Diziler & Filmler 2 ay En son hangi diziyi tek oturuşta bitirdin? izrerh Takip Et Xper 2 Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 En son hangi diziyi tek oturuşta bitirdin? Görüş Yaz 11 Görüş Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
s aynadakiajanFenomen Takip Et Master Yaş: 42 2 ay Diziler & Filmler konusunda 949 görüş paylaştı. HİMYM 1 0 Yorumla
likepinkflower Takip Et Xper 5 Yaş: 19 , eig 100% 2 ay Dizi tek oturuşta bitermi ya. Çok uzun sürmez mi? Film olsa okeyde. 😂 1 2 Yorumla izrerh 2 ay Kimi dizilerin bölüm süresi ve sayısı bayağı bir kısa olunca bu mümkün hâle gelebiliyor. 😄 Yorumla likepinkflower 2 ay Mantıklı. Yorumla
Cod2009 Takip Et Master Yaş: 21 , eig 100% 2 ay Diziler & Filmler konusunda 337 görüş paylaştı. Çernobil dizisini bitirmiştim tek oturuşta 5 Bölümlük Dizi zaten gece başladım sabaha doğru bitti saat 05: 06: civarı tavsiye ederim çok başarılı dizi 1 0 Yorumla
Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 22 , eig 99% 2 ay Diziler & Filmler konusunda 6,9b görüş paylaştı. Güç yüzükleri 1 0 Yorumla
WhatTheBok Takip Et Guru Yaş: 26 2 ay Diziler & Filmler konusunda 861 görüş paylaştı. Arcane 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
6Görüş
HİMYM
Dizi tek oturuşta bitermi ya. Çok uzun sürmez mi? Film olsa okeyde. 😂
Kimi dizilerin bölüm süresi ve sayısı bayağı bir kısa olunca bu mümkün hâle gelebiliyor. 😄
Mantıklı.
Çernobil dizisini bitirmiştim tek oturuşta 5 Bölümlük Dizi zaten gece başladım sabaha doğru bitti saat 05: 06: civarı tavsiye ederim çok başarılı dizi
Güç yüzükleri
Netflixte kördüğüm diye bir dizi
Squid Game
11.22.63
Yalı çapkını
Jeffrey Dahmer.
Arcane
Hiç.