The Witcher dizisini izledim ve bence kadro kalitesi, senaryosu çok kötüydü ve bir yerden sonra hem kitabını hem de oyununu oynayan birisi olarak izlemeye devam edemedim. Prison Break dizisinin adını çok duydum izleme listemde kesinlikle var. Bodyguard dizisini pek bilmiyorum ama araştırayım o diziyi de.
Bir ara incelemelere biraz göz atar ona göre bir karar veririm izleyip izlememek açısından. Eğer başka önerebileceğiniz dizi varsa onları da alabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Dahmer dizisini izlemeyen de ne bilim.
Şimdi baktım da izlemesi ilginç bir dizi olabilir, teşekkürler öneri için.
Loki dizisi
İzleyip, bitirdim. Marvel son dönemlerde düşüşte olsa da Loki kaliteli bir diziydi gerçekten.
Prison Break, The Witcher, Bodyguard. Bu üç dizi kesinlikle izlenmesi gereken diziler. İzlemeyen çok şey kaybeder.
The Witcher dizisini izledim ve bence kadro kalitesi, senaryosu çok kötüydü ve bir yerden sonra hem kitabını hem de oyununu oynayan birisi olarak izlemeye devam edemedim.
Prison Break dizisinin adını çok duydum izleme listemde kesinlikle var.
Bodyguard dizisini pek bilmiyorum ama araştırayım o diziyi de.
Zevk meselesi tabii. Bu saydıklarım benim için en iyisiydi.
Bugün dizi demeyin bana... Cidden dizi izlemek istediğime pişman oldum .! 🤬
Neden ki?
Öyle işte, neden olduğunun önemi yok
Peki o zaman...
Breaking bad izliyom şu an baya sarıyor
Bende bu diziye geç başladım ve şu an neredeyse bitmek üzere yani son sezondayım gerçekten kaliteli bir dizi.
Kanıt
Kanıt dizisini biraz izlemiştim geçmişte iyi diziydi ama sonra bıraktım nedense çok sürüklemedi gibi.
Her gün degilde sıkıldığın zaman rastgele bi bölüm aç izle ıyi oluyo
Aynen öyle olabilir aslında.
The walking dead
Açıkçası zombi temalı şeyler pek ilgimi çekmese de bu diziyi çok övüyorlar yani gerçekten izlenmeye değer bir senaryosu var mı?
Eyewitness
Konusu nedir bu dizinin?
Bir adam var birilerini falan öldürüyor gerci eğer homofobik bir insansan izlemeni onermem ama ben izlerken çok suruklemisti
Yani insanların kendi tercihlerine karışmasam da biraz homofobik sayılırım eğer o tarz içerikler varsa pek izleyeceğimi sanmam.
Baş karakterlerden ikisi gay ve bir çift ilk ve son bölümdeki bazı sahneler dışında pek çift gibi değiller gerçi
Bir ara incelemelere biraz göz atar ona göre bir karar veririm izleyip izlememek açısından.
Eğer başka önerebileceğiniz dizi varsa onları da alabilirim.
13 reasons why olabilir
Bu olabilir. Şu an ki dizim bittikten sonra bir göz atıcam bu diziye.
Cidden izlemeni öneririm harika bir dizi
Önerin için teşekkürler🥳