Friends izlemedim ama hımym ben de yeri ayrı onun yerine friends koyar miyim bilemiyorum. Ayrıca içinde Ted Mosby olan bir yapımı başka bir yapımla kıyaslar mıyım sanmam.😜😅
Mother anne demek friends de arkadaş mi vallah başka bir şey anlamamışim bilgisizlik ne kötü
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Annenizle nasıl tanıştım anlamına geliyor. Dizide gir baba (Ted) çocuklarına yıllar öncesini, onların annesiyle tanıştığını anlatıyor ancak annesiyle tanışması dışında her şeyi izliyoruz. Anneyi en son göreceğiz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
25Cevap
Friends
Friends izlemedim ama hımym ben de yeri ayrı onun yerine friends koyar miyim bilemiyorum. Ayrıca içinde Ted Mosby olan bir yapımı başka bir yapımla kıyaslar mıyım sanmam.😜😅
Mother anne demek friends de arkadaş mi vallah başka bir şey anlamamışim bilgisizlik ne kötü
Annenizle nasıl tanıştım anlamına geliyor. Dizide gir baba (Ted) çocuklarına yıllar öncesini, onların annesiyle tanıştığını anlatıyor ancak annesiyle tanışması dışında her şeyi izliyoruz. Anneyi en son göreceğiz.
İkisini de izledim. Çok bir fark yok. Benzer şekilde bir arkadaş kitlesi üzerinde geçiyor film.
İlk how ı met your motherı izledim, friends diyorum...
how i meet mother izlediysen eger neden fotoda su kadini da koyarsin ki. sirf olayin yarisi zaten o kadin kim diye merak ederek geciyor.
Soruda fotoğraf yok?
bu yanlış ama ilk hangisini izlersen diğerini beğenmiyorsun
friends'i pek bilmiyorum ama hımym dönemime denkl geldiği için hımym diyceğim
HIMYM dizisini her ne kadar çok sevsem de Friends>HIMYM
HIMYM tabiki. Friends hala sıkıldığım için izleyemiyorum
İkisini de izlemedim sizce izlemeli miyim. Aksiyon macera tarzı seviyorum genelde, bu diziler sıkıcı geliyor bana. GoT, Vikings tarzı seviyorum
İki dizi de arkadaş gruplarını anlatıyor. Bir bölümünü izleyip karar verin bence.
Zaten bir bölümü 23 dk falan.
Orjinali friends hımym kopya çektigi yerler var ama daha güzel olan bence hımym
İkisini de izlemiş biri olarak söyleyebilirim ki, hangisini önce izlediyseniz onu seversiniz.
Friends daha süper
kesinlikle tavsiye ederim friends i
Friendsi ne kadar sevsemde HIMYM benim için ayrı bir yere sahip.
disney gençlik dizileri
friends kadar sikici cok az sey izledim
İkisini de izlemedim. Sizce yanlış mı yaptım?
how ı meet your mother güldürüyo şahsen
Friends tabikide
HIMYM bence daha guzeldi
güzel paylaşım olmuş
Friends
Friends bence
HIMYM Tabii ki.
Friends bence
friends acayip eğlenceli
Bence Friends 👍😉
Çığlık
Kolpacino