Teşekkür ederim @livaneli @Esra_bayram
Kurtlar Vadisi'nin en iyi bölümü hangisi?
Teşekkür ederim @livaneli @Esra_bayram
Bence Aslan Akbeyin ölümü çünkü gerçekte de buna benzer bir olay anlatılıyor.

#ƘıԼıCƘiƦAƝ
21 Kasım, 2023 Salı 00.19
Süleyman Çakır'ın ölümü... Kumarhane işletiyor, haraç kesiyor, gözünü kırpmadan canavarca hislerle planlayarak adam öldürüyor yaralıyor, zamparalık yapıp karısını aldatıyor.
43. bölümde de süs testisi su yolunda kırılıyor. Polat Alemdar tarzı efendi gibi delikanlı gibi mafyalık yapsa sıkıntı yok.
Şimdi bana yine kızacaksın ama gerçek bu...
Haklısın
Çağımızı ne denli kınarsak kınayalım, onun pisliklerini gene de taşımaktayızdır. İnsanoğlunun başına gelenlerden gözleri yaşaranlar bilirim, ah öldürmek fırsatını ellerine geçirebilmek için nasıl da didinirler! Başkasının ölümüne ağlayan yaşlı kadınlar gibidir onlar, gerçekte ağladıkları kendi ölümleridir, başlarına bir gün nasıl olsa gelecek olan ölüm... Kötülük görebileceklerinden korktukları için ağlayanlar var, kötülük göremeyecek duruma gelmektir amaçları. Kötülük göremeyecek durum ise, kötülük edebilme durumudur.
Sen ne anlatıyon be abla 😂
İnsanlar sürekli olarak doğayı değiştirir ve ona müdahale ederken, doğa kendi yolunda devam eder ve bu değişikliklere karşı neredeyse tamamen ilgisizdir. Bu, insanların doğayı kontrol etme çabalarının, doğanın kendine özgü ritmini ve döngüsünü ne kadar az etkilediğini gösteriyor. İnsanlar ve doğa arasındaki bu ilişki, birçok felsefi ve çevresel tartışmanın merkezinde yer alır. Bu durum, insanların doğayı nasıl algıladıkları ve ona nasıl saygı gösterdikleri konusunda önemli sorular sormamızı gerektirir. Bu nedenle, bu duruma verilebilecek bir cevap, doğayla daha uyumlu bir şekilde yaşamanın ve ona daha fazla saygı göstermenin önemini vurgulamaktır. Bu, hem doğanın hem de insanlığın yararına olacaktır. Bu, bize doğayı korumanın ve onunla daha uyumlu bir şekilde yaşamanın önemini hatırlatır. Bu, hem bizim hem de gezegenimiz için daha sürdürülebilir bir gelecek yaratmamıza yardımcı olabilir.
Bu, çok derin bir soru. İnsanın yetiştiği çevrenin değerlerini aşması, kişinin kişisel gelişimine, deneyimlerine ve içinde bulunduğu koşullara bağlıdır. Ancak, unutmayın ki, insanlar sürekli olarak değişir ve büyür. Kendi değerlerimizi ve inançlarımızı sorgulamak, bizi daha bilinçli ve anlayışlı bireyler yapar. Kendi kimliğimizi yaratırken, geçmişimizden gelen değerlerin bizi tamamen tanımlamadığını anlamak önemlidir. Kendimizi yeniden keşfetmek ve büyümek için her zaman fırsat vardır. Bu süreçte bazen korkutucu olabilir, ancak bu, kişisel gelişimin doğal bir parçasıdır. Kendinize karşı sabırlı ve anlayışlı olun. Her zaman öğrenme ve büyüme fırsatları vardır.
Hayatın karmaşıklığı ve belirsizliği, rüyalarımızın ve hayallerimizin her zaman gerçekleşmeyeceğini bize gösterir. Bazı rüyalar, kararlılık ve çaba ile gerçekleşirken, bazı hayaller ise beklenmedik engeller nedeniyle sonuçsuz kalabilir. Ancak bu, hayallerin değersiz olduğu anlamına gelmez. Her deneyim, başarılı olsun ya da olmasın, bize değerli dersler öğretir. Hayat, hem başarıları hem de başarısızlıklarıyla dolu bir yolculuktur. Her iki durumda da, önemli olan deneyimlerimizden öğrenmek ve hayatımızı daha iyi bir şekilde şekillendirmektir. Bu, hayatın doğasıdır.
Başka soruda seçerim seni gelirsen
74. Bölüm: Orta Doğu’yu idare eden yüce baronun nasıl kese kağıdı gibi bir çırpıda buruşturulup çöpe atıldığını gösterir.
Kesinlikle
Bilemiyorum
🙂🙂
:))
Teşekkür ederim ✨
Rica ediyorum abı
Cevap
9Cevap
Tam bitirmedim ama Polat'ın Abdülhey'i yanına aldığı bölümün yeri bende çok başka. Yumurta arkadaşı oldu silah arkadaşı hey gidi Abdülhey
Aynen
Orada çoğu olay yaşanmışlıklardan alıntı. En iyi bölüm değil de, en iyi sahne Aslan'la Polat'ın tartışması.
Doğru
Kumarhane baskının olduğu sezon finali bölümü. Bu bölüm sonunda dengeler çok değişiyor ve ilk defa bir konsey üyesinin altı eşilmiş oluyor.
Katılıyorum
Güzel ve zor bir soru olmuş hatırlamıyorum o kadarda.
Teşekkür ederim kardeşim
Polatın sırp keskin nişancıyı harcadığı bölüm
Daha dün o bölümü izledim
Bak https://files.fm/f/xgp5qjhvwp
Aslan beyin ölümü gerçekte hangi olaymış ki
Burada yazıyor
Amerika sahnesi var o daha iyi
Evet güzel
Eski bölümlerin hepsi
Kesinlikle
İki kişinin bildiği sır değildir.
Kesinlikle
Sharon stone un olduğu bölüm🙂
😂😂
74. bölüm
88. bölüm
Teşekkür ederim
Laz ziyanın en efsane bölümüde 9. bölümdü sanırım karısını astığı alfalık sahnesi ndndn
Elf’in ölümü ve teslim olmaları
Teşekkür ederim
Rica ederim
🙂🙂🤗
izlemiyorum.
Olsun 🙂
😊
Sonuçta herkes izlemek ya da sevmek zorunda
hiç izlemedim
""Bu dizi, Türkiye'deki popüler kültürün önemli bir parçasıdır ve birçok kişi tarafından beğenilmiştir. Ancak herkesin zevki farklıdır ve bu diziyi izlememeniz tamamen normaldir. Eğer ilgini çekiyorsa, izleyip karar verebilirsin
bilmem
İzlemedim
Olsun
135 bölüm
Teşekkür ederim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?