Teşekkür ederim @KizlarSoruyor beğeni için teşekkür ederim @Nursenakarakılıç
Kızılcık Şerbeti dizisinde Alev mi suçlu yoksa Abdullah mı suçlu?
Teşekkür ederim @KizlarSoruyor beğeni için teşekkür ederim @Nursenakarakılıç
Bence Alev suçlu, çünkü aynı zamanda başka bir adamın duyguları ile oynadı bir yuva yıktı, böyle bir ahlaksızlık olabilir mi? Birde adamı dinine bağlı biri gösterdiler.

#ƘıԼıCƘiƦAƝ
15 Aralık, 2023 Cuma 22.10
Diziye çok hakim değilim gördüğüm kadariyla ikiside suçlu bence. Hadi alev bekar ve genç bi kadın olarak herkesi tavlayabilecek potansiyelde olsun niye özellikle evli bir erkekle? niye yaṣlı ve en önemlisi niye aileden birisi?
Evli biri olan abdullah bu kadar karısından sıkıldıysa neden boṣanmak yerine aldatmayı seçiyor? hadi aldatıyor bu niye 1. genç 2. aileden biri olmak zorunda?
Hem dizinin saçmalığı hem sevgilerinin saçmalığı beni öldürdü yani.
Kesinlikle katılıyorum
Bu dizideki karakterler için suçlu, suçsuz ayrımını yapamıyorum ben nedense. Herkesin saçma bir davranışı mutlaka var, asla sekmez. Alev babası yaşında, evli bir adamla ilişki yaşıyor. Abdullah da kızı yaşında bir kadın için yuvasını yıkıyor. Yuva da ne yuva ama. Pembe de hak etmiyor değil. "Madem gönlün kaydı, alsaydın hevesini" dediği yerde sinir krizi geçirdim. Oğlu yaptığında "ne var bir çapkınlık yaptıysa" dediğini de atlamamak lazım. Bazı kadınlar neden bu kadar aptal. Müstahak böylelerine.
Sende haklısın dizi her durumda falso 😂
Ben direkt olarak andrAPOyu suçlu buluyorum. Kız sırf onun da düzeni daha fazla bozulmasın karısı huylanmasın diye evlenmeyi göze aldı. Adam gitti düğünden bir gün önce evlenme diyor. Kimse kusura bakmasın da o psikolojideki hiçbir kadın da yok olmaz ben evleniyorum sen de karına git demez
İzlemiyorum valla artık dizi moral falan kalmadı
Neden
Cevap
8Cevap
Alev Fatihin düğününde Apoya bir şey söyledi yanına gidip samimi oldular, düğündeki dansözler için , sonrada yemeğe çıkardı özür yemeği Apoyu, bu dostca olsada Apo neyse,. Apo suçlu çünki, kapısna gidip Alev seni seviyorum dedi, Nurseme kızı da içerde duydu o sahneyi izlemişsin umarın. Son 1 aydır izlemiyorum diziyi Fatihin Doğaya yaptıkları mide bulandırıcı. Bu ikisi evlendilermi yoksa?😂
Yok henüz evlenmediler hala çocuğun velayeti Fatih'te duruyor dua evlenmek istedi ama çocuğun velayetini almak için sonra Fatih bunu öğrendi evlenmekten vazgeçti şu anda zaten alevli apo ilişki yaşadığı için şu anda Fatih'in evlenmesi de riskli girdi, ya aslında nereden bakarsan dizi ahlaksızlık da işte
İkisinden de midem bulandı, hele ki apo pisliği neymiş genç yaşta evlenmiş kendisine sorulmamış peki o kadına sormuşlar mı istiyor musun diye 30 yıl sonra mı aklına geldi yok ömür gidiyor yıllar o kadın kahrını çekmiş 3 tane çocuk vermiş sevmiş saymış bedeli bu olmamalıydı, ikisinin de yaptığı bencillik ve ahlaksızlık
Kesinlikle sevmiyorum aslında bu diziyi de bugün başka izleyecek bir şey yok
Abdullah çünkü karısı varken başka gözlerde, böyle erkekler yüzünden sonra erkeklerin tamamını genelliyorlar ya çok sinir oluyorum. İzliyorlar afedersiniz m4l m4l dizileri, filmleri sonra bütün erkekler yapabilir formatında kişilleştiriyorlar.
Al birisine vur ötekine... İkisi de birbirinden beter 🤔
Kesinlikle
seyrettiğim bir dizi değil ama fragmanına denk gelmiştim. Sanırım Alev suçsuz
İzlemeden öyle demek zor
Her iki tarafta suçlu... aşk tek taraflı olmaz
bence ikiside değil abdullah alevi sevdi ve pembeye karşı olan sevgisi bittiği için ayrılıyor alev desen rüzgar ile kıskandırma için evlenicekti
İkisi de birbirinden suçlu ve iğrençler
Kesinlikle
O kişiyle aram iyi değil eda seninle ilgili değil
Seninle ilgili değil ya sen niye üzerine alıyorsun ki
Neyse sen bilirsin
Yahu iyi de Eda güzel bir şekilde uyarı yaptım bunda tersleyecek ne var
Ama o zaman beden ben sana biraz fazla yorum yaptığım zaman uyarı yapıyorsun
İnan moralim yerlerde hep ben birilerini anlamaya çalışıyorum ama kimse beni anlamıyor neyse konu burası da değil aslında
Kusura bakma canım çok sıkkın var moralim bozuk seninle bir derdim yok orularıma gelmek istemezsen de saygı duyarım
Tamam ☺️
İşlemediğim bir dizi
İzlemem
İkiside
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?