Diziler & Filmler Sevgiliniz başka arkadaşıyla sizin gideceğiniz filme gitse döver miydiniz? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl 🥲 Sevgiliniz başka arkadaşıyla sizin gideceğiniz filme gitse döver miydiniz? Cevapla Film Soruları Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et
builder Takip Et Master Yaş: 58 , eic 74% +1 yıl dövmek nedir yahumedeni çözümlere bakarım. zorbalığa gerek yok. en fazla yapılacak terk etmektir dövme olmaz 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Haklısınız ✨ Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Şiddetin her türlüsüne karşıyım çok çok trip yapardım 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Hmm peki teşekkürler Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Rica ederim Yorumla
MuhendisinizGeldi Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 47% +1 yıl Neden dövelim o kadar yabani miyiz 1 19 Yorumla Soran +1 yıl Bilmem.. Yorumla MuhendisinizGeldi +1 yıl Ben kadına el kaldırmam Yorumla Soran +1 yıl Haklısın Yorumla MuhendisinizGeldi +1 yıl Sen nerde yaşıyorsun sizin orada dövüyorlar mı Yorumla Soran +1 yıl Yo Yorumla MuhendisinizGeldi +1 yıl Eee neden öyle sordun Yorumla Soran +1 yıl Böyle bir şey gördüğüm için değil kendi ilişkimle sordum Yorumla Soran +1 yıl İlişkimle ilgili* Yorumla MuhendisinizGeldi +1 yıl Seni mi dövdü? Yorumla Soran +1 yıl Hayırr kimse kimseyi dövmedi henüz shhs Yorumla MuhendisinizGeldi +1 yıl Nerde yaşıyorsun Yorumla Soran +1 yıl Balıkesir Yorumla MuhendisinizGeldi +1 yıl Sevgilin çok mu kızgın sert kaba? Yorumla Soran +1 yıl Hayır çok iyi biri Yorumla MuhendisinizGeldi +1 yıl Hımm o zaman sorun yok Yorumla Soran +1 yıl Ben onu dövmeli miyim diye sormuştum aslında jsjd Yorumla MuhendisinizGeldi +1 yıl Anladım burcun ne :) Yorumla Soran +1 yıl Terazi Yorumla MuhendisinizGeldi +1 yıl Hımm aslan bende :) gizli olmasaydın keşke Yorumla
muhendisbey010101 Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Dövmek ne la 1 12 Yorumla Soran +1 yıl Öyle işte, 🙄 Yorumla muhendisbey010101 +1 yıl Ya böyle insanlarla birlikte oluyorsunuz ya deli oluyorum ya kadın dövmeyi macoluk sertlik sanan ozguven yoksunlarini kadınının yanında patates etmek lazım Yorumla Soran +1 yıl Hayır ya öyle değil benim sevgilim Yorumla muhendisbey010101 +1 yıl Eğer dovduyse ve bu cevabı veriyorsan kusura bakma ama az yapmış bide yatırıp şey yapması tekmelemesi lazımdı Yorumla Soran +1 yıl Hayır yok diyorum öyle bir şey Yorumla muhendisbey010101 +1 yıl Tamam 😀 Yorumla Soran +1 yıl Ben onu dövmeli miyim diye sormuştum aslında Yorumla Soran +1 yıl Ama haklısınız kızlar böyle kişilerden hoşlanıyorlar maalesef Yorumla muhendisbey010101 +1 yıl Hoşlanıyor sonra eziyet çekiyor Yorumla Soran +1 yıl Evet Yorumla muhendisbey010101 +1 yıl Bu arada sen dovebilirsin erkek degilmi vur saplagi lallik olsun😀😀 Yorumla Soran +1 yıl Sjwisjs teşekkürler Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Dövmem. S*iker geçerim. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Terbiyesiz Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Öyle ama doğruyu söyledim. Nere kimle giderse gitsin banane. Benim altıma yatıyorsa sorun yok Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
dövmek nedir yahu
medeni çözümlere bakarım. zorbalığa gerek yok.
en fazla yapılacak terk etmektir dövme olmaz
Haklısınız ✨
Şiddetin her türlüsüne karşıyım çok çok trip yapardım
Hmm peki teşekkürler
Rica ederim
Neden dövelim o kadar yabani miyiz
Bilmem..
Ben kadına el kaldırmam
Haklısın
Sen nerde yaşıyorsun sizin orada dövüyorlar mı
Yo
Eee neden öyle sordun
Böyle bir şey gördüğüm için değil kendi ilişkimle sordum
İlişkimle ilgili*
Seni mi dövdü?
Hayırr kimse kimseyi dövmedi henüz shhs
Nerde yaşıyorsun
Balıkesir
Sevgilin çok mu kızgın sert kaba?
Hayır çok iyi biri
Hımm o zaman sorun yok
Ben onu dövmeli miyim diye sormuştum aslında jsjd
Anladım burcun ne :)
Terazi
Hımm aslan bende :) gizli olmasaydın keşke
Dövmek ne la
Öyle işte, 🙄
Ya böyle insanlarla birlikte oluyorsunuz ya deli oluyorum ya kadın dövmeyi macoluk sertlik sanan ozguven yoksunlarini kadınının yanında patates etmek lazım
Hayır ya öyle değil benim sevgilim
Eğer dovduyse ve bu cevabı veriyorsan kusura bakma ama az yapmış bide yatırıp şey yapması tekmelemesi lazımdı
Hayır yok diyorum öyle bir şey
Tamam 😀
Ben onu dövmeli miyim diye sormuştum aslında
Ama haklısınız kızlar böyle kişilerden hoşlanıyorlar maalesef
Hoşlanıyor sonra eziyet çekiyor
Evet
Bu arada sen dovebilirsin erkek degilmi vur saplagi lallik olsun😀😀
Sjwisjs teşekkürler
Dövmem. S*iker geçerim.
Terbiyesiz
Öyle ama doğruyu söyledim. Nere kimle giderse gitsin banane. Benim altıma yatıyorsa sorun yok
Döverim
Döverim