Kafama takıldı tamam akpnin rezilligini biliyoruz da bu kadar suçtan da delilsiz yakalanmamistir diye düşünüyorum. Beni aydınlatabilir misiniz acaba?
(Suç örgütü yöneticisi olmak, irtikap, rüşvet, dolandırıcılık...)
Kafama takıldı tamam akpnin rezilligini biliyoruz da bu kadar suçtan da delilsiz yakalanmamistir diye düşünüyorum. Beni aydınlatabilir misiniz acaba?
(Suç örgütü yöneticisi olmak, irtikap, rüşvet, dolandırıcılık...)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Şöyle düşün en borçlu belediye Kayseri bb ve Konya bb bunlarda rüşvet va yok mu sence
Peki şu dolandırıcılık suç örgütü yöneticisi olmak falan
Bunlar suç olsa ; Alaattin çakıcıyı afla neden çıkardılar , Sedat Peker akp nın adamı değil miydi?
Ayrıca bunlar suçlamalar ne yapacaklardı ; gözlüklüsün deyip mi tutuklayacaklardı
Beyninizi kullanın yorumlama yapabilirsiniz ya
Demek ki gerçekten yapmış, sütten çıkmış ak kaşık değil
Beyefendi ben akpyi haklı göstermeye çalışmıyorum sadece imamoğlu da çok masum değil, halkımız şu an onu suçsuz kabul ediyor kafam karıştı benim de
Yapıp yapmadığını nereden biliyorsun onu diyorum ya ; adamı gözlüğün var , burnun var diye kumpas kuramazlar ya bi şeyler iftira atılacak sonra suçlu olup olmadığı anlaşılacak
Ancak olay şu ki Özlem zengin ( akp grup başkanı ) hakim savcı atamasında erdoğana yiğenim orada selam verebilir misiniz diyor? Bu şartlar altında yargı bağımsız olabilir mi?
Bana suçu vardır gibi geliyor. Neyse zaman gösterecek. Açıklamalarınız için teşekkürler
Rica ederim ; masumiyet karinesi ne demektir bir okuyun kendinizi geliştirin sonra kim ne derse ona inanırsınız
Hukuki olarak henüz suçlu olmadığını biliyorum ama bu kadar yersiz suçlama da olmaz gibi geliyor. Hakkinda çok fazla suçlama var
Ben seni kendime rakip olmanı istemiyorsam ne yaparım ; çok dedikoducu , saçı uzun , giyim tarzı kötü vs va diye diye konuyu başka yerlere çekerim dimi?
Bu kadar suçlamalar yapıp dikkatleri başka yere çekerim dimi?
Tüme varım yöntemlerini , analiz etmeyi öğrenin ya
Dediğin gibi bunlar kolpa ise yakında ortaya çıkar
Adam suç makinası
Yanındaydın galiba aktrol
Ak partili degilim teneke
O daha kötü ya koyunlardan türsün
Aynen koyar geçerim sonra sen düşün
İhtiyar işine bak git başka yerde havla bana ağlama mk
Neden öyle dedin