Thor 4 filmini izledikten sonra büyük bir hüsrana uğradım. Koskoca zeus işi gücü bırakmış s. KS partilerinden partilere akıyor. Thor ergen ergen takılıyor.
Oldu ikide yumurta kıralım tam olsun!
Berbattı berbattı berbat!

Thor 4 filmini izledikten sonra büyük bir hüsrana uğradım. Koskoca zeus işi gücü bırakmış s. KS partilerinden partilere akıyor. Thor ergen ergen takılıyor.
Oldu ikide yumurta kıralım tam olsun!
Berbattı berbattı berbat!
The Menü gerçekten izlediğim zamanıma üzüldüm. bir şey çıkıcak diye beklediğim tüm zamanlar boşa gitti 🥰 bir tek o kadının giyimi zarafeti beni etkiledi
Vay be ne çok acı var..
Ne acısı neden bahsediyorsun
Çok var. IMDb puanına ve filmin izleyici yorumlarına aldanarak izliyorum sonra "ne izledim ben şimdi" diyerek söyleniyorum. Her dizi/film herkese hitap etmeyebilir. Arada böyle hüsranlar yaşanabiliyor.
İpman filmini bir çok kez izledim her seferinde süper kahraman filmi sanıp, sonra çin tarihi filmi olduğunu görüp hüsrana uğradım 🤣
İşte dürüst bir izleyici ve her şey den habersiz. :D
Cevap
9Cevap
Evet çok var maalesef.. bir tane vardı horse diye adını hatırlayamadım
Yıldızlara Doğru filmi. Brad pitt bile kurtaramamış. Ne kadar berbat bir film olduğunu cümlelere sığdıramam
Hadi ya.. :) Brad bile kurtaramadıysa gerçekten kötü.
Olmaz mı :) o kadar çok ki; "Sen hiç ateşböceği gördün mü?", "9 kere Leyla", "Game of Thrones son sezon" v. s
Sana bi sorum var
Gizliden paylaşım yapanlarla ilgilenmiyorum..
Özelden yazsam olur mu
no..
Hem tatlısın hem de memelerin güzel 😘
Doğal halin mi fotodaki
Sence makyajım abartı mı?
Bakayım tekrar
Makyaj mı var fotonda
Evet o film gerçekten de hem Zeus'u hem Thor'u rezil bir hale sokmuştu beklentimin yanından bile geçmedi. Fazla gevşeklik vardı.
Bu sene çok popüler olan Barbie filmi. Tam bir vasattı benim için.
Var ama hatırlamıyorum
Thor için altına imza atarım
Öyle filme gitmem
prens. izlemeyin
Bu yorum çok klişe geliyor Thor genel olarak gevşek bir karakterdi zaten farklı bir şey yoktu normal hallerinden hatta iyiydi bile. Thor'u iyi yapan Lokinin olmasıydı
Thor zaten oldu sana komedi filmi mahvetmisler
Var ne yazık ki.
İron manin ölümü 😩
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?