın.
En son My Happy Ending dizisinin ilk bölümünü izlerken böyle hissetmiştim. Dizi ilerledikçe açılıyor ve merak ettiriyor. Diziyi izledikçe iyi ki ilk bölümler'deki yorumlara aldanmamışım diyorum. Kafa karıştırıcı bir dizi. Kafam yine çorba.
Severim öyle yapımlarıı
Sen de mi izledin?
Yok hayır, kafa karıştırıcı dedin ya o tarz dizileri severim anlamında
Şimdi anladım.
Hayıt tabi ki de ben bir filmi her zaman kendim izleyip değerlendirmek isterim.. ama tabi ki de yine de bazen yorumlara ya da eleştirilere spoiler almadan bakıyorum ne olur olmaz diye. çünkü bazen 2 saat izlemekten zaman kaybından kurtulmuş oluyorum.
Ben önce filmi izliyorum sonra öyle yorumlara bakıyorum bakalım kimler benimle aynı fikirdedir ya da değildir ama bazen önceden bakıyorum yorumlara biraz etkiliyor film izleme isteğimi.
Ben bazen yanılıp önce yorumları okuyorum ama baştan filmi izleyip öyle okumak lazın
Lazım*
Evet
Cevap
14Cevap
Milletin değil kendi yorumumu dikkate alırım
Hayır filmi açar bakarım belki güzel gelebilir bana
En iyisi ya yorumlar yanıltıyor çünkü
Başka insanlara kötü gelen bana iyi gelebilir belki
Evet filme başlamadan önce yorumları okuyorum çoğunluğu kötüyse izlemiyorum
Aslında bazen yorumlar yanıltıcı olabiliyor
Çoğu zaman evet ama testere gibi efsane filmlerde kafama takmıyorum bile çünkü benim hoşuma gidiyor öyle filmler kötü yorum yapanın zevkinden banane yani
Nadiren filmle ilgili yorum okurum o da izlemem bitince olur
Ben o yüzden yorumlara pek bakmadan açıp izliyorum.
Hayır. İzler kendim bakarım.
İzlemek istediğim filmi direkt açar ve izlerim, yorumlara ve puanlarına bakmam.
Aslinda baslarda evet ama simdi yorumlara aldiris etmiyorum
Hayır engellemez. Konusu ilgimi çekerse izlerim.
Hayır asla
Açarım beğenmezsem kapatırım
Film izleme kültürüm yok
Hayır asla kimin ne dediğine bakmam ben
hayir. insanlar zevksiz guvenmiyorum
Yorumlara pek takmam direk izlerim
Film hiç sevmem izlemem
Yoo aksine merak etmeye başlıyorum
Zaman zaman engelliyor.
İvet
Bazen
Hayır