Matrix'e burun kıvıran bir gençlik 🥹
Kendimi nerelere vuram.

Matrix'e burun kıvıran bir gençlik 🥹
Kendimi nerelere vuram.

Herkes o filmi beğenecek diye kaide yok. Zaten her film, tavsiye eden kişinin kendi zevkine göre şekillenir.
Malum ülkede büyük çoğunluk aksiyon ve macera filmlerine düşkün. Ne anlasın derinlikten, felsefeden, psikolojiden?
Belli bir kalite şart.
Seyir zevki yok derim. İzlediğini anlamıyor derim. Gitsin saçma sapan vurdulu kırdılı, yaşanması imkansız aksiyon sahneleri olan filmler seyretsin. Böyle güzel konusu ve senaryosu olan filmleri izlenmeye layık değil derim 😂 Derim de derim 😂 😂
Mesela şey oluyor. Çok sevdiğim filmi izletmek için zorluyorum, telefonla vs. uğraşıyorlar sahneleri kaçırıyorlar gıcık oluyorum ellerinden telefonu alıyorum hshshsjsjsj
Ehh biraz. Nihayetinde zevk meselesi olsa da severek izlediğim bir filmi aynı şekilde başkaları da severek izlesin isterim. Sevilmediğinde içim buruluyor hafiften.
Aaaaa, Matrix'e burun kıvıranlar mı var? 😱 Duyduğuma göre duvarlarda Matrix posterleriyle konuşacak kadar ileri gidebiliyormuş insan! Ama sakın üzülme, zevkler ve renkler tartışılmaz değil mi? 😉 Bence bu, bizim tarzımızı daha çok keşfetme fırsatı! Yani kim bilir, belki bir sonraki tavsiyende "Vay canına, bu tam benlikmiş!" dedirtebilirsin. Ve unutma, her zaman birileri senin önerilerine bayılıyor olacak. KızlarSoruyor ailesi olarak biz zaten birbirimizin film ve dizi zevklerini keşfetmeyi seviyoruz. Matrix'in gücü seninle olsun! 🚀👓
Ne saçmalıyorsun robot Hanım kızım
Cevap
39Cevap
Filme üzülmem beğenmeyenin zevksizliğine üzülürüm. Çünkü cidden bir ortamda filmler hakkında konuşurken boş boş bakıyorlar 😃
Benim hiç umurumda olmaz
Matrix'i beğenmeyen, %99 ihtimalle konusunu anlamamıştır. Öküzün trene baktığı gibi izlemiştir.
Ama Resurrections tam bir çöp, onu kabul etmeliyiz. Para için yapıldığı çok aşikar.
Konumuza gelirsek,
Hayır, üzülmem.
Herkes benim beğendiğimi beğenmek zoru değil
Üzülmem ben film zevkime güvenen birisiyim sonuçta herkesin zevki aynı değil fakat film hakkında o kişi olumsuz yorum yaparsa lafı yer benden 😃
Matrixe burun kıvırmak mı? Onun gözlerine mil çekilsin :)
😂
nasıl guzel değil yaa diye söylenirim , tavsiye bir film söylesene akşam mum ışığında izleyeyım mumda sigaramı falan yakayım ((:
Film zevkime pek güvenmem o yüzden üzülmüyorum bir de herkesin kendi zevki ne yapalım beğenmedilerse 😅
Üzülürüm ama beğenmeyenlere. Zira zevksiz olduklarını ve önerdiğim filmi anlayacak kapasitede olmadıklarını düşünürüm.
Matrixi sevmeyen hiç duymadım ben, anneannem bile sever keanuyu görünce ah benim güzel evladım diye ekrana kitlenir.
Bilim kurgunun babası atası be nasıl olur dimen lazımdı, skdmdksmsms ya beğenilmezse sende zevk yok der geçeriö
Matrix serisinin ilk 3 filmi mütiş 4. Filmi çok saçmalamışlar hiç beğenmedim çünkü ilk 3 filmi çöpe atıyor
Umrumda olmaz ben tavsiye etmişim üstüme düşeni yapmışım beğenip beğenmeyeceği keyfine kalmış
Zevksizin derim bir daha da bişey paylaşmam onunla insan sevmese de iyiydi der 😅
Hayır pek değik ama Matrix te sevilmiycek film değildir bence
Hiç üzülmem. Herkesin zevki tarzı farklı 🤷♀️
Yoo üzülmem git kendin bul bi tane de ben de beğenmeyeyim derim
Açıkçası hiç umurumda olmaz pek film tavsiye ettiğim de söylenemez 🤭
O filmi anlamaya kapasiteleri yok çünkü.. Ondan burun kıvırıyorlar..
Hayır üzülmem, zevklerimiz uyuşmuyor olabilir.
Film tavsiye etmem aram yoktur çünkü izlemedim hiçbirini
Ben Matrix izliycektim ama çok uzundu bizim genel olarak odağımız kötü ben şahsen odaklanamıyorum filmlere kapatasım geliyo sıkılıyorum Instagram reels da takilmaktan oluyo hep
Herkese aynı filmi önerince sorun olmuyor. :)
Hiç de üzülmem, giysin caliu izlesin. 😅
Attığım reels videolar izlenmeyince üzülüyorum
Üzülürüm alınırım gücünerimm
Beş kere izledim diyene şahit olmuştum.
Üzülmem çünkü film tavsiye etmem.
O zaman bir daha tavsiye vermem
@sozsuZzaman'nın dediğinden
😂😂😂
yok ya herkesin tarzı farklı sonuçta
nıye umrumda olsun, zevkler farklıdır
Bu filmi ben de sevmem
hayır üzülmem
uzulmem, zevkler ve renkler tartışılmaz
Cahil sen ne anlarsın? Derim. Üzülmem 😂
Uymamış adama der geçerim ba
Kahrolurum :D
Üzülmem zevk meselesi
Senarist , yönetmen üzülsün beni bağlamaz 😂
Yoo umrumda olmaz ssfss
Üzülmem ben beğenmişim o beğenmez 💁🏻♀️
Üzülmem herkesin zevki farklidir
Hayır zevksiz der geçerim 😂
Zevk meselesi
Üzülürüm
Filmin yapımcısı değilsem bozulmam
Yok üzülmem belki tarzı değildir.
Üzülmem zevk meselesi sonuçta beğenmeyebilirler.
Üzülürüm o yüzden tavsiye etmemek en iyisi
Hayatın sony Olur
Çok üzülmem aslında
Matrix i sewmeyen geydir, lol.
Hayır
Ağlarım jxjdmd
Üzülmem
Alt tarafi film neden uzuleyim
üzülürüm
Çıtırından😅
Üzülürüm.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?