Hangi sitcom dizisini keyif alarak izlediniz?
How I Met Your Mother
Friends
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Senelerin kapışması ashbfhadfjkahfs bence ikisi de güzel bu kadar karşılaştırma yapılmasını anlamıyorum gönlümde yerleri o kadar ayrı kii. Bence hatta en büyük farkları şurada ayrılıyor, himym biraz daha duygusal ve romantik ilişkiler üzerine kurulu. Friendste hiç romantizm yok demiyorum elbette ama arkadaşlık duygusunu daha yoğun hissediyorsunuz. Bu sebeple ikisinin karşılaştırılmasına bi yorum yapamıyorum ben hiçbi zaman
How I Met Your Mother bence daha iyi. Ben ikisini de severek izleyen biri değilim normalinde ama baştan sona birini izlemek zorundasın deseler HIMYM izlemeyi tercih ederim. O diziyle aramda daha bi yakınlık hissediyorum.
Ben ilk HIMYM izlemiştim. Benim kesinlikle favorimdi. Yıllar sonra friends e arkadaşların ısrarları ile başladım. Hala ilk sezon bitmedi. 2 sene olacak başlayalı
How I Met Your Mother çok iyi dizi, laf yok. Ama Friends bi tık daha önde. Daha samimi geliyor bana. Daha doğal.
Cevap
15Cevap
Tabi ki de Friends daha iyi olduğunu düşünüyorum.. How I Met Your Mother oldukça sıkıcı bir diziydi benim için
How I Met Your Mother severim ben kahvaltılarda iyi gidiyor friendsi sevemedim ya
Friends daha çok konu içeriyordu. Jennifer Aniston vardı.
Hiçbirini izlemedim daha ama friends'in daha sıkı fanları var.
How l met your mother'ı çok duydum ama hiç izlemedim.
Dinleme çalışmak için sanurım kısa diİler zaten friendsle başla işte
Acayip kararsızım Cok pis hem de ahdhsj
İkiside ayrı güzel ya
Friends derim :D
İkisini de izlemedim..
How I met your mother daha iyi
How I met your Mother kesinlikle
Oylama sonuçlarını görünce üzdü tabiki friends>>
How I Met Your Mother diyorum
Hic birini izlemedim ki
How I Met Your Mother
Friends kraldir