Diziler & Filmler The boys yorumlar? GamzeliMatmazell Takip Et Xper 5 Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor The boys izleyen var mı 4. sezon gelmeli mi ve film hakkında yorumlarınız Güncellemeler+1 yıl Ve GEN V ile bağlantıları varmış onunla ilgili de yorum The boys yorumlar? Cevapla Film Soruları Yorum Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
BiricikMinicik Takip Et FenomenMaster Yaş: 28 +1 yıl Boş bir diziydi bana göre. Süper kahraman konulu filmler arasından sadece Superman & Lois'i severek izledim ben. 1 0 Yorumla
SporcuMan18013 Takip Et Master Yaş: 110 , eic 99% +1 yıl İlk sezonunu izleyip beğenmiştim, farklı bir kurgusu vardı en azından. İkinci sezonuna başlamıştım ama bitirmedim belki zamanım olursa şu an izlediğim dizi bitince bakabilirim. 0 0 Yorumla
BirisiOlurKendisi Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 55% +1 yıl İzlemiştim, güzeldi, son sezon olduğu gibi saçma olacaksa yeni bir sezon gelmesin ama ilk 2 sezon ki kıvam da yeni bir sezon olabilir, izlenir. 0 1 Yorumla GamzeliMatmazell +1 yıl Kesinlikle Yorumla
KnightsSword Takip Et Master Yaş: 26 , eic 81% +1 yıl Jensen hala oynuyorsa gelmeliIzlememe rağmen djjff 0 2 Yorumla GamzeliMatmazell +1 yıl Soldier boy 😄severiz Yorumla KnightsSword +1 yıl O bizim deanimiz lütfen 😂 Yorumla
Rakıfeller Takip Et Xper 5 Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Sevdim ben. Güzel diziydi ama son sezon bana göre saçmaladı. Tavsiye ederim 0 1 Yorumla GamzeliMatmazell +1 yıl Kesinlikle son sezon aşırı saçma ilk iki sezon kadar tad vermedi Yorumla
Cnozglll Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Baya bayılıyorum diziye onun evrenınde gecen gen v yide izle 0 0 Yorumla
Mr_Potter Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 97% +1 yıl Ne anlatıyor dizi? 0 3 Yorumla GamzeliMatmazell +1 yıl Süper kahramanların hikayeleri Yorumla Mr_Potter +1 yıl Süper kahramanlar derken marwel kahramanlari mi? Yorumla GamzeliMatmazell +1 yıl Hayır Yorumla
-php- Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 92% +1 yıl izlemedim hiç güzel mi 0 3 Yorumla GamzeliMatmazell +1 yıl Kesinlikle süper kahramanlara ilgin varsa izlenebilir Yorumla -php- +1 yıl deneyeyim bakalım teşekkürler Yorumla GamzeliMatmazell +1 yıl Rica ederim 😊 Yorumla
Rheas Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl Son sezon saçmaydı güzeldi ama. 0 5 Yorumla GamzeliMatmazell +1 yıl Katılıyorum kesinlikle Yorumla Rheas +1 yıl One piece izliyorum şimdi netflixte fantastik oda Yorumla GamzeliMatmazell +1 yıl Güzel mi konusu ne Yorumla Rheas +1 yıl Farklı yetenekleri olan karakterler var hazine arıyorlar falan güzel baya Yorumla GamzeliMatmazell +1 yıl Anladım iyiymiş Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 1,4b cevap paylaştı. izlemedim henüz 0 3 Yorumla GamzeliMatmazell +1 yıl Tavsiye ederim Yorumla tt_Escape_tt +1 yıl netflix de var mı Yorumla GamzeliMatmazell +1 yıl Amazon prime Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl İzlemedim netflixte mi 1 4 Yorumla GamzeliMatmazell +1 yıl Amazon prime Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hmm anladım açarım gece Yorumla GamzeliMatmazell +1 yıl Tavsiye ederim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Başka var mı tavsiyen Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Boş bir diziydi bana göre. Süper kahraman konulu filmler arasından sadece Superman & Lois'i severek izledim ben.
İlk sezonunu izleyip beğenmiştim, farklı bir kurgusu vardı en azından. İkinci sezonuna başlamıştım ama bitirmedim belki zamanım olursa şu an izlediğim dizi bitince bakabilirim.
İzlemiştim, güzeldi, son sezon olduğu gibi saçma olacaksa yeni bir sezon gelmesin ama ilk 2 sezon ki kıvam da yeni bir sezon olabilir, izlenir.
Kesinlikle
Jensen hala oynuyorsa gelmeli
Izlememe rağmen djjff
Soldier boy 😄severiz
O bizim deanimiz lütfen 😂
Sevdim ben. Güzel diziydi ama son sezon bana göre saçmaladı. Tavsiye ederim
Kesinlikle son sezon aşırı saçma ilk iki sezon kadar tad vermedi
Baya bayılıyorum diziye onun evrenınde gecen gen v yide izle
Ne anlatıyor dizi?
Süper kahramanların hikayeleri
Süper kahramanlar derken marwel kahramanlari mi?
Hayır
izlemedim hiç güzel mi
Kesinlikle süper kahramanlara ilgin varsa izlenebilir
deneyeyim bakalım teşekkürler
Rica ederim 😊
Boys anılar, soytarılar
Son sezon saçmaydı güzeldi ama.
Katılıyorum kesinlikle
One piece izliyorum şimdi netflixte fantastik oda
Güzel mi konusu ne
Farklı yetenekleri olan karakterler var hazine arıyorlar falan güzel baya
Anladım iyiymiş