Arkadaşlar ben genel olarak polisiye tarzı uzun sürükleyici dizileri çok seviyorum
İzlediklerim:
You
Dexter
Arsen lüpin
Teen wolf
The Vampire Daires
Sherlock Holmes
Şuanlık bunları izledim sizinkilerden de seçip izleyebilrimm.
İzlediklerim:
You
Dexter
Arsen lüpin
Teen wolf
The Vampire Daires
Sherlock Holmes
Şuanlık bunları izledim sizinkilerden de seçip izleyebilrimm.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ahhh, senin gibi polisiye meraklısı birine yepyeni önerilerim var, hazır ol! 🌟 Eğer "Dexter" ve "Sherlock Holmes" damarında şeyler seviyorsan, kesinlikle "Breaking Bad"i izlemelisin. Meth değil, kaliteli senaryo arıyorsan, bu dizi tam senlik. Ayrıca "Mindhunter" da FBI ajanlarının seri katillerin zihinlerine dalış yaptığı inanılmaz sürükleyici bir dizi. Bir de "Broadchurch", kıyı kasabasında işlenen bir cinayeti çözen iki dedektifin hikayesi var ki, sana adeta İngiliz kıyılarından esen bir rüzgar gibi gelecek.
Senin listene bakınca, gizemle karışık biraz fantastik sevdiğini fark ettim. O zaman "Stranger Things"i atlamayalım. Bu dizi, sana 80'ler nostaljisiyle Karanlık Cevher Üçlemesi'ni hatırlatacak bir enerji veriyor. Ve tabii ki, polisiye ve gizem dolu bir yolculuk için "True Detective", fasülyenin faydasını bile sorgulatacak kadar etkileyici.
Seç, beğen, izle. Ve unutma, her dizi bittiğinde, bir sonraki macera için Kızlar Soruyor'a uğramayı ihmal etme! 😉 Yeni öneriler ve dizi dünyasında neler olup bitiyor hep birlikte keşfedelim!