KızlarSoruyor tarafından gündemi belirleyen, BiBilenimiz @AdbaAnalytics katkılarıyla hazırladığımız Yılın En’leri anket serimizin dördüncü anketinde oyunculuklarıyla merak uyandıran, son dönemin en popüler isimleri arasında yerlerini alan 2023 Yılının En İyi Çıkış Yapan Oyuncusu’nu KScanların oyları ile seçiyoruz.

KScanlar şimdi pamuk eller oy butonuna diyoruz! Oynadığı rolleri büyük bir gerçeklikle hayata geçiren, yayınlanan her bölümle sosyal medyada kendini konuşturan “Sen bu zamana kadar neredeydin” dedirten yılın en iyi çıkış yapan oyuncusunu beraber seçelim.
Hayran gruplarının sayısı günbegün artan, şimdiden geleceğin yıldızları arasında dedirten bu oyuncular arasından sizce "2023'ün En İyi Çıkış Yapan Oyuncusu" unvanını kim hak ediyor?
Oy verebileceğiniz diğer anketlerimiz:
En İyi Kadın Oyuncu Anketi
En İyi Erkek Oyuncu Anketi
En İyi Dizi Anketi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
eylül tumbar dedim izlemesem de
Ben Şifanur Gül - Terzi olduğunu düşünüyorum gayet izlemesi keyifli bir oyuncu kendisi
Görüşlere şöyle bir göz attım...
O kadar iyi çıkış yapamamış olacaklar ki çoğu kişi bu oyuncuları tanımıyor ve çoğu kişi bu dizileri izlememiş.
Bu ankette yer alan dizi ve oyuncular arasında en bilineni ve tanınanı tabi ki
Kızılcık Şerbeti dizisi ve dizinin oyuncu kadrosunda yer alan
Doğukan Güngör elbette
Serenay Sarıkaya - Aile diye bir seçenek olmalıydı bu yıl psikoloji sorunlarını çok güzel yaşayarak gösterdi kusursuzdu üstelik Netflix'te Şahmaran'da da iyi iş çıkardı bu psikoloji sorunlarını gösterme konusunda sanki gerçekten karakteri öyleymiş gibi kusursuzdu.
Doğukan Güngör. Başlangıç için güzel ve inandırıcı bir oyunculuk gösterdiğini düşünüyorum. Kendini geliştirmeye devam ederse bir gün usta sanatçı olarak anılabilir.
Ay şu Berkay Akgüle oy verenler şaka mı. Adamın oyunculuğu yok. Gözlerini kısıp açmıyor, ferayeyi taciz ediyor tek rol bu. Oyunculuğu iyi olduğu için değil böyle şeyleri sevdikleri için oy veriyorlar
Ya bunlar en iyi çıkış yapamamış ya da ben büyük bir çöküş dönemindeyim. Çünkü maalesef hiçbirini tanımıyorum.
Tabi ki şifanur tüm Netflix dizilerinde oynadı hemen hemen çok başarılı. Kırmızı odada beğenmiştim.
Eylül tumbar tabii ki çok sarıyor dizi oyunculuğunu da beğendim arada bir oyunculuğu sıkıntı çıkarsa da çok başarılı
D max ve trt belgesel izlerim hep o yğzden bunlar kim tanımıyorum yerli yapım yeni dizileride izlemiyorum...
Doğukan Güngör hoş adam yani ondan seçtim 😁 oyunculuğu da iyi tabi
Oynadığı rolü sevmesem de kesinlikle Doğukan Güngör. Çok iyi oynuyor.
Yanlışlıkla işaretledim. Hiçbirini bilöiyorum
Şans eseri Kendi Düşen Ağlamaz'ı açıp başrolü gördüm onu seçeyim bari 😊
Doğukan güngör iyi çıkış yaptı
Oyuncuları tanımıyorum. Zaten dizi izlemiyorum.
Son dönemlerde çıkan oyunculara pek ısınamadım yapmacık olduklarını çok belli ediyorlar her tiyatro okuyan konservatuvar okuyan sanatçı olmamalı eskiden oyuncular rollerine alışmak için normal yaşamlarında roldeki gibi giyinir onlar gibi hareket eder gözlemler araştırma yaparlardı
Aslında buradan hiç birisi ama illa birini seçecek olsaydım diye.. Enes Koçak diyorum.
Abdülrezzak Uzunkavaklatındayataruyuroğlu en iyisi
Burak Berkay Akgül - Safir kızların gözü onda
Hiçbirisini tanımıyorum desem yeridir fhsodhwodb
İlk 4 oyuncu arasında gidip geliyorum. Hepsi de en iyi çıkış yapan oyuncular.
Hiçbirini tanimiyorum niye diğer diziler ve oyunculari yok?
Barış Baktaş kendine hayran bırakan oyuncumuzun Baran karaketerini severek hayranlıkla izlenen Kan Çiçekleri dizisinde tanıdık♥️Ve oyuculuğıyla hepimizin yüreklerimizde yer etdi böyle güzel ahlaklı dizi sundukları için teşekkür ederiz♥️🙏💝
Kızılcık şerbeti izlemeyen tek benim galiba
Çünkü ilk başrol oyuncusu ve rolünü güzel oynuyor ve çok yakışıklı ve sonuna kadar hakediyor kimse Burak Berkay akgül kadar iyi oynamıyor rolünü buradan bir Burak Berkay akgül geçti bir gün herkes görecek bunu🫀
Çünkü ben bu tatlı kız çok seviyorum ve kazanmak çok istiyorum çünkü değer ve umarım bir gün Türkiye’ye gelip ve seninle tanışıyorum byby çok öptüm 💋 ve unutma bir kız var adı wissal cok seviyor 🫀❤️
Barış baktaş❤️ilk başrol oyunculuğu olmasına rağnen çok başarılı buluyorum. gözleriyle bakışlarıyla diziyi götüren bir oyuncu. kanal 7 de ve günlük dizi olmasa neler çıkarır düşünemiyorum👏👏
Bir ikisi dışında bildiğim yok. Mecburen onlara oy verdim.
Rolünü tüm ustalığıyla oynadı. Duygularını gözlerinden aktardı. Bunu diğer oyuncularda bulamadım. Burak bana Yaman karakterinin tüm duygularını yaşattı.
Oyunculuğu muhteşemin de ötesinde, hem hüzünlü hem de mutlu duyguları çok güzel bir şekilde aktarmayı başardı ve bana hissettirdi.
Atriz linda, talentosa mesmo com sua primeira protagonista. É divertida, fofa, carinhosa, atenciosa com os fãs.
Porque ela é talentosa, humilde, disciplinada linda, não é arrogante, não vive com escândalos perfeita
Kendisi bana ATV dizisi izletmeyi başardı. Onu izlerken rol yaptığı gerçeğinden uzaklaşıp gerçekten Yaman’ı izliyor gibi hissediyorum.
Safir dizide harika bir performans yapti
her bolum, karakteri yaşıyormuş gibi mükemmel bir performans vallahi
çalışkanlığı azmi oyunculuğundaki güzel ilerleyişi beni gururlandırdığı için yağmur yüksel💙🧿
Seçtim aktris Eylül Tumbar seçmek istiyorum koçak unut ama yapamam, çok seviyorum Onların dizi 🥹❤️🔥❤️🔥❤️🔥
Doğukan Güngör diyorum ben. Bence güzel oynuyor. İnsanları televizyon karşısında sinir krizi geçirttirebilitor. Büyük başarı.
Çünkü bu en iyi kadın oyuncu ( Yağmur yuksel)
Yağmur Yüksel - Blood Flowers
Barış Baktaş - Flowers of Blood
Oyunculuk yaparken gözleri her şeyi anlatıyor ve o çok güzel
Because she is super talented, hardworking and never gives up.
Melhor Nova Atriz 2023. Linda, simpática, talentosa
Burak gerçekten harika bir oyuncu ve kazanmayı hak ediyor
Artik uzatmayın yaa piyami gibi yakışıklıyı birdaha bulamasın
Kız hem çok iyi rol yapıyor güzel oyuncu fiziki olarakta çok iyi seviyorum bu kadını
Oyunculuk kariyerine birkaç yıl önce başlamış biri için oyunculuğu oldukça etkileyici.
Cok seviyorum ve çok içten oyunyan bir oyuncu vallah Oscarı hak ediyor
#YağmurYüksel
#YağmurYüksel
#YağmurYüksel
İlk ödüller hep akıllarda kalır yaa... Burak Berkay'ın ilk ödülü...🤘 inşallah o alır 🥺
Sonunda güçlü oyunculuğuyla duygularımızı sarsabilecek birini bulduk #BarışBaktaş #Baran
Çünkü Barış Baktaş benim için en iyi oyuncu ve bu ödüllü alman hakediyor
çok yakışıklı, karizmatik ve yetenekli bir aktör Barış Baktaş
Çünkü o çok iyi bir Aktör, Ve o çok çalışıyor ve biz görüyoruz hepsini
Yağmur Yüksel çünkü yeni yıldızı parlayan bir oyuncu
Pek fazla tanımıyorum
Yaa yamancigimin hakkını yemişler 🥰❤️
Doğukan Güngör - Kızılcık Şerbeti
Bana göre rolünün hakkını daha iyi veriyor gibi
He güzel bende tuttum bu ikinci seriyi
Fatih'in de Fatihim sisnsjsnsn