Evet tabii ki gidebilir. Benim oturduğum tarafın bir köşesinde durabilir. Onun dışında herhangi bir karşı cins ilen baş başa ekmek almaya dahi gitmesin. Ne gerek var a. k karşı cins arkadaşıyla sinemadır, oradır buradır gitmeye. Kızlarla gitsin.
@FirariHayat şimdi böyle bir film için, bir sevgili lazım iki sevgilinin kız arkadaşıyla sinemaya gitme fikrini söylemesi lazım :D Mısır patlatıp gelmemelisin
Gidemez. Geri kafali biri degilim fakat kadin erkek arkadasliginin biryere kadar gittigine inaniyorum. Arkadas grubuyla takildigin zaman sorun yok fakat basbasa gidildigi zaman icime kurt duser benim. Ister istemez huylanirim. Modernlik ile genislik arasinda cok ince bir cizgi var onu cogu kisi karistiriyor.
Modernlik değil bu gevşeklik kesinlikle. Hoş değil diye düşünüyorum bu kadarı da abartı olur. Sevgilime güvensem de karşındakine güvenmem. Bir anlık gafletle bir şey yaşanabilir. Sonuçta iki ayrı cinsiyet..
Flört ettiğim bi kız vardı, sarışın bir afetti. Bol ekşınlı bir film geldi, davet ettim seve seve dedi. Yani sevgili olmak için ilk adımı attık, o sırada benim sinema biletine yanlayan arkadaş bende geleyim mi dedi, gel dedim. Filmin ilk bölümünde bunlar muhabbete başladı, ben filme odaklandım. İkinci bölümde arka taraflara geçip yalnız kaldılar..
Gidebilir tabi ki mısırlarını içeceklerini bile ben ısmarlarım biraz modern olur musunuz lütfen hangi çağda yaşıyoruz (Sinemadaki genç adam zehirlendi jcjfjf)
Öncelikle başka bir kızla yanlız ikisi sinemaya gitmesi saçma olur yani ne amacın derim ama yakın benim tanıdığım ya da tanimadigim farketmez toplu iş arkadaşları ya da yakın kuzenleri ile olursa sorun olucagini düşünmüyorum Yinede yanında gitmeyi tercih ederim🙄😅
Tabiki gidebilir. Aldatacak olsa herhangi bir tuvalette 10 dakikada da isini halledebilir. Sen de riskli yerlere izin veremeyerek aldatilmadigini sanirsin
Tabiki gitmez. sanalda biri yaziyor tanışalım diye evliyim diyorum olsun bir kahve içeriz diyor ki yüzlerce defa bunu yaşadım. yabanci uyrukluyum diye böyle terbiyesizce birseyide asla yapmam.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
31Görüş
Evet tabii ki gidebilir. Benim oturduğum tarafın bir köşesinde durabilir. Onun dışında herhangi bir karşı cins ilen baş başa ekmek almaya dahi gitmesin. Ne gerek var a. k karşı cins arkadaşıyla sinemadır, oradır buradır gitmeye. Kızlarla gitsin.
Sado sakin 😂
Olmayan sevgilime sinirlendim 😂
Bide olsa 😃
Ne gerek var masraf etmeyelim durduk yere 😂
Hıı gider, ben onlara öyle güzel bi film çekerim ki :D bol ekşınlııı fiçuuu
Dramatik hüzünlü olaydı bakardik
@FirariHayat sonrası onlar için dramatik ve hüzünlü olacaktır :D
:) bizde bakabilirmiyizzz :)) lutfeeenn mısır patlatıp geliyorum
@FirariHayat şimdi böyle bir film için, bir sevgili lazım iki sevgilinin kız arkadaşıyla sinemaya gitme fikrini söylemesi lazım :D Mısır patlatıp gelmemelisin
Senin sevgilin yokmu şimdi :) inan hiç üzülmesin yok :)) ne yapsak sevgilimi yapak sana :))
İstesem ben yaparım :D demek ki, istemiyorum
Tamam ya niye bağırıyorsun hih evde :D
Nasıl fenomen oldun jdjdj
@oskii parasını verdim 🤦♀️
olmaz o iş. gidecekse ya benimle gitsin ya kız arkadaşıyla. bunu teklif etmesi bile çok büyük probleme yol açar. konu büyür..
Orası öyle elbette
Benim için sorun olmaz gidebilir ama tam tersine hanımdan fırça yiyebilirim 😅
😂😂
Hayır benimle gidebilir kafamın üstüne ceket atabilir mxjxjx
Evet ikisine de güveniyorsam neden olmasın?
Olmass
Bence mümkün. İzin vermezsen yine gideceği varsa gider 🤣
Gider ama ben de gelirim 😀
Şüphem yok 😂
Sevgilim gitme, benimle git hem oynaşırız😄
En sevdiğim
Ne münasebet 😬
Dimi 🙄
Gidebilir, o bir birey sonuç olarak. Birlikte olmak o kişiyi kendine zincirlemek değil ki...
Ancak insan sorar; neden ben gelemiyorum diye? Kıskanır, sahiplenir, normal olan budur...
Çekince bir aldatma ise bunun için sinemaya ne gerek, bu artık o kadar kolay ki...
Aynen öyle
✋...🌿...✋
Gidemez. Geri kafali biri degilim fakat kadin erkek arkadasliginin biryere kadar gittigine inaniyorum. Arkadas grubuyla takildigin zaman sorun yok fakat basbasa gidildigi zaman icime kurt duser benim. Ister istemez huylanirim. Modernlik ile genislik arasinda cok ince bir cizgi var onu cogu kisi karistiriyor.
Çok doğru söylüyorsun
Katılıyorum. Normal yemek olabilir belki. Ancak sinema çok ilerisi.
Modernlik değil bu gevşeklik kesinlikle. Hoş değil diye düşünüyorum bu kadarı da abartı olur. Sevgilime güvensem de karşındakine güvenmem. Bir anlık gafletle bir şey yaşanabilir. Sonuçta iki ayrı cinsiyet..
Flört ettiğim bi kız vardı, sarışın bir afetti.
Bol ekşınlı bir film geldi, davet ettim seve seve dedi. Yani sevgili olmak için ilk adımı attık, o sırada benim sinema biletine yanlayan arkadaş bende geleyim mi dedi, gel dedim.
Filmin ilk bölümünde bunlar muhabbete başladı, ben filme odaklandım.
İkinci bölümde arka taraflara geçip yalnız kaldılar..
Değişik olmuş
Film mi, o kız mı diyecek olsan onca sene sonra yine filmi seçerim.
Beraber gideriz yahu, ne gerek var başkasıyla gitmeye.😒
Teklif dahi etmemesi hayrına olur.😒
Ne gerek var yani
E heralde.😒
Arkadaşı küçük bir kız çocuğu veya ortaokul çocuğu ise olabilir. 😂
Diğer türlü böyle bir teklif söz konusu bile olamaz. 😃
Çok mantıklı
Keşke anket yapsaydınız, gidebilir diyenlerin oranını merak ettim. 🙄
Sevgili sahibi olmadığım için gönül rahatlığı ile gidebilir diyorum. 🙄😄
💁🏻 Yoksa ki gidemez.
Gider diyen çok az zaten 😂
Hayal dünyasının yan etkileri bunlar. 😂
Bence de 😃
Gidebilir tabi ki mısırlarını içeceklerini bile ben ısmarlarım biraz modern olur musunuz lütfen hangi çağda yaşıyoruz
(Sinemadaki genç adam zehirlendi jcjfjf)
Kız ise kurtarılamadı 😃
Öncelikle başka bir kızla yanlız ikisi sinemaya gitmesi saçma olur yani ne amacın derim ama yakın benim tanıdığım ya da tanimadigim farketmez toplu iş arkadaşları ya da yakın kuzenleri ile olursa sorun olucagini düşünmüyorum
Yinede yanında gitmeyi tercih ederim🙄😅
En mantıklısı
Tabiki gidebilir. Aldatacak olsa herhangi bir tuvalette 10 dakikada da isini halledebilir. Sen de riskli yerlere izin veremeyerek aldatilmadigini sanirsin
Yapacak olan her türlü yapar evet
Tabiki gitmez. sanalda biri yaziyor tanışalım diye evliyim diyorum olsun bir kahve içeriz diyor ki yüzlerce defa bunu yaşadım. yabanci uyrukluyum diye böyle terbiyesizce birseyide asla yapmam.
Çok doğru söylüyorsun
Gitmek istiyorsa, gidebilir. Neticede eski sevgilim (!)
Ha ha aynen öyle,😃