Bu işin aslını bir anlatın… piskopatlık ilişkilerde de çok sanki !

Bu işin aslını bir anlatın… piskopatlık ilişkilerde de çok sanki !
Evet sürekli zorbalık yapıyor aldatıyor yalan söylüyor saygısız kötü psikopat ne eskiden vazgeçiyor ne de seyranı özgür bırakıyor bencil egoist hastalıklı kişilik sevgisi de inandırıcı değil seven insan iki şeyi asla yapmaz aldatmaz ve kandırmaz aldatmak insan onuruna kandırmak ise insan yüreğine yapılmış en çirkin saldırıdır
Uykusuzum. Şimdi bu soruya yazarken konsantrasyonum yerinde değil ama bir deneyelim bakalım.
Esas oğlanın psikopat olarak yazılması ve izleyicilerinde bunu benimsemesi günlük hayatta artık şiddetin ne kadar çok normalleştirildiği anlamına gelir. Şiddet uygulayan ya da psikolojik şiddet uygulayan erkek için seviyordur diyordur ve aynı zaman da kendileri de seviyordur. Sevmenin arkasına sığınarak bırakamıyorum diyordur ama bu saplantıdır. İzleyicilerin mazoşist olduğunu düşünüyorum. İzleyicilerin sevdikleri bir oyuncu diye oynadığı karakterin esas oğlan olması sebebi ile her türlü kötülüğü yapabileceğine ama onun esas oğlan olduğu için zaten güzellenip tekrar benimsendiğine, yani izleyicinin bu şekilde gönlü alınacağına inandıklarını düşünüyorum. Esas oğlan kötü olduğu hâlde kahraman olarak gösterilir. Televizyonlar aracılığıyla bir manipülasyon.
Gerçek hayattan örnek vermek gerekirse Burning Sun skandalına karışan ve kadın satan şarkıcı Seungri şu an hayranları tarafından aklanıp paklanıyor. Neymiş, bu şeyler geçmişte yaşanmış, artık o böyle birisi değilmiş. Yakın zaman da olan şey geçmişte yaşanmış diyorlar ve böyle bir şeyi bir daha yapmayacağına inanıyorlar. Adam çıkınca gittiği bir mekan da sapıkça bir el hareketi yaparak fotoğraf çekildi sahalara döndüm diye. Kadın satmış birisini nasıl güzelliyorlar, anlamıyorum.
Hayran olduğunuz insanların gerçek hayat olsun, kurgu olsun güzel kötü bir şey yaptığında güzellemeyin. Sonuna kadar karşı çıkın yoksa toplum iğrenç bir hâle dönüşür.
Kurgu olsun yanındaki güzel kelimesi yanlışlıkla yazılmıştır.
Wow thanks
Gerçek hayatta olsa sosyal medyayı ayağa kaldırırlar kadına şiddet, adalet çağrısı diye. Kurgu olunca sesleri çıkmıyor ne de olsa gerçeği yansıtmıyor diye. Oysa çok yanlış bir düşünce. Diziler-filmler-programlar ışık tutuyor gerçek hayata. Ne izliyorlarsa ona imrenip onu yaşamak isterler gerçek hayatta...
Kızlar Bihter olmak istiyor artık….
Zenginlik rahatlık ve sonrası aksiyon dolu aşk
İlerde erkeklerde yalı çapkını olmak isticek hizmetçiyle sevgiliyle görücü evlendirildiğiyle olan şımarık züppe
Ben okurken midem bulandı. Yaşayanlar ne hissederek yaşar bilemem.
Bihtere de mide bulanıyordur
Dünyanın haline bak
Çok tuhaf oldu her şey
Cevap
1Cevap
Klasik tr dizisi senaryosu.. kızlar da böyle psikolojik sorunları olanları seviyorlar sadece işte..
Evet doğru tespit neden öyle
Efendilikte neden gözleri yok
Yalı çapkınındaki Ferit karakteri saçma sapan, sözde kızı çok seviyor ama gidiyor eski sevgilisiyle birlikte oluyo 🙄. Millette Ferit hastası 🤔.
Görseldeki mi Ferit ismi
Anladım ona bayılıyorlar
Böyle şeyler dizi dahi olsa normalleştirilmemeli bence... hiç hoş görünmüyor. İzleyen izliyor mu izliyor. Aman yani çokta fifi. :d
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?