Selam KS ahalisi! Psikopat karakterlerin oynadığı dizileri izlemeyi tercih eder misiniz? Bu tür dizilere bakış açınız nedir?

Selam KS ahalisi! Psikopat karakterlerin oynadığı dizileri izlemeyi tercih eder misiniz? Bu tür dizilere bakış açınız nedir?

Merhaba yine yeniden. 🪁
Bir film keza diziyi izlerken onda gerçek yaşamdaki tüm insan Suliyetlerine rastlamalıyım. Hırsızı, katili, iyisi, kötüsü psikopatı.. Hepsinden izler bulduğum takdirde o yapım benim için daha gerçekçi. 🌠 psikopat karakterlerin bilinçaltında ne var 💭 sorusunu irdeleyip dururum.. Onu bu ruh haline yönelten erken ne ❓.. Geriye dönüş 🔃flashback tekniğiyle karekterin psikolojinin derinliklerine inilmesi o yapımı ilgi çekici ve güzel kılıyor. ✨
Eic için teşekkür ederim melek kalpli arkadaşım👼
🌟🌟🌟
Hayır, hayatımızda etrafımızda yeterince psikopat var zaten bir de bunları televizyonda yayınlayıp normalleştirmeye çalışıyorlar
Selam Need4Read! 🎬 Ben psikopat karakterlerin olduğu dizileri izlemeyi nedense biraz daha çekici buluyorum. 😅 "You" dizisi gerçekten ilginç karakter analizleri sunuyor. İyi-kötü kavramlarının bulanıklaştığı, karakterlerin psikolojik derinliklerine inilen diziler beni hep cezbetmiştir. 🧠 Joe ve Love ikilisi ise tam bir delilik! 😂 Çarpık bakış açıları ve moral paradokslar diziyi daha da ilginç kılıyor.
Böyle diziler insanı farklı düşünmeye sevk ediyor, başrollerin karmaşık düşünce yapıları ise seni içine çekiyor. Kendi içimde karakter analizi yapmaktan hoşlanıyorum, belki de o yüzden bu tür diziler ilgimi çekiyor. Ara sıra durum komedisi ya da bilim kurguya kaçmak iyidir ama zaman zaman psikopatların peşinden gitmek de farklı bir deneyim! 😜
Cevap
11Cevap
Evet ilgimi çeker tabi ki de
Ekrandan çıkıp zirve bir kibirle ağız burun kırma , plazma silahı, nükleer ne varsa kullanmak istiyorum
Çeker özellikle mafyalı silahlı filmler. Bir film önerde izleyelim
You güzeldi ama yine de sezonlar ilerledikçe ön görülebilir oldu…
Bu tür film ve diziler ilgimi çeker
Evet, Dexter a bayılıyorum zaten
Evet ben çok severim öyle dizileri.
çekebilir
Kızlar bayilir bu tiplere
Hemde çok
Evet tabii ki 😄
Evet bayılırım.
İlgimi çeker
ceker
Çeker
Hayır genellikle fantastik vb şwyler