Diziler & Filmler Ilk defa Anime izleyecegim Hangi animeyi izlemeliyim? Zehrayelken Takip Et Xper 1 Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Hangisini dizi olsun lütfen Güncellemeler+1 yıl Byldndbyk Ilk defa Anime izleyecegim Hangi animeyi izlemeliyim? Cevapla Dizi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 29,2b cevap paylaştı. Bence Bakugan ya da Attack on titan izle. 0 0 Yorumla
FiqHtShoT Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 1,6b cevap paylaştı. Komi Can't Communicate animesini izlemeyi tavsiye ediyorum gerçekten iyi bölümleri var ve komedi olarak da çok iyi bir yapım 😂 0 0 Yorumla
eğlenbenimle Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl invincible takip ediyorum ben şu anda ama daha çok western. Japon tarz istersen hazır bitmişken attack on titan izleyebilirsin. 0 0 Yorumla
BloodyGamer Takip Et FenomenMentor Yaş: 35 +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 2,8b cevap paylaştı. Death Note. 0 0 Yorumla
tunabroe Takip Et Xper 5 Yaş: 22 , eic 90% +1 yıl Bence hiç izleme 0 2 Yorumla Zehrayelken +1 yıl Neden Yorumla tunabroe +1 yıl Güzel değil ben anlamıyorum animecileri Yorumla
johnnyepp2 Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 97% +1 yıl Demon slayet 0 2 Yorumla johnnyepp2 +1 yıl Slayer* Yorumla johnnyepp2 +1 yıl Bu arada dizi olrk dedim eğer film filan hiç izlemediysen önce filmlerle başla studio ghibli özellikle hayao miyazaki izle hayaonun bütün animeleri guzel Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Bence Bakugan ya da Attack on titan izle.
Komi Can't Communicate animesini izlemeyi tavsiye ediyorum gerçekten iyi bölümleri var ve komedi olarak da çok iyi bir yapım 😂
invincible takip ediyorum ben şu anda ama daha çok western. Japon tarz istersen hazır bitmişken attack on titan izleyebilirsin.
Death Note.
Senin ablaların şeker kız Candy izliyordu
Ruhların kaçışı - hayao miyazaki
Bence hiç izleme
Neden
Güzel değil ben anlamıyorum animecileri
Demon slayet
Slayer*
Bu arada dizi olrk dedim eğer film filan hiç izlemediysen önce filmlerle başla studio ghibli özellikle hayao miyazaki izle hayaonun bütün animeleri guzel
İzleme boş ver
İstediğini izle