Hatta o diziden çıkan oyuncular çok başarılı rollerde oynadılar mesela willow karakteri var Himym nin lilysi olmuştu.
Yönetmen yazarları filan marvel de avengers filan çektiler. Asla boş dizi değildir 90 larda cnbc e kanalı varken sevdi millet Biraz eski diye bakma ileri sezonlar süper oluyur özellikle faith diye kız giriyor o sezona gelince iyi ki izlemişim diyeceksin.
Zaten dizi o kadar harikaydı ki 7 sezon sürdü içinde yer alan Angel karakterine bile 5 sezon dizi çıktı hatta ikisi bir arada bir süre konuk oyuncu olup durdular.
O kadar sevilince hayranlar mektup telefon yağmuruna tutunca dizi devam etsin diye ama yapımcılar çizgi roman olarak devam etti bir süre bu yüzden tıpkı
Supernatural kitapları animeleri gibi
Buffynin filmleri de çıktı ayrı olarak ama supernatural film olmadı maalesef
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Marvel sadece
Lord of the rings filmindeki Aragorn 'un hayatını beğeniyorum. Mücadele verip hem kahraman oldu hem de sevdiği kıza kavuştu.
Yabancı Damat ve Avrupa Yakası dizisindeki ortamlara sakın beni gidin.
Supernatural :)
Sürekli bir aksiyon, gerilim, gizem... Harika bir hayat tarzı.
Kanka itiraf et Dean için seçtin dimi 🤪😂 favori dizimdir 15 yıl izledim
Ve nesi harika kız çocuklar ölüp ölüp dirildi avcı olmak güzel de ölmezsen eğer 😂😂
Çok belli ediyorum galiba 😄
Ben de 15 yıl boyunca hiç bıkmadan, sıkılmadan izledim.
O zaman bakmadıysan Buffy vampire slayer izle
Neredeyse tüm avcılık dizilerinin atası satılır Supernatural da ondan esinlendi.
Hatta bir bölümde buffy dizisinden iki oyuncu supernatural konuk olmuştu.
Aa onu bilmiyordum. İzlerim mutlaka.
Hatta o diziden çıkan oyuncular çok başarılı rollerde oynadılar mesela willow karakteri var
Himym nin lilysi olmuştu.
Yönetmen yazarları filan marvel de avengers filan çektiler. Asla boş dizi değildir 90 larda cnbc e kanalı varken sevdi millet
Biraz eski diye bakma ileri sezonlar süper oluyur özellikle faith diye kız giriyor o sezona gelince iyi ki izlemişim diyeceksin.
Zaten dizi o kadar harikaydı ki 7 sezon sürdü içinde yer alan Angel karakterine bile 5 sezon dizi çıktı hatta ikisi bir arada bir süre konuk oyuncu olup durdular.
O kadar sevilince hayranlar mektup telefon yağmuruna tutunca dizi devam etsin diye ama yapımcılar çizgi roman olarak devam etti bir süre bu yüzden tıpkı
Supernatural kitapları animeleri gibi
Buffynin filmleri de çıktı ayrı olarak ama supernatural film olmadı maalesef
Legolas Legolas Legolas
Yey Legolas tabiki
be Vikings izledim çok beğendim ama ordaki hayatı beğenirmiyim bilmem yani :D
Witcher olabilir dicemde ben geralt olmadıktan sonra neyleym
Aynen ama geralt kadar iyi avcılar da var
Geralt en iyisi nkta
Aşkı memnu bihter
Firdevs seç kız Bihter Apta/llık ediyor çünkü 🤪
Firdevsn söylediklerini yap yaptıklarını yapma
Elite