Sevgiliniz karşı cins arkadaşı ile sinemaya gidebilir mi?
Gidebilir.
Gidemezzzz.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Sevgiliniz nefes alan her canlıya sarkıntılık etmeyen bir insan evladı ise niye gidemesin?
Bulunduğunuz her karanlık ortamda yanınızdakini düdüklemekten vazgeçerseniz eğer iki kişinin film izlemeye gitmesinde garip bir durum olmadığını fark edersiniz zamanla.
Ne güzel. yorum 🌷
Asla blek görlüm asla.
🙏🌷🌷
Bu arada çok tebrik ederim mod hanım❤☺
Sonuna kadar hak ettin umarım kısa zamanda s mod olarak ve fenomen olarak göreceğim seni 🙈🌺💕
#Blekgörlümmodoldu🎉🌸
Ya Çok teşekkür ederim 😊😊😊🌷istediğin zaman yardımcı olurum sana biliyosun , mod olmak istersen falan 🙏🌷🙏🙏🌹
Sen oldun yeterli inan❤
Benim bir hedefim vardı biliyorsun ulaştım☺
Sen ol Adam gibi bir mod var artık ❤
Çok iyisin, çok teşekkür ederim 🌹🌹🌷😊❤️
O senin iyiliğin bal kız ❤❤
🌷🌷🌷❤️😊😊😊
Adama güveniyorsam gidebilir.
Kesinlikle gidemez
🌷🌷🌷🌷
Cevap
126Cevap
Başbaşa mı gidiyorlar yoksa birkaç kız arkadaşına eşlik mi ediyor değişir. Ben neredeyim acaba onlar arkadaş arkadaş sinemaya giderken? :D Yok yere huzursuzluk çıkarmam. Ama çıkarırsam illa kıllanacak bir şey vardır. Mesela benim de beş erkek arkadaşımla sinemaya gitmişliğim var. Ama bu tamamen spontane gelişen bir şey. Erkek erkeğe gideceklermiş birinin işi çıkmış. Okul çıkışı oturuyorduk birazcık. Akşam sinemaya gidicez böyle böyle oldu gelir misin dedi birisi gittim bunda bir şey yok gibi duruyor. Ama sevgilim yoktu o ayrı :D Olsa benim reddetmeme kalmadan onlar davet etmezdi muhtemelen. Tut ki davet ettiler ve sevgilim var. Ben düşünürüm, benim bebeğim napar bu akşam bensiz, ne düşünür üzülür mü diye. O düşünmüyorsa bir sıkıntı vardır sanki.
O Sinemada ne filmler dönüyor Sen bir bilsen, kesinlikle izin vermem
Gidemez tabii ki, mevzu çıkar :D
scontent-sea1-1.cdninstagram.com/.../...4048_n.jpg
Şimdi tanıdık güvenilir birisiyse gidebilir.. ama tanimadik, kimin neyin nesi olduğu bilinmeden gidecek birisi olursa o zaman cesedimi çiğneme den gidemez. ya da benden habersiz giderse ikisininde bacaklarını kırarım..
Türkiye'de gidemez, çünkü öyle bir kalıp var. Daha gelişmiş toplum da olsak gider. Neden zihniyetimiz pis... Benim sevmediğim bir film ise ortak arkadaş isek onunla gidebilir çok anormal gelmedi bana..
Niye ben varken karşı cinsle sinemaya gitme gereği duyuyo? Bırak karşı cinsle, hemcinsiyle bile gitmesine katiyen müsaade edemem. Başkalarıyla özel muhabbeti olan birinin benim gibi kıskanç biriyle nasıl işi olabilir..
Ben yoksam ne işi var ki orda.. arkadaşları ile elbette gidebilir erkek kiz tabiki fark etmez ama sadece karşı cins bir arkadasi ile gitmesi kabul edebileceğim bir durum değil.. 3. Bir şık ekleseydin oylardım
Bu ödül töreninde bulunmak istemiyorum
Tabi ki gidebilir. “Sinemaya film izlemek için değil oynaşmak için gidilir” düşüncesine sahip insanlar buna izin vermez. Malum kişi kendinden bilir işi demişler
onun o giden bacaklarını kırarım bırak sinemaya gitmeyi karşı cins arkadaşı olamaz kanka kardeş anlamam ben kodummu oturturum
gider. sinemayı kerane gibi görmeyen insanlar da var hala.
Gidemez gitse geri gekemez gelse beni bulamaz bulsa benim olamaz
Genel olarak buluşa bilir, ne biliyim yemek yiyebilir bir şeyler içmeye gide bilir ama sinemeya, ASLA !
Ona karşı güvenim tam ise sıkıntı yaratmam, tabi ki kız arkadaşları olabilir vakit geçirebilir benimde tanıdığım sürece
Benimle gitsin, zatenn karşı cinsten tek arkadaşı ben olabilirim. Sonuçta benim de karşı cinsten tek arkadaşım, sevgilim o
Diyelim sevgilim biseksüel. Napıcam, eve mi kapatacağım? Arkadaşı da mı olmayacak? Ne saçma işler bunlar, çok üzülüyorum :(
Çünkü sinemaya gideceği erkek arkadaşını hatta tüm erkek arkadaşlarını tanıyorum. Ve oda benim tüm kız arkadaşlarımı böylece sorun olmuyor :).
Yok canım ne sineması eve gitsinler arkadaşlar sonuçta nasıl genişlik bu ya
Gidemez yemîşim arkadaşını yanyana yürümesine izin vermem kalmış ki sinamaya gide
nıye ama maksatları ne yani?
arkadas bı de yok canım yaa olmaz o iş
gider.. niye gidemesin.. eğer sinemaya gidebileceği biriyse zaten güvendiğim biridir.. direk herkes (çoğu kişi diğelim) düşünmeden odunca cevap vermiş..
Gel gelelim hepimizin içinde gavatlık var gidebilir 😅
Sinemaya başbaşa gidecek kadar samimi karşı cins arkadaşı olamaz. 😒
Hadi sevgili koltuğu da benden olsun canım ne izin vermemesi
Hayır gidemez. Ben, erkek arkadaşları, aile, akrabası dışında hiçbir kızla gitmesine izin vermem.
sinemaya film izlemek için gidilir bunda bir anormallik yok. o yüzden tabiki gidebilir.
Tabi ki gidebilir. Ama gitmez o filmi izlemişizdir zaten. :)
Delimisiniz yaaa karsi cinsden birine selam dahi veremez ne sinemasi 😂
Eli ayağı imkanı varsa elbette gidebilir.
Önce benden ayrılması gerek elbette.
Tabi ki gidebilir.
Bir daha bana gelmemek şartıyla!
Gider de tabutun içinde beyaz bir kıyafetle gidebilir
Karşı cinsle sinemaya gitmeyi bırak karşı cinsten kankaymış arkadaşmış hiç biri olamaz...
ikisi gidecekse gidemez tabbiki kafayı felan yeme potansiyelim var
Gitsin tabi.
Ama döndüğü zaman beni bulabilir mi orasını bilemem.
Ne gerek var? Ama yanında ben olduktan sonra her yere gidebilir
Gidebilir diyenler gerçekten ilgincler. Ben kıskançlık krizlerine girerim
Sevgilimken gidebilir ama gittikten sonra sevgilim sıfatından çıkar
eğer arkadaşını ben de tanıyorsam neden olmasın. adam sevgilim diye kafese kapatacak değilim ya.
Gidemez.
Gider diye oy verenlerin de paylaşımcı olduğunu düşünüyorum.
Yumuşakçalardansa neden olmasın :P Ben tamamen ileri görüşlüyüm
gidemez! gitsin de görelim ya beni de götürür ya da gidemez
Gider tabi neden gitmesin ama gittiği yerde kalır ;) geri dönemez
o teklifi ettiği anda ayrılık hazırlıklarına başlarım. ben varken başka erkek ne alaka?
Arkadaş grubu şeklindeyse evet yoksa gidemez nereye gidiyor
Ben deyyusmuyum lan
Sadece benimle gidebilir sinemaya
NET!
@murat1907aşık arkadaşım soru sordu cevap verdim benim kendime özgüvenim var + eşimede güvenim var senin gibi güvensiz kendine özgüveni olmayan bir tiptende ancak böyle bir cevap beklenirdi benim karakterimi kişiliğime hakaret etmek senin haddine değil bir kere saygısızsın o benim Görüşüm gidebilir dedim sen gidemez demişin o da senin görüşün şimdi sen gidemez dedin diye ben sana geri kafalı dememmi lazım yani senin görüşün o saygı duyarım bu tartışmanın uzamasını istemediğim içinde seni engelliyorum çünkü sevdiğim bir üyenin sorusu bu onunda canını sıkmak istemem insanların görüşlerine saygılı olmayı öğrenmen gerek buna çalış !
@ciftonik Abisi sevdigini başka erkekle zaman gecirmesine izin veren erkek deyyustur.
Not: "Kıskanmayan erkekten hayır gelmez" Hz. Ali
@Hasyarrs kime
@Hasyarrs eyvAllah
insanın içi fesat olmasın.. kıskançlık kötü şey.. herşeyde acaba arar.. neden gitmesin sosyallik herkese gerekli..
Karşı cinsin sualine yanıt bile veremez.
#kıskanırım
sinema ne ki sevgilimin evinde yatıya gitsin isterseniz
Gidemez tabii ki ne işi var benden başkasıyla sinemada?
İsterse ordan sonra da eve gitsinler yıkasınlar kurutsunlar çarşafı sersinler ipek yorganı
Başbaşa gidemez ama arkadaş grubuyla ben yokken gidebilir.
Oldu da gitme mi dedik, şaka maka gideceği kişiyi iyi tanıyorsam sıkıntı olmaz
Öyle biri varsa Konya ovası halt etmiş, coğrafyayı değiştirir bu kişi
Gidemez. Sinema olmasa olur da orda elleşiyolar filan. Cık olmaz.
Yapabilir benim itiraz etmeyeceğimi de bilir ve anında herşeyi bitireceğimi de bilir.
benim kız arkadaşım gece 1-2 ye kadar hamamda erkeklere masaj yapıyor o neyki. mezhebi çok genişlettik herhalde
Aa tabi gidebilir.
Tabi karşı cins arkadaşı olabilirse.
@Apple3498 O kadar zekası geri bir insansın ki yazdığımı anlayamamışsın.
Cesedimi cignerse elbette gidebilir 😂
Başbaşa asla olmaz. Benimde olduğum ya da gerçekten grup olarak
Arkadaş olarak gider ama ne olarak döner orası muçhul
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar