Gizli Üye(25-29)+1 yılKesinlikle değil mesela hentai diye bir tür var ve bu türde animeler var ve tamamen seks üzerine kurulu bu tür. Onun dışında animelerin çoğunda çıplaklık vs. mevcut. Tabii olmayan animelerde var ama yine de çoğu animenin konusu çocuklara hitap etmiyor bence. Zaten çocuklara hitap eden animeler ayrı mesela pokemon, beyblade vs. çocuklara hitap ediyor. Ama ne bileyim High School DxD, Mirai Nikki, Kakegurui, Death Note gibi kan vahşet ve bu tarz çıplaklık içeren anime varken bunları izlemenin çocukluk olduğunu söylemek saçmalıktır.
05 Yorumla- +1 yıl
High school dxd guzeldi
Cevap sahibi+1 yılErkeklere göre tam ben sevmedim.
- +1 yıl
Sende erkek harem animesi izlr o zamam 😂
Cevap sahibi+1 yılDaha ergen olduğum zamanlar izlemiştim bir sürü. O zaman çok hoşuma gidiyordu yakışıklı anime erkekleri falan kızın yerine kendimi koyuyordum izlerken. Ama şu an izlemem artık zevk vermiyo öyle şeyler. Onun yerine romantik bir dizi izlemeyi tercih ederim.
- +1 yıl
Kendi tercihin 😂😂
En İyi Cevaplar
- Diziler & Filmler konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılAnimelerin filmleri artıkça ve insanlara kullandıkları dijital platformlara ve diğer mecralara göre PR çalışmaları iyi yapdıkça filmden çıkıp anime izleyen sayısını artırıyor.
Böyle olunca popüler diğer animeleri izlerken buluyorlar kendilerini. Bu çocukça olmanın çok ötesine geçti.
Ben buna nasıl bahsedilen z kuşağı, çoktan yok olup gitmiş veya Bergen gibi kazaya kurban gitmiş sanatçıları döneminin insanları bile unutma noktasındayken bu kuşağın hatırlaması dinlemesi nadirken yapılan coverlerle dinleyip öğreniyorsa.
Animeleri, bir çok diziler de alıntı verilmesi, gönderme yapılması,
Kült karakterin bile bunları yapması
örneğin : Chucky katil bebeğin bile ya onu izlemedim gibi show malzemesi edinilmesi
Ve filmlerinin dizilerinin yapılması birer coverleşmedir bunun sonucu ise çoktan çocuksu durumları geride bırakıyor.20 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
58Cevap
- Diziler & Filmler konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılKim demiş çocukça diye? O bir kültür ve yaşam felsefesidir.
41 Yorumla- +1 yıl
Adammmmmm
Diziler & Filmler konusunda 1,2b cevap paylaştı. Hayır her yaşa hitap edebilir. Dün bende izlediğim animenin 1. sezonunu tamamladım
15 Yorumla- +1 yıl
Animenin ismi ne
- +1 yıl
Vayy güzele benziyor hic gormedigim bi anime mutlaka bakarım ben ona
- +1 yıl
👍
- Diziler & Filmler konusunda 29,2b cevap paylaştı.
u +1 yılhayır değil,,,
10 Yorumla değil. ben izledim birkaç tane. daha 6-7 yaşlarımda televizyonda gördüğüm animeler vardı naruto gibi one piece gibi. mesela pokemon'da bir animeydi ama anime olduğunu bilmiyorduk. yugioh mesela. eskidendi o düşünceler. sonra death note çıktı. ve bir anda herkes anime manyağı olmaya başladı. çünkü death note izleyen sonra anime önerisine baktığında ilk baktığı şey naruto-one piece-bleach üçlemesi oldu. ben daha sonra mangalara falan başladım. berserk-vagabond-veritas-the breaker vs. derken genel hatlarıyla öğrendik yani. birisiyle karşılaşsam az buçuk konuşacağım şeyler var şu an. bu da bir şeydir. ama ben çoğu animeyi seyretmiş birisi olarak, şu an olsa oturup izleyebilir miyim tam emin değilim. one piece izlersem izlerdim o da bir harika yani
10 Yorumla
+1 yılDoraemon izliyorsan evet zncjsnxns (onu da izliyorum) ama genele vurursak kesinlikle değil. Çoğunda özellikle seinen animelerinde çok iyi bir felsefi alt yapı var. Attack o titan olsun Evangelion olsun başyapıttır bunlar ve verdikleri mesajları da herkes anlayamıyor
11 Yorumla- +1 yıl
Attack on titan klasik ya herkes biliyor zatrn
+1 yıl11 Yorumla- +1 yıl
Bu animeler güzel ya
+1 yılSaçma işlerle uğraşıyorsunuz.
Bi saniye kalın bacaklı gotik anime kızı beni çağırdı
11 Yorumla- +1 yıl
Aklıma high school dxd geldi
+1 yılHayır
Farkındaysanız +18 animeler bile var (hentai olmayan, kanlı, şiddet içeren)
Örneğin midori var34 Yorumla- +1 yıl
Çok eskiymiş o ya eskilerde iyi olmuyor görüntüsü güzel olması lazım
- +1 yıl
www.youtube.com/watch
Ne kadar çocukça değil mi :D - +1 yıl
@RavenbyPoe He sen hele Mirai Nikki, Elfen Lied, Another izle
Bu onların yanında ufacık kalır
+1 yılHayır, değil.
Herkes olaya çizgi film ve ergen işi olarak bakıyor ama değil.
Ne animeler var, sizi ağlatır.
Sadece çizim yüzünden mi bu ön yargı? 😂11 Yorumla- +1 yıl
Cidden etkisinden cıkamadigim anime çok
Diziler & Filmler konusunda 317 cevap paylaştı. Death note izleyene kadar öyle düşünüyordum ve haksızmışım. O yüzden çocukça değil. Bir de death note tarzı öneri verebilecek olursa sevinirim. Misa üzümlü kekim yaa.
23 Yorumla- +1 yıl
Death note gibi tarz veremem ama onu izlediğimdeki kapıldığım hislerin aynısını yaratan diziler var attack on titan, akame ga kill, monster, steins gate
- +1 yıl
Elfen lied İzlemediyseniz duygusal olarak benzer etkileri yaşarsınız.
- +1 yıl
@aynadakiajan onu hep duyuyorum izlemedim
+1 yılDeğil çünkü genelde animelerin konuları ve görsel efektleri bir çocuğun anlayacağından çok çok daha ileri bir düzeyde ve ağır
11 Yorumla- +1 yıl
Bence animeler normal dizilerdne daha guzel
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇocuklara uygun olduğunu çok düşünmüyorum. çocukça diyenler ön yargı ile bakanlar genelde. Hem de çocukça olsaydı bile bu senin kararın tarzın onlara ne. Seviyorsan izle değilse izleme. Sen ne düşünüyorsun
144 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılYani bu sorun hakkında*
Cevap sahibi+1 yılSorduğun soru 😂
- +1 yıl
Bencr cocukca degil ama bu lise animeleri falan oluyor genelde onlar biraz cocukca ben oyle seviyorum
Cevap sahibi+1 yılAşk ve hentai değil mi çoğu ya Ama o da senin terchin tarzın bence sorun yok. Ben o iki kategorininde 16+ olduğunu düşünüyorum en az ve iyi koşulda dkld
- +1 yıl
Hentai dedigin dizi olmuyor genelde lise animeleri falan izliyorum onlar öyle değil mesela lookism falan
Cevap sahibi+1 yılHentai içeriklerini sevmiyorum glfldd bi tane var öyle görsel olarak çok güzel editte gördüm ama hentai izlemem yani 😂 daha iyileri var dizi gibi gelmişti.
Lookism ilkkez duydum ama alt alanları bana hitap etti fldldç bir tek yavaş gibi ve dram çok gibi.
Bence çokta çocuksu durmadı ya mavi robot olan bi çizgi film vardı bilindik baya, adını hatırlayamadım bi an, o daha çocuksu hissettirir yanında
- +1 yıl
Git high school dxd izle bakalım seviyor musun sevmiyor musun 😂
Cevap sahibi+1 yılOnu duydum/gördüm bak dkdld
Cevap sahibi+1 yılEcchi ıh fkfklf kapaktan dolayı bakmamışımdır buna 😂
- +1 yıl
Anime izliyor musun sen?
Cevap sahibi+1 yılBunny sempai ve shigatsu wa kimi no uso ilgimi çekiyor azcık bak.
Cevap sahibi+1 yılİzliyorum ama şu ara hem sevdiğim seri bitmesin diye hemde oyununu oynadığım için az yavaştan alıyorum fldld
- +1 yıl
Hmm birisi aramıstı ondan gec baktım genel olarak klasik 2 kisinin birbirine asık oldugu animeye benziyor
- +1 yıl
Ne oyunu o
Cevap sahibi+1 yılHafiften. İkinci dram tarzı olunca bulaşmadım violetin filmi var bekliyorum glelfş mood lazım
Bunny de farklı duruyor çizimleri hoş gibi
Genshin impact adı- +1 yıl
Genshin impact oynuyom bende mainin ne
Cevap sahibi+1 yılOo, şey.. scara tao 😂 senin
- +1 yıl
Hu tao mu anlamadım?
Cevap sahibi+1 yılAynen hem scara hemde hu tao ikiside.
- +1 yıl
Scara cıkalı cok olmadı benim main diluc hatta onun kostümü gelmisti onu almistim
- +1 yıl
Dilucla zhongli cok iyi ya
Cevap sahibi+1 yılValla ilk çıkışında yoktum 😂 rerun görünce kaptım ama iyi ki almışım çok pratik gezerken
Diluc vay be ben çok sevemiyorum oynanışını hiç kasmadım duruyor 1lv lfldfş
Zhongli baya iyi ya her takıma da gidiyor yaşının verdiği güç mü desek 😂
Cevap sahibi+1 yılArkadaşta dilucu baya seviyor. Hala onu kullanıyor ama ben pek şeedemiyorum
- +1 yıl
Diluc bayagi kastım ben 100 k gormuslugum var ultide krıtik sansı 56 falan kritik hasardan 206
- +1 yıl
Hasarda*
Cevap sahibi+1 yılBaya iyi bu arada fllffl şans işi çok önemli ya kasarken ama bi tık iki elliler yavaş hissettiriyor bana
- +1 yıl
Ar seviyen kaç
Cevap sahibi+1 yıl56 senin
- +1 yıl
Benimde 56 galiba
- +1 yıl
Ama oyun cok kolay artık butun herseyi kolay olduruyorum sarmıyor
Cevap sahibi+1 yılİlk karakterleri kas kddmld end game yapmıyorum ben bilerek hemde bitse de aylık eventler şu an için ilgimi çekiyor gpşerç
- +1 yıl
Kasılcak bişi yok ki bütun artifictlar zaten cok iyi daha iyisi cıkmıyor ustune 90 seviye şu an ben dilucta serpent spine kullanıyorum full yıldız , wolf gravestone cikmadigi surece bu karakteri daha fazla geliştiremem 😂
Cevap sahibi+1 yılO zaman bir şey diyemem fkfl ben çok fazla zindan dönmem en fazla 2-4 reçine harcıyorum o da ara sıra. Ama zor yetiyor artifactlar..
Ama ben mesela amber falan demek istemiştim ha o da varsa okey ama dkdk
Dilucla gram aram yok bi balığı görüyorum elinde mfleldeş benim bu çift eller hiç denk gelmedi anca freminet veya chongyun o da kasılı değil daha kasamam planıma göre 😁- +1 yıl
Ben normalde rqiden shogun kascaktım eger cıksaydı ama cok ugrastim cıkmadı 🥲
- +1 yıl
Ben bayagidir oynamıyordum oyunu ya bakiyim dedim simdi birsuru yeni karakter gelmiş ve yeni yerler acılmıs
Cevap sahibi+1 yılKaç wish attın gelmedi. Normalde alacaktım raiden ama xiao yu düşününce garantimi kaybetmek istemedim 😁 yeni gelcek kızıda beğendim fldöd oo sen bayadır oynamıyorsun o zaman evet evet en kötü seneden seneye hikaye ilerletip bırakmalık oyun kdösls seelie ni alsaydın event varken
Cevap sahibi+1 yılBaşta soru işareti var bu arada yanlış olmuş o flöddl
- +1 yıl
Bende birsuru yer kapalı haritada oraları kesfedip chest acarak en as 100 wish cıkarırum bence
- +1 yıl
Ben zaten oyuna raiden shogun icin baslamistim sonra dilucu gordum onu almak istedim
- +1 yıl
Ama baslama sebebim raiden shogun dı 😂
- +1 yıl
Dehyada guzel onuda almıstım
Cevap sahibi+1 yılÇıkar kanka ben map falan aşırı dolaşmıyorum fleödl abyss yapsan ve şimdi canlı yayındaki kodu girsen 700 primo verir. Şogun güzel ya. Deneme için verdiklerinde oynanışını çok sevdim gleödş ışınlanması falan. Dehya 5 yıldızlıda kaybedince veriyor da az onuda kasması zordu sanırım
- +1 yıl
Ben dehyayı onun çarkında almıştım bilmiyordum genel çarka eklenecegini ama cıktıgında bayagi sevmiştimte hasqrı as biraz
Cevap sahibi+1 yılYayında diyorlarmış bunu ya denk gelmedim daha da ama sevdiysende üzülcek olay yok 😁
Çocukça değil aksine çizgi filmlerin yetişkinler için yapılan versiyonu ben severim anime izlemeyi utanmasam anime kıyafeti giyinip ortalıkta dolanıcam ama boyum 1.52 kostüm giyen çocuklara benzerim cjfkckkckckck çok tatlı oluyor öyle giyenler
41 Yorumla- +1 yıl
Daha iyi oylr zaten anime karakterleri kısa
Gizli Üye(25-29)+1 yılHayır neyden keyif aliyorsan onu yapmaya devam et ben de hala barbie winx gibi cizgifilmler izliyorum yaşım 22. Ayrıca oyuncak bebeklerle bile oynuyorum kimseye laf dusmez kendi sorumluluklarini bildigin ve yaptigin surece keyfi seylere kimse karisamaz. Nasil mutluysan oyle yapmalisin
22 Yorumla- +1 yıl
The winx saga bende izlemistim
- +1 yıl
Tesekkurler
+1 yılKonuları çocuklara hitap etmiyor, sırf çizim diye çocukça demek yüzeysellikten başka bir şey değil.
27 Yorumla- +1 yıl
Bazıları ama gercekten cocukca bence benim izlediklerim öyle
- +1 yıl
Bu bir çizim tekniği sonuçta her yaşa hitap eden çeşitleri var. Ben çizgifilm de izlerim çocukça olması benim izlememe engel değil ama gidip Berserk profil resimli birine sen git çizgi film izle velet diyenler falan oluyor bunu çok saçma buluyorum. Çizim olması çocuksu olduğu anlamına gelmiyor.
- +1 yıl
Meksksıd benimde profilim anime
- +1 yıl
Benim de profilim anime 😂
- +1 yıl
Death note da bi cocuk var ona benziyor
- +1 yıl
O zaten
- +1 yıl
Heee
Diziler & Filmler konusunda 1,6b cevap paylaştı. Hayır değildir kimin ne izlediği kimseyi ilgilendirmez, bende arada eski çizgi filmleri izlerim hatta sinema filmlerini daha çok çizgi olarak izlerim Batman, Justice league çizgi filmleri gerçektende iyi sarıyor izlemesi keyifli
10 Yorumla
+1 yılyok ben bitek anime değil zaten animasyon ve çizgi dizide izliyorum
16 Yorumla- +1 yıl
Rick and morty gibi
- +1 yıl
yoook be onu hiç sevmiyorum mesela tobot güzel eski olmasına rağmen tentenin maceralarıda güzel keşke daha uzun olsaymışta neyse tekrar tekrar izlerim mucize uğur böceği var daha başka bi sürü varda aklıma bunlar geldi tobotun 2023 olanı hala devam ediyor olması gerek onada başlıycam önce 2010un un 3. sezonunu bitireyimde
- +1 yıl
Eski onlar
- +1 yıl
Genel oalrak yani
- +1 yıl
tobot hala devam ediyo
- +1 yıl
eskiler daha iyi zaten
+1 yılÇoğu animenin çocuklara uygun olmadığı düşünülürse hayır çocukça değil.
11 Yorumla- +1 yıl
Evet +18 cok var
demon slayeri izliyom savaslı yerler ok de diğer kısımlar cocukca
15 Yorumla- +1 yıl
Aynen o sarı saclı cocuk cok cringe bide
- +1 yıl
Ya iste hint dizileri cringr mesela sahte oldugu cok belli ya o manada o sarı saclı cocugun bagirması ciglik atması falan sinir bozucu
- +1 yıl
İkisi anlamınadq geliyor ama izlediysen biliyorsjndur zaten o karakteri 😂
+1 yılBunların şeyi var xx videoları Onları izlemek çok hoş bir video
14 Yorumla- +1 yıl
😂😂😂
- +1 yıl
🤣🤣🤣🤣🤣
- +1 yıl
Adam zevkten anlıyor ya
- +1 yıl
Hahaha aynen
Ne izlediğine göre değişir. Çok güzel animeler de var, genç kız edebiyatı gibileri de..
115 Yorumla- +1 yıl
Akame ga kill izlemistim
- +1 yıl
Eger anime seven biriysen kesinlikle izle
- +1 yıl
Var ama mangaya bakma animesi daha iyi
- +1 yıl
Rica ederim ben o animeyi o kadar cok sevdim ki herkese söyleme geregi duyuyorum kelwkekrjt
- +1 yıl
Ama önceden uyariyim depreayona sokma ihtimali var 1 hafta boyunca
- +1 yıl
😂😂😂 herkesin aynı bahanesi yaa keşke benide biri uyarsaydı sazan gibi izledim 😡😡😡
- +1 yıl
Keşke animeyi yarıda bıraksaydım diyorum izlemeseydim diyordum bitmeseydi diyorum keşke ya bi cizgi dizi nasıl bi insanı boylr etkileyebilir
- +1 yıl
Ben o depresyonu mutsuzlugu çektim o yuzden herkese öneriyorum ki onlarda çeksin gizli amacım bu 😈😂
+1 yılCocukcaysa çocuğuz çocuk ruhluyuz be ne var anya ve kanna yı görünce ben bile eriyorum çok tatlışlar
117 Yorumla- +1 yıl
Anya forger mi hic sevmiom onu
- +1 yıl
Nedeenn 😡😡😡
- +1 yıl
Koca kafalı cunku
- +1 yıl
Ve yerden bitme 😌
- +1 yıl
- +1 yıl
Hayır çok tatlis bende saçımı pembe ypip onun gibi olcammm
- +1 yıl
- +1 yıl
Sevimsiz
- +1 yıl
- +1 yıl
Hayiiirrr çok tatliiii buda coksell.
- +1 yıl
Iyyy
- +1 yıl
Kesss çok konuşma
- +1 yıl
Sen izlemedin dimi dediğim diziyi!!!
- +1 yıl
İzlemedim zamanim yok
- +1 yıl
Ama oyuna gir oynayak diyosunnnnnnn?
- +1 yıl
!!!
- +1 yıl
Demem bundan sonra
İzlenilen animeler naruto gibiyse çocukça sayılmaz diğerleri hakkında pek bir fikrim yok biraz one piece baktım bok gibiydi diğerlerine göz gezdirdim onlarda sarmadı ama naruto bir başka duygu dolu güzel hikayesi olan bir seri arkadaşlık ilişkileri çok hoş
10 YorumlaBana çocukça geliyor, izlemeyi tercih ettiğim bir tür olduğu söylenemez..
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBu yaşımda izlemeye başladım ve asla çocukça değil.
219 Yorumla- +1 yıl
Dimi bence gunumuzun realistik dizilerinden daha guzel
Cevap sahibi+1 yılçok daha iyi ve nedense animasyonları fena halde huzur veriyor bana merak ettiriyor
- +1 yıl
Evet huzur verici ben ondan izliyorum genelde ama izlediğin türe göre degisir ne tür izliyorsun
Cevap sahibi+1 yılsu an castlevania izliyorum ondan önce ilk deneyimim blue eye samurai 😍
- +1 yıl
Hmm garip o samuraylıyı hic duymadım kanlı vahşetli birseymiş
Cevap sahibi+1 yılevet kadin samuray ve ikinci sezonu deli gibi bekliyorum
- +1 yıl
Tokyo ghoul var oyle ama sen huzur verici diyince lise animesi falan sandım
Cevap sahibi+1 yılahaha yok animasyonu falan huzur veriyor bana bu dediğine bi bakayım. nerede yayınlandı?
- +1 yıl
Netflix
Cevap sahibi+1 yılteşekkür ederim 🤩
- +1 yıl
Akame ga kill var benim yeni izledigim oda kan vahset onada bakarsan guzel olur eger kadın bas karakter seviyorsan
Cevap sahibi+1 yılizleyecek bir şeyler arıyordum teşekkür ederim bakacağım 🤩
- +1 yıl
👍👍 rica ederim ama depresyona girebilirsin bitirdikten sonra
Cevap sahibi+1 yıldepresyondan ne zaman çıktım ki gireyim 😂
- +1 yıl
O zaman tam sana göre izle 😂😂 ama 1 sezon
- +1 yıl
Bende izlerim aksama dogru castlevania mı daha iyi blue eye samurayımı
Cevap sahibi+1 yılsuper o zaman najajaj blue eye samurai daha iyiiiiii castlevania mesela o kadar heyecanlı sarmıyor hem animasyon hem heyecan olarak blue eye samuraiden çok geride ama yine de iyi boşlukta 😂
- +1 yıl
Castlevania daha iyi produksiyonlu gibi geldi
- +1 yıl
Selam rahatsız ediyorum kb o dedigin castlevania dizisini izledim bayagi guzeldi o tarz onerebilecegin var mı
Değil çok izlemiyorum ama izleyince sarıyor ve çocuklara uygun olduğunu da düşünmüyorum
30 Yorumla
+1 yılanime sadece televizyonda gördüğünüz çocuk animelerinden ibaret değil, yetişkin içerikli animeler de var, bu yüzden genelleme yaparak animelere çocukça diyemeyiz.
12 Yorumla- +1 yıl
Evet 18 yaş artı var kanlı falan
- +1 yıl
napalım anlatamıyoruz
Diziler & Filmler konusunda 2,3b cevap paylaştı. Kesinlikle hayır mesela benim halam 43 yaşında hala anime izler ve bende bazen izlerim vazgeçemediğim birsuru var
10 Yorumla
+1 yılSeverek izliyorum indanların laflarıda umrumda değil zaten öne piecein dizisi rekorlar kırdı hikaye önemli nasıl yansıtılmış o değil
10 Yorumla
+1 yılİnsanların ne dısundıgunu cok umursama.. İçindeki çocuğuda öldürme bırak yaşasın..
Bende arasıra çizgi film izliyorum hala çaktırma..10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılsorun deel zaten siz çocuklar için yapıyorlar
11 Yorumla- +1 yıl
Çocuk degilim ki 😂
Diziler & Filmler konusunda 802 cevap paylaştı. Askerdeyken yat içtimasından sonra arkadaşımla telefondan izliyorduk. Gayet de güzel sarıyordu yani. Çocukça da değil hem. Yetişkinlere hitap eden animeler de var.
10 Yorumla23 yaşında ve erkek olmama rağmen keyifle fluffy paradise izliyorum ve hayır sokakta gezerken dişil enerji yaymıyorum veya gay değilim teşekkürler
12 Yorumla- +1 yıl
Yok kanka niyr gay diyelim bence anime izlemek baska bi seviyedir yani insanın icini ferhlatıyor
Anime mi çocukça hahaha 2005ten beri haftalık periyotta One Piece izliyorum neden çocukça olsun.
10 Yorumla- Diziler & Filmler konusunda 405 cevap paylaştı.
+1 yılAnime değilde çocuklarımla çizgi film izlerim dünyanın en güzel duygusu diyebilirim.
10 Yorumla
+1 yılYa konudan biraz alakasız ama benim ses tonunu animeye benzetiyorlar kötü bir şey mı alınıyorum?
21 Yorumla- +1 yıl
Benimde öyle yabancıya benzetiolat bide bence guzel 😂
asla değil. Attack on Titan izledim mesela, tavsiye ederim
13 Yorumla- +1 yıl
Anime izleyen birine bunu tavsiye etmen kadar mantıksız bişi yok 😂
- +1 yıl
🫢
Değil. Hatta ben bu yaşımda bile çizgi film izliyorum bazen.
12 Yorumla- +1 yıl
Yaş kaç
+1 yılDeğil. Çizgi film izlemek bile çocukça değil bana göre.
13 Yorumla- +1 yıl
Ama şimdi knk profil fotosu boyle olan birinin dediğini geneş düşünce olarak varsayamıyorum sjajaja
- +1 yıl
Genel*
- +1 yıl
o da senin tercihin tabi
+1 yılHayır değil izleyebilirsin hatta günümüzde saçma sapıkça dizi ve film yerine güzel anlamlı bir anime yeğdir...
00 Yorumla
+1 yılAlakası yok, yıllardır severek izlerim. Bu arada kapaktaki iki animeyi de çok severim
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılanimeler komple saçma bence animasyonlar candır
12 Yorumla- +1 yıl
Anime japonların yaptığı animasyon zaten
Anime, Japonca dilinde de animasyon demek oluyor.
Cevap sahibi+1 yıl@XtheWorldStarX hım ben batı tarzı seviyorum demek istedim
Hayır aksine çoğu dizi ve filmlerden daha güzel
21 Yorumla- +1 yıl
Bence de
+1 yılEvet öyle 😊 Ne güzel çocuk kalabilmek.
22 Yorumla- +1 yıl
Sende miizliyorsun 😂
- +1 yıl
Hayır.
+1 yıldeğil bende izliyorum
11 Yorumla- +1 yıl
Ne izliyorsun
+1 yılHayır eğlenceli bence
17 Yorumla- +1 yıl
Yes
- +1 yıl
Yorumdakiler nene djdj
- +1 yıl
Nasıl?
- +1 yıl
Hepsi yaşlı diyorum
- +1 yıl
Heee
- +1 yıl
Yaslılardan ne beklenen
- +1 yıl
Senin bildirim bana daha yeni gelmesi xd
+1 yılBunu soyleyenlere attack on titan izletilmeli
18 Yorumla- +1 yıl
Aot cok iyi degil depresif bi anime
- +1 yıl
Benim ilk animem diye seviyorum
- +1 yıl
Akame ga kill izle o cok iyi
- +1 yıl
Bence de sonu guzel bite bilirdi
- +1 yıl
İzledim death note onun da sonu kotu bitdi
Diziler & Filmler konusunda 1b cevap paylaştı. One peace e başlamayı düşünüyorum ama çok uzun
17 Yorumla- +1 yıl
Güzel degil o hem onun netflix dizisi cıktı 1 sezon izliceksen git onu izle zaten 2010 altı yapımı animeler guzel olmuyor benim önerim akame ga kill
- +1 yıl
Favorimdir. Onun başka biri tarafından yeniden çekileceği haberleri var, oradan başlarsın
- +1 yıl
Live action'ı da iyi yapmışlar. Animesi daha güzel
- +1 yıl
Dediğim gibi başka biri yeniden çekecekmiş söylentisi var, olursa oradan takip edersin
Niye çocukça olsun
11 Yorumla- +1 yıl
Öyle geliyor
+1 yılAğzına kürekle vururum çocukça diyenin
11 Yorumla- +1 yıl
He la
+1 yılhayir kesinlikle cocukca degil
11 Yorumla- +1 yıl
Ama lise animeleri
Değil. Seviyorsan izle ve insanların senle alay etmesine izin verme.
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılÇoğu zaten yetişkinlere özgü. Sırf kadın karakterleri objeleştirdikleri için.
00 Yorumla
+1 yılAlakası yok izlemeyi severim izleyeni severim
10 Yorumla
+1 yılMavi balina aklıma geldi bunu girunec
10 Yorumla
+1 yılHayır aksine onu diyen bence kendini sorgulamalı
10 YorumlaBen seviyorum izlemeyi
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSeviyosan iszle bilo, bende tom jeri izliyom
10 Yorumlabende izliyorum. Anime bir yaşam stilidir.
10 Yorumla
+1 yılBen izliyorum bence izlenecek başka bir şey yok
10 Yorumla- Devamını Gör (62)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler