Animeleri sadece çocuklar mı izler, Animeler yetişkinlere hitap etmiyor mu?

hayır ben sürekli izlerim.. animenin türlü yaşlara hitap eden türleri var.. yetişkinlere hitap eden animeler ayrıdır.. çocuklara hitap edenler ayrı.. ki eğer gülüp eğleniyorsam saçma sapan animeleri bile izleyebilirim kime ne.. ben izliyorum anime ve hiç bir şekilde utanmam bundan..
anime izleyenleri çocukça bulmuyorum ama çevremde izleyen arkadaşlarım var, animenin yapıldığı stüdyoya kadar tak tak anlatabilecek durumdalar ve bundan çok keyif alıyorlar, insanı hayata bağlayan şeylerin olması güzel ama ben bu derece izleyip takip etmeyi bir tür bağımlılık olarak değerlendiriyorum :(
son 15 yıldır evet öyle animeleri eskiden yetişkinler için yaparlardı şimdi çocuklar ewrgenler için yapıyorlar. bana şu seri güzel izle şu baya iyi izle diyorlar ilk bölümde iğrenip bırakıyorum kalite çok düşük kurgu berbat senaryo zaten saçmalık ve hepsi böyle.
Yuruyen şato izlerim bazen. hayir.
Cevap
26Cevap
Kesinlikle hayır.. o animeleri çizen 70-80 yaşlarında insanlar var. Formatın animasyon olması içeriğini çocukça yapmaz ki öyle olması da kötü değildir zaten. Ben çok severim..
7 yaşından beri anime izleyen biri olarak kesinlikle söylüyorum animeler her yaşa hitap eder ama ben daha çok çocukken hentai izlerdim. Animelerde kan var VS. ile alakası yok bazı animekerşn konuları ağır mesela hem çocuklar hemde yetişkinlere hitap eden animelerde var mesela, Yalın ayak Gen gibi ama +18 olan Higurashi serisi gibi animelerde var kısacası evet ya da hayır bu soru için kullanılamaz.
Animeler kendi içerisinde klasmanlara sahip zaten. Gençlere özel olanlar ve yetişkinlere özel olanlar olmak üzere. Yani aslında her yaşa hitap eden türü var.
Herkesin film zevkine saygım var ama ben sevemedim şu animeleri. Bana hitap etmiyor. Çocuksu buluyorum.
Animeleri aklı yerinde olan doğruyu yanlışı ayırt edebilen yetişkinler izlemeli. Çocuklar için uygun şeyler değil
ben 20 yıldır izliyorum gayet mutluyum annem hala o burnu yoklardan sıkılmadın mı der ama benim için artık bir yaşam biçimi oldu :D
Alakası yok. Yetişkinlere hitap eden içeriktir Anime serileri.
Değil bence. İzleyen izlesin. Ben izlemeyi denedim ama pek hoşuma gitmedi. Gitseydi ben de izlerdim
Yetişkinler daha çok izliyor. Çocukça demek saçmalık.
Çocukken ne anime ne çizgi film izledim bırak şimdi izlemeyi
Yani evet biraz çocukça da çizgi film izleyen yok mu sanki?
Hiç izlemedim ama izleyene de çocuk demem. Herkesin kendi zevki.
Kişiden kişiye göre değişir ama ben baya bağımlı gibiyim😂
İlgilenmiyorum izlemedim hiç. Bilmiyorum yani yargılamayım şimdi insanları
Ben çizgifilmde izliyorum Milletemi sorcaz ne izleyip izlemeyeceğimizi
Hayır, ben severek izliyorum.
Spirited away, hige wo soru 😍
Hayır, her yaştan izleyici çekebilir
Aynen, kanlı cinayetli falan çocuklar için tamamen.
Elon must bu sorunsala son noktayı koydu biri bir şey söylerse oda izliyor dersin.
İzlenir bence. Yetişkinlere hitap eden animeler de var. Ben hiç izlemedim ama çevremde görmüştüm izleyenleri
Beğenen herkes izleyebilir sonuçta zevk meselesi ben şahsen izlemiyorum 😊
Tartışılır ama ben hiç izlemedim demekki beni çekmemiş..
Hayır zevk meselesi saçlarım beyazladı ama hala Tommy Jerry izliyorum
Yetişkinler için de animeler var 😅
Bence değil. Bende çok izlerim
Neden çocukça olsun?
Gayet izlenir. :-)
Ne alakası var asla değil
kvp izleyenlerden daha olgundur anime izleyenler
Varsayalım çocukça olsun, çocuk olmanin nesi kötü
çocuk olmak kötü değil. herkes büyüyünce çocuk olmak ister. mesele de biraz bu. çocukken çocuk olmak güzeldir. ergenken de güzeldir. genç yetişkin iken belki biraz da güzeldir. ama yetişkinken çocuk olmak, işte bu biraz dramatik. çok canı yanar. bizden söylemesi:)
Değil, tercih olabilir
Yoo bende izliyorum ve çok severim
Baya fanatiği var ama bana hitap etmez
zevk meselesi
Evet
en keyifli şeylerden birisi
Çocukça
Ben izlemiyorum ama brnce çocukça bir şey değil
Biraz öyle
Hiç izlemedim bilmiyorum
Çoğusu öyle ama bazıları yetişkinlerede uygun
Evet