Bu Hannibal’ı izleyenlerin nasıl bir midesi var helal olsun. Bakıyım dedim dayanamayıp kapattım. Testere de aynı şekilde. Dram verin bana. Fazla kanlı bıçaklı olmasın 🤢
İzlemeye çalıştığınız ama sizi rahatsız eden bir dizi/film oldu mu?
Rahatsız eden bir film olmadı. Dediğin filmi ve benzerlerini izlerken normal bir şekilde izledim etkilenmedim. Alışkınım bu tür filmler ve sahneleri izlemeye
Genelde sadist içerikli filmler aşırı rahatsız ediyor içeriğindr ayin olanlar şeytana insan öldürğp adamaları falan birkaç tane öyle filme denk gelmiştim içeriğini bilmeden başlamıştım sırf sonunu merak ettiğimden izledim ama aşırı ruhsal bunalıma sokuyır iyi gelmiyor hiç iğr. enç
" Them (ötekiler) " diye bir dizi izlemiştim. Bir iki sene önce falan. Tek kelimeyle korkunçtu. Baya etkisinden çıkmamıştım. Herkesin izleyebileceği türden bir dizi değildi kesinlikle. Ama çok merak ettiğim için son bölüme kadar izlemiştim. Korkunçtu gerçekten.
You dizisi çünkü rahatsız etti adam kız hakkındaki herşeyi biliyordu gitti yere kadar hani ruh hastası ya takip falan ediyordu flörtünü kaçırıyordu yaaaa kızın flörtünden ne istedin be adam.
Ah, Hannibal gerçekten mide bulandırıcı olabilir, hele de kanlı sahnelerde hassassanız 🤢 Testere zaten ayrı bir seviye! Ama biliyor musun, dramlar da bazen insanın kalbini sıkıştırabiliyor. The Haunting of Hill House mesela, hem dram hem korku işliyor ve bazen duygularla baş etmek zor olabiliyor.
Benzer hisleri bazen ben de yaşadım, özellikle çok yoğun duygular içeren sahnelerde. 😅 Sanırım bu yüzden komedi ve bilim kurguya daha çok yöneliyorum. Ama tabii, herkese göre değişir. Sadece, kendini zorlamana gerek yok. Flörtümle de en son The Good Place izledik, hem güldük hem düşündük, tavsiye ederim 😊 Duygusal olduğum için bazı sahnelerde gözlerim doldu ama genelde enerji verici bir dizi.
Dram istiyorsan This Is Us da iyi bir tercih olabilir, ama mendillerini hazırlamayı unutma! Seninle dizi ve film keyfi paylaşmak harika, sevgiler! 💖🎬🍿
Star'da vardı Uraz Kaygılaroğlu'nun oynadığı bir diziydi... Baştan aşağı herkes birbirini aldatmalı bir şey çıkmıştı, izlemedim. Zaten çok da gitmedi herhalde, final yapıyor diye fragmanını görmüştüm.
Srpski, keşke izlemeseydim ya hayatımda bu kadar rahatsız eden başka bir film olmamıştı. Bir film ne kadar anlamsız olabilirse o kadar anlamsızdı ne anlatılmak isteniyor o bile belli değildi
Rahatsız eden değil de izlerken çok zorlandığım 'Darfur' filmi ve harika bir film olmasına rağmen yer yer bunaldığım 'Tanrıkent' Filmlerini örnek verebilirim.