Senaryosuyla olsun, oyunculuklarıyla olsun vs en çok eleştirdiğiniz dizi-film hangisi?

Senaryosuyla olsun, oyunculuklarıyla olsun vs en çok eleştirdiğiniz dizi-film hangisi?

Bazı filmler var tüm film, bir buçuk saat, belki iki sadece tek bir sahnede geçen. Bi de sinemaya koyuyorlar onları utanmadan. Toprak Altında filmi bitanesi yanlış hatırlamıyorsam. Tüm film tabutun içinde geçiyor 🤦♀️
Benim eleştirdiğim genellikle türk yapımları oluyor hemen hemen hepsi hatta.. çünkü senaryo aynı.. yenilik yok.. oyunculuk desen sokaktan birini al aynı performansı gösterir zaten.. jokere bakın birde türk filmlerine bakın..
Yerli yapımları komple eleştiriyorum. Dünyada en mantıksız senaryolar Hindistan'dan sonra bizde 🤦🏻♂️
Rica ederim :)
Öyle izlenim veriyorsa izlemem unuturum ya
Cevap
11Cevap
Türk yapımı yaz dizileri olabilir gerçi ben 2012 senesinden sonra yapılan hiç bir Türk yapıtı beğenmiyorum ve film olarak şu an aklıma pek bir şey gelmedi.
En çok türk dizilerini ve Hint dizilerini eleştiriyorum.
Hint dizilerini de annem izliyor diye biliyorum.
Birde game of thornes in sonunu eleştirmiştim
En çok Türk dizilerini eleştiriyorum.
Şu yalı çapkını var yaaa
Hatunla kavga edecem en sonunda saçmalamada sınır tanımıyor.
Ağlayan çocuğu koymuşlar ha bire ağlayıp duruyor.
Yalı çapkını. 2 sezondur aynı şeyi tekrarlayıp durdular. benim hayatımda daha çok akyon vardır
Arka sokaklar... Bı bitmek bilmedi sinir oluyorum bazen açıyorlar evde de
Klasik yaz diziler, herkesin zengin olduğu diziler fakirlerin aşşağılandığı diziler
Başladıgın da sonu belli olan film dizi sevmiyorum senaryo önemli
Yerli yapımlar bana etkileyici gelmiyor hiç. Nereden baksan eleştirecek bir fire veriyor.
Lucy, bu kadar yavan bir film görmemiştim. Kaçma kovalamacadan ve flash diskden ibaret
Yerli yapımların hemen hemen hepsi
Genel olarak çoğu Türk dizisi ya. Film konusunda da gore/slasher bütün filmlerin normal olmadığını savunuyorum.
Hiçbiri herkes kendi hayatını eleştirsin daha sonra millete sarsın
Türkiye kendini diziler le batirmis bel altı ilişkiler zinalar evde TV kullanmıyorum artik
Sonda ne oldu ya dedirten filmler
Hint dizileri anlamsız geliyor.
Yalı çapkını saçmaladı iyice.
Aslında o kadar çok ki :)
Ben bilmem eşim bilir. Survivor.
Gönül dağı
Türk dizileri
Turk dizileri
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?