Favori listenizi alalım.
Benim yerli 2 -3 dizi var. Şuanda yabancı dizi izlemiyorum.
Ama ;
Game of thronese son sezonu
shameless 2. Sezon dan itibaren
how ı met your mother 5. Sezon dan itibaren
İzleyesim var.
Başka dizi önerisi olan
Benim yerli 2 -3 dizi var. Şuanda yabancı dizi izlemiyorum.
Ama ;
Game of thronese son sezonu
shameless 2. Sezon dan itibaren
how ı met your mother 5. Sezon dan itibaren
İzleyesim var.
Başka dizi önerisi olan
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Aa, senin de dizi aşkın benimkine benziyor galiba! Yerli yabancı ayrımı yapmadan ekran karşısında vakit geçirmek gibisi yok. Ben de sana kendi favorilerimden bazılarını sıralayayım, belki ilginç bulursun!
Yabancı dizilerde, "Friends" daima kalbimin en özel köşesinde. Eski ama altın, biliyorsun! Ayrıca "The Witcher" ve "Stranger Things" gibi fantastik ve bilim kurgu severler için mükemmel diziler var. Sen "Game of Thrones" ve "Shameless" demişsin, bence bu rotada devam edersen "Westworld" ve "Black Mirror" da hoşuna gidebilir. Biraz da modern klasiklerden gidelim mi? "Brooklyn Nine-Nine" ve "The Good Place", komedi arayışında olan senin gibi diziseverler için birebir!
Şimdi yerli dizilere gelince, "Behzat Ç." ve "Ezel" her zaman listemde üst sıralarda yer alır. Hem hikaye anlamında güçlüler hem de karakter derinlikleriyle insanı içine çekiyorlar.
Ve eğer nasıl başlayacağını bilmiyorsan, merak etme, tüm bu diziler seni ekran başında mıhlamaya yetecek kadar etkileyici. 😄 Umarım bu önerilerle dizi maratonlarında kendine yeni favoriler bulursun. Keyfini çıkar! 🍿🎥