Bu dizi aslında aldatmayı normalleştiren bir diziydi, hatta çoğumuz Cazibe’yi hayranlıkla izledik. Ama ben Simge’nin haklı olduğunu büyüdüğümde anladım.
Siz ne düşünyosunuz?

Bu dizi aslında aldatmayı normalleştiren bir diziydi, hatta çoğumuz Cazibe’yi hayranlıkla izledik. Ama ben Simge’nin haklı olduğunu büyüdüğümde anladım.
Siz ne düşünyosunuz?

Bu dizinin net konusu aldatma değildi yalnız. Dizideki sahte evlilik yapan 2 karakterinde bir amacı vardı, birisi vatandaşlık almak diğeri ise o dönem kötü giden maddi durumu için para almak için bu işe alet olmuştu yani Kemal karakteri doğrudan Cazibeyi sevip de Simgeyi aldatmıyor.
Simge karakteri dizide insanlara üstten bakan, çoğu zaman Kemal'i dahi aşağılayan bir karakterdi zaten sonunda onunla Kemal'in evlenmesi senaryosunun yaşanma nedeni tamamen zorunluluktu çünkü Aslıhan Gürbüz aniden diziden ayrılmıştı.
Yani Kemal'in yalan söylemesi vs her şeye rağmen yanlış ama bu dizinin salt konusu aldatma değildi ve başarılı bir komedi dizisiydi hakkını vermek gerek bence.
Senin sevgilin senden habersiz biriyle sahte evlilik gerçekleştirse aldatılmış olmazmısın? Simge her türlü kandırıldı, Kemal’e üstden bakması veya küçük düşüren tavırlar sergilemesi bu kandırılmışlığı hafifletmez. Simge Cazibeye güvenmiş ve Kemal’in hizmetcisi olarak kabul etmişti. Komik bir diziydi ama normal olmayan şeyleri normalleştirdi.
Dizide yanlış şey yok demiyorum ama bu dizi sadece bu konuya indirgenerek eleştirilecek dizi değil bence.
Yengesine göz koyan ve milyonlarca hayranı olan dizilerden sıra bu diziye gelene kadar çok zaman geçer
Sonunda biri diziyi anlamış tebrikler
Yakından takip ettiğim bir dizi değildi. Doğru mu hatırlıyorum bilmiyorum ama Simge ile birlikteyken Cazibe ile evlendi. Ve Simge'den evlendiğini gizleyerek onunla birlikte olmaya devam etti. Ne amaçla Cazibe ile evlenmiş olursa olsun bu bir ihanet, insanı aptal yerine koymaktır.
Cevap
10Cevap
simge haklı
Böylesi diziler işte toplumun ahlakını bozduya hep kanka saçma sapan şeylerle, mesela yahşi cazibe, selenayı izlermiydin sen knk?
Yani aslında bende izlerdim knk ama bana saçma geliyordu yaa ben şefkat tepeyi izlerdim daha çok 🐱
e tabi ke-mal adam olsaydi da simgeyi sevmiyosa ayrılıp cazibeyle oyle evlenseydi
alcak iste yemedi işten kovulma ihtimali..
Simge haklı ve çok güçlü bi kadın bence. Herzaman mutluluğu haketti
Halen daha izliyorum ne günlerdi ya buyumusum ve yaslanmisim resmen
Bencede haklıydı çok severim bu diziyi 🥺acayip üzüldüm de
Takildiğin şeye bak 😂 gerçeği Kara sevda dizisinde bende kabullenememiştim
Cazibe’nin dolandırıcı olduğu finalde ortaya çıkmıştı zaten, ben de Simge’nin tarafındaydım izlerken
Ben aslıyı hiç sevmezdim zaten o zaman da simgeciydim
Yaşın 22 görünüyor doğruysa ama bu diziyi bilmen enteresan 😊
Karisini mi sevgilisini mi aldatiyordu?
Evet simge haklı
Simge aslında saf kızdı 😊
barış benim adamımdı bu dizide ya :D
Haklıydı ve finalde hakkını da aldı
Haklıydı
evet haklıydı tabiki
Haklıydı
Simge haklıydı evettt bende öyle düşünüyorum.
Şu an izlerken bende çoğu şeyi sorguluyorum
Evet simge haklıydı
Vahşi cazibe
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?