Biraz önce Scrublands dizisini tek oturuşta bitirdim. 4 bölümlük güzel bir mini diziydi. Dizi açlığı çekerken iyi gitti doğrusu..

Biraz önce Scrublands dizisini tek oturuşta bitirdim. 4 bölümlük güzel bir mini diziydi. Dizi açlığı çekerken iyi gitti doğrusu..

Tek oturuşta bitirmesem de tekrar tekrar izlemiştim bazı bölümlerini poker face adında bir dizi.. birinci sezonu bitti ikinciyi bekliyorum benim hoşuma gitti keyifli sürükleyici bir diziydi.
Young Justice çizgi dizisini bir oturuşta bitirmiştim, sınava çalışmadan öncesinde sınavlardan sonra tekrardan dizi film izlemeye oyun oynamaya kitap okumaya devam edeceğim 😊
Geçen hafta sonu yağmur var diye evde canım sıkıldı Ragnarok tek seferde izledim hazır 3. sezonu çıkmışken baştan başlayım dedim ve sabahtan geceye kadar bitirdim. :)
Hatırlamıyorum ya. Yakın zamanda dizi bitirmedim
Cevap
11Cevap
Valla bi cadı dizisini bitirdim
İnfaz listesini bitirdim
Reacher bitirdim
Taboo bitirdim
Continental bitirdim
Warriror bitirdim
Cadı dizisi hangisi?
İzleyeyim bunu bu akşam. Sağol :))
Rica ederim ne demek iyi seyirler :))
The witcher 3. sezon tabi ki de
Tamamını demeyim de gölge ve kemik’in son sezonu bir oturuşta bitirmiştim yanlış hatırlamıyorsam. 8 saat 😅
Ten Wolf..
Çok sık boğaz etmişler diziyi. Çok boğmuşlar. Sırf sonu nasıl biticek diye izledim.
Tek oturuşta bitiremiyorum. 4 bölümde çok kısaymış.
Dizi ya da film izlemeyi sevmiyorum. Araştırdığım bir konuda ilgimi çeken bir film ya da dizi varsa izlerim:)
Sevgili çocuk dizisini
Jack Reacher
Hiç olmadı öyle bir dizi
Wednesday😒
Bu diziyi bende tek oturuşta izlemiştim.
tahmin etmesi zor değil sanki
Galiba :))
Kurtlar vadisi operasını devam ediyor
En son the sopranosu bitirdim sanırım
Lucifer
dizi değil ama film olarak delibal.
Hic ya
suit dizisini
Ezel
Dizi izlemiyorum
Breaking bad
Hiç öyle tek oturuşta bitirdiğim dizi olmadı