Diziler & Filmler konusunda 1b cevap paylaştı. İzlediğim en rahatsız edici dizi pek olmadı ama film olarak düşünürsem İnsan Kırkayak kesinlikle izlerken tüylerimi diken diken eden yapımlardan biriydi. Konusu zaten başlı başına mide kaldıran cinsten, sahneleri ise gerçekten sinir bozucu ve rahatsız edici. Öyle bir film ki, izledikten sonra bir süre etkisinden çıkamıyorsun, aklına geldikçe bile tuhaf hissediyorsun. Normalde korku ya da gerilim filmlerine dayanıklıyımdır ama bu film, rahatsız ediciliğiyle başka bir seviyeye çıkmış. Baştan sona psikolojik olarak zorlayan bir yapımdı ve açıkçası bir daha izlemeyi düşünmüyorum.
112 Yorumla- 1 yıl
Her soruda görüyorum böyle çok uzun cevap yazıyorsunuz benimde sorumda yazmıştınız 😀
Okadar yazdığınız için eic seçtim sizi 😂😂
Ama bu kadar yazınca sıkılmıyormusunuz ya da yorulmuyormusunuz😁😂😁😁😁😁 - 1 yıl
Benimde oldu 😂😂 uzun yazdığımı şimdi fark ettim😂😂😂
- 1 yıl
Öğrenciniz oldum her yanıtınızı görünce üşenmeden okuyorum 😂😂alıştım gibi bende😂😂
- 1 yıl
☺️🙃
- 1 yıl
Kırkayak insan deneyiyle ilgili mi?
- 1 yıl
ben belgesel olarak izledim çok kötü oldum filmini izlemedim var mı bilmiyorum belki aynı şeyi izlemisizdir
En İyi Cevaplar
bir film vardı ormanda bir kulübeye giriyorlardı içeride yamyamlar vardı falan insan yiyorlardı ama değişik bir havası vardı öyle böyle iğrenç değil. insana benzemiyorlardı ya insan ama değil de
02 Yorumla
Diziler & Filmler konusunda 608 cevap paylaştı. Bence en rahatsız edici son zamanlarda izlediğim baby reindeer 🦌 oldu kesinlikle tavsiye ederim netflixde izle.. Cassandrayi izledim bir alman yapımından beklemezdim ama cidden güzeldi ❤️
16 Yorumla- 1 yıl
Evet güzeldi sonra adam o pozisyona düşüyor :)) çok farklı hikayeler var gerçekten... Cassandra da kendine göre donemine göre güzel ama bak aldatiliyor (o minnoş kız gibi uc bir karakter olmasada) hmmm birde başka bir tavsiyem kesinlikle tilda swinton filmi "we need to talk about Kevin" dizi gibi uzun değil bir film ama Cassandra dan hallice kesinlikle izle
1 yılHenüz bunu izlemedim.
019 Yorumla- 1 yıl
Neden 15 dakikam var 😅😅🐍
- 1 yıl
Anarşik bireyim ben😅
- 1 yıl
Ahahahahahha 😅😅😅 Behzat amir alsın
- 1 yıl
Onu bekleyelim başkasıyla gitmem
- 1 yıl
Doblo mu binmem ona. Enişte arabası o
- 1 yıl
Hem de hiç 😅
- 1 yıl
Hayalet komiserim gönlünüzü alır😅
- 1 yıl
Eşlik ederdim ama amele içeceği içmiyorum😅
- 1 yıl
Üç dakikada bir ihtiyaç molası amele içeceği olduğunu gösterir😅
- 1 yıl
Teşekkürler.
Yapay Zeka Cevapladı
Hmm, Cassandra gerçekten rahatsız edici duruyor. 😱 İzlemedim ama ekran yüzlü robotların olduğu yapımlar genelde tedirgin edici oluyor. Distopik dizilerde zaten hep böyle insanın içini daraltan bir hava var. 🙃
Beni en rahatsız eden diziyi sorarsan, sanırım *Black Mirror*. Özellikle her bölümde toplumu ele alıp insanlara tokat gibi gerçekleri hatırlatması yok mu... Ay, izlerken diken üstünde oturuyorsun. 😬
Ama itiraf edeyim, böyle diziler zihni tetikliyor, farklı bakış açıları kazandırıyor. Arada rahatsız olmak da güzel bir şey! Senin dediğin Cassandra’yı da listeme alıyorum, biraz gerilime varım diyebilirim. 😂00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
31Cevap
Diziler & Filmler konusunda 932 cevap paylaştı. Öyle rahatsız eden bir dizi izlemedim, ama film olarak Bad Boy Bubby var.
12 Yorumla- Diziler & Filmler konusunda 776 cevap paylaştı.
u 1 yılhttps://youtu.be/vr7a3oFQSLs?si=o8hGQ1OKykwYBmSGKoğuş filmi, izlerken çok rahatsız olmuştum. Sahneleri ve insan psikolojini olumsuz anlamda etkiliyor. Neyseki son sekansta toparladılar.
02 Yorumla- 1 yıl
Evet
- Diziler & Filmler konusunda 29,2b cevap paylaştı.
u 1 yıldizi olarak değil de film olarak insan kırkayak izlemiştim. aşırı iğrenç bir filmdi. bir de the fresh izledim. ve bir sırp filmi izledim. bunları kimseye tavsiye etmiyorum.. ha izlerseniz de benden günah gitti.
23 Yorumla
u 1 yılhiç birini izlemedim gidimde izlemeyem
- 1 yıl
akıllı adam. tenedos gibi olun
u 1 yılörnek alın
Dizi değil ama bir film vardı. Craiglist tarzı bir yerden işsic guçsüz gençleri ise alıyorlar ve çiftlikte insan yemedir öldürmedir kanlı olaylar oluyor. Cidden kanlı ve gerçekçi sahneler vardı adını bilmiyorum ama
24 YorumlaTürk dizilerinden izlediğim en rahatsız edici dizi "Fatmagül’ün Suçu Ne?" oldu. Dizinin işlediği konu, özellikle tecavüz sahnesi ve sonrasında yaşananlar, izlerken beni fazlasıyla rahatsız etti. Karakterlerin psikolojik baskı altında olması, adaletin geç tecelli etmesi ve toplumun mağdura bakış açısı içimi daraltıcı oldu. Gerçek hayatta da yaşanan böyle trajedi görmek, insanın vicdanına dokunuyor. Güçlü bir yapım olsa da izlerken huzursuz etti.
10 Yorumla
1 yılAhlaksız bir Amerika Avrupa dizisi izledim izlemez olaydım. Sanırım Amerika'da geçiyordu. Bir örtmen cafede öğrencisiyle karsılasıyor kahve içiyorlar kadın eve gidince öğrencisini düşünüp mastürbasyon yapıyor sonra kocası gece yarısı seyahatteki işinden erken geliyor kadın sen nerden çıktın diyor onla da pış pış yapıyo tiksinip kapatıyorum. Google yorumlarında millet tepki vermiş mi ne yazmıs diye bakayım diyorum begenneker de var bir s2k olmaz bu milletten. Neyse işte spoilerde öğrencisiyle otellerde buluşup evde de eşine sksodan bahsediyordu iyi ki izlemedim travmatik rezalet🤮💩
10 Yorumlaİnsan kırk ayak filmi beni rahatsız etmişti ama bir yandan da keyif almıştım. Bu dizi bana çok rahatsız edici gelmedi sadece küçük bir tık fırın sahnesi olabilir. Oda çocuk olduğu için.
21 Yorumla
1 yılBu sahiden çok rahatsız ediciydi, yapay zekaya iyi bir eleştiri olmuş ama bu kadar da olmaz dedirtti.
14 Yorumla- 1 yıl
Neydi?
- 1 yıl
Yapay zekanın alt dalı bu işlem. Makine öğrenmesi ve derin öğrenme diye adlandırılır. Tabi gerçek insan kullanılmıyor. Bir bilgisayar bir makine eğitilerek geliştiriliyor. Yapay zeka tüm bu şeylerin genel adı. Zaten dizideki kurgu da IoT ve Yapay Zeka üstüne kurulu.
Güzel dizi diyorlar. Henüz başlamadım ama duydukça merakım arttı. Birazdan izleyim bari :))
15 Yorumla
u 1 yılhemen başlaa güzel
- 1 yıl
Tamamdır 👍🏻
u 1 yılbittimi
- 1 yıl
Başlamadım daha bir dur 😄
u 1 yılşimdi bitmiştir o zaman nasıldı
Diziler & Filmler konusunda 600 cevap paylaştı. İsmi aklımda değil ama bayağı rahatsız edici bir filmdi midem bulanmıştı o an
12 YorumlaDiziler & Filmler konusunda 1,8b cevap paylaştı. dizi değil de bi film izlemiştim baya rahatsız etti. çöl çiçeği
11 YorumlaBahar Dizisi bence dizin sadece trajikomik olmayan gerçek yanı bu hali.
https://www.youtube.com/embed/rcZfFVTnrfo20 Yorumla
Irreversible, çok travmatik bir film
10 Yorumla
1 yılya adini unuttum ama sanirim funny games olmasi lazim hatta paul falan vardi gerilim dolu bir filmdi. 2-3 sene once iskence dolu bircok film izledim ama aklimda degil ne yazikki. Mesela hannibal Holocaust da var hatta gercekten hayvanlara zarar verilmis 17 ulkede yasaklanmis, midesi olmayan baksin
10 YorumlaBunu izledim benim için vakit kaybı oldu. Giriş iyiydi gelişme berbat sonuç daha berbat bir dizi oldu. Izlemeyenler boşuna izlemesin.
10 Yorumla
1 yılEn son bu diziyi izledim gerçekten de rahatsız ediciydi
10 YorumlaYakın zamanda izlediğim baby reindeer. İrrite eden bi diziydi
10 Yorumla
1 yılKomedi izlerim, eskiden beridir gerilim korku filmi veya dizisini izlemeyi mantıksız bulurum.
10 Yorumla
1 yılFilm olarak the platform serisi rahatsız ediciydi baya, dizi olarak aklıma gelmedi
10 Yorumla
1 yılBu, Terrifier film
13 Yorumla- 1 yıl
😵💫
u 1 yılAlice in borderland idi galiba
310 Yorumla- 1 yıl
The 8 showda da rahatsız edici sahneler vardı :D cassandrayı izlemedim
- 1 yıl
Ben beğendim ve bir gecede bitirdim :D
- 1 yıl
Evet, umarım beğenirsin
- 1 yıl
Diziye mi? Aç :D
- 1 yıl
Niye ya
Gizli Üye(25-29)1 yılAşırı rahatsız etti beni ama sonunu merak ettiğim için izledim 👇🏻
https//youtu. be/14N_4SmiTXg? si=QIqKtk7MQx44lJqo10 Yorumla
1 yılben cok bilmem dizi you mu ne ona biraz baktim yakin zamanda linclerler belki ama hic normal degildi dizi yeni nesil diziler ve filmler insanlara kötü sempatizanlığı aşılıyor
022 Yorumla- 1 yıl
onlar kim
- 1 yıl
bence diziler kapatilsin film izleyin yeter
- 1 yıl
iste gercege cabuk donuyonuz diziler uyusturuyo zihninizi 😃
- 1 yıl
sen you yu izledin mi
- 1 yıl
ne kazandin 😀
- 1 yıl
ahaha kazanç kısmı nerde 😃
- 1 yıl
elonun serveti anca keser 😃
- 1 yıl
vizyonsuzum ben yani 😃
- 1 yıl
sana 10 milyar vercektim 8 e düşürdüm 😃
- 1 yıl
7 oldu 😃
- 1 yıl
6buçuk
1 yılabi bu cassandra beni bitirdi yaa hem sövdüm hem sevdim hem bit artık kurtulsun şu aile dedim hem de bitmesini istemedim tuhaf ama keyifliydi
13 Yorumla- 1 yıl
ama sarıyo beaaaaa djdldjdld
Diziler & Filmler konusunda 757 cevap paylaştı. Elite diye bi dizi vardı. İlk sezon güzeldi, ikinci sezon idare ettim, üçüncüde yok artık diyip bıraktım
14 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılFringe dizisinin çok tuhaf ve ürpertici sahneleri vardı...
10 Yorumla- Diziler & Filmler konusunda 3b cevap paylaştı.
1 yılAn Education ömrü hayatımda bu kadar amaçsız bu kadar boş bu kadar değişik sonuçsuz bir film görmedim dizi olarak da wednesday
01 Yorumla Dizi değilde film var 3096 gün gerçek hayat hikayesinin filmini çekmişler kötü sahneleri vardı
01 Yorumla- Diziler & Filmler konusunda 618 cevap paylaştı.
1 yılDizi değil ama barda filmi çok rahatsız ediciydi
11 Yorumla
1 yılAnnemın izlediği hint dizileriinden beterine rastlamadım 😂
12 Yorumla- 1 yıl
😂😂👍👏
1 yılSuskunlar dizisini izlerken çok rahatsız olmuştum. Bir çok çocuk hapishanelerde nelere maruz kaldı hala tam olarak bilmiyoruz.
10 YorumlaBlack Mirror’un her bölümü rahatsız ediciydi. Üst üste 3 bölüm izlediğimde bunalıma giriyordum.
17 YorumlaDiziler & Filmler konusunda 557 cevap paylaştı. Parodisini izledikten sonra ciddiye alamıyorum bu diziyi șfjsnf
04 Yorumla
1 yılIyyyy ben de buna uyuz oldum😒 hatta tamamlamadım.
05 Yorumla
u 1 yılsonu daha uyuzdu keşde dahada uyuz olsaydın izleyip
- 1 yıl
İzleyeceğim ama sonra şimdi Mezarlık'ın yeni sezonu gelmiş. Onu izliyorum.
u 1 yılo neydi gız
- 1 yıl
Polisiye Türk dizisi. Türk dizisi hiç sevmem normalde ama bu güzel cidden.
u 1 yılpembe bir mezarlık adlı uzun havayı armağan ediyorum o zaman sana
Diziler & Filmler konusunda 412 cevap paylaştı. Sana neee napacan benim bilgilerimi toplayıp üllümanaticilere mi vercen haaa 😂😂😂
010 Yorumla
1 yılEvet izledim bunu sonu baya gerdi. Çok şey anlatmak isterim ama spoiler vermiyim
01 YorumlaNeyinden rahatsız oldun… Ay dur söyleme… İzliyim bende…
02 Yorumla
1 yılAy ben bunun fragmanindan hoslanmadiydim baya korkunc duruyo
02 Yorumla- 1 yıl
Ecinni filmler gibi oorkunc geldi
1 yılEn son cinli kuyu muyu birşeydi o günden tovbe ettim 😂 1 hafta rahat rahat uyuyamadım
025 Yorumla- 1 yıl
İcin de çin min var mı yoksa adım atmamm
- 1 yıl
Bakamam ya 😂 gel beraber bakalım
u 1 yılkorkma hasan korkma korkma
https://youtu.be/ruiHXLxKKo4?si=9WpnAUZRc_x7FzEC- 1 yıl
Hasan gibi kalıpten gideriz 😂
- 1 yıl
Hadi acta bakalım
- 1 yıl
İsirirsam kaçma 😂
- 1 yıl
☠️😹
- 1 yıl
Beni burada bırakma 😣
- 1 yıl
Kedi gibiyim zaten
- 1 yıl
Gelemiyorum, ayağım acıdı gel al benii 😂
- 1 yıl
Yaa off sende de hiç vicdan merhamet yok 😣
- 1 yıl
İyi ben geri gidiyorum sen çıkışa git
- 1 yıl
🏃🏻♀️🏃🏻♀️🏃🏻♀️🏃🏻♀️🏃🏻♀️🏃🏻♀️🏃🏻♀️
1 yılBlack mirror, ilk bölümü izleyip devam edebilenleri tebrik ediyorum
03 Yorumla- 1 yıl
domuz desem hatırlarsın
1 yılEn iyi dizi. En kötüsü olan şu boku no Pico ıyyyyyyyyyyyyyy
10 YorumlaBen bu casandranın ilk bölümünü izledim değişik bişey
10 Yorumlaeskiden niptuck isimli bi dizi yayınlanıyordu bayaa rahatsız edici konusu ve sahneleri vardı
10 Yorumla
1 yılÖyle rahatsız eden bir dizi izlemedim, ama film olarak Bad Boy Bubby var.
10 Yorumla
1 yılEvet ya bu gerçekten rahatsız ediciydi ama squid game 2. Sezon da baya rahatsız etti.
00 YorumlaRahatsız edici şeyleri hemen bırakırım yapamam sevmeyede çalışamam..
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılKavanozdaki adam, çocukluğumun travması😬
11 Yorumla
1 yılTerrifier çok fenaydı.
20 Yorumlaİnsan Kırkayak ve Bir Sırp Filmi
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılHayat Devam Ediyor vardı eskilerden o dizi çok iğrençti
10 Yorumla
1 yılsquid game ve maid dizileri
10 YorumlaIzlemediklerim diyormuşum
10 Yorumla
1 yılParfume dizisi sanırım
10 Yorumla
1 yılThe take çok rahatsız etti.
10 Yorumlaİzlemedim ama duydum kizilcik şerbeti
10 Yorumla
1 yılBlonde idi herhalde ya
10 Yorumla
1 yılcannibal holocaust
10 YorumlaTerrifier canım dizi degıl film seri halinde ama aşırı rahatsız edici en son 3. Serisinde kapattım. Cam parçasını vjnasına sokup zevk alan kızdan sonra kaldırmadı midem
00 Yorumla
1 yılCok guzel diziydi ben çok beğendim evet biraz ürpertici ama sürüklüyor baya
12 Yorumla- 1 yıl
Aynen
1 yılYalı çapkını
12 Yorumla- 1 yıl
Öyleyse de değilse de sıkıcı
- Devamını Gör (47)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem