Genellikle kötü gibi sanılan ama aslında acı çeken karakterleri severim ben. Bu da yan karakterler oluyor. Ya siz?

Genellikle kötü gibi sanılan ama aslında acı çeken karakterleri severim ben. Bu da yan karakterler oluyor. Ya siz?

Dizisine filmine göre değişir ama genelde yan karakterleri severim. Performansı bazen o kadar iyi oluyor ki yan karakterlerin başrol oynasa hakkını verir diye düşündürtüyor. Bazen yan karakterler daha iyi oluyor.
Cevap
8Cevap
Bazen yan karakterler gerçekten öyle efsane oluyor ki.
Kötü karakterleri seviyorum
Yan karakterlerde en azın başroller kadar filmlere renk katıyor. Karakterin kimliğine bağlı olarak değişiyor bu durum benim için.
Bazı yan karakterler o kadar efsane ki keşke başrol olsa diyosun öyle yani sen düşün 😂Niye öldü diye ağladığım yan karakter oldu
naruto izlerkenki halimi özetlemissin :"))
Böyle arada sırada gözüken ama gözüktükçe renk katanları seviyom xd
kaliteli oyunculuk xd
Başroldeki kızları hiç sevmem genelde canım hep ezilen saf tipler olduğundan... yan karakter olarak kötü ama komik tipleri severim genelde
Kötü karakteri severim genelde. Çünkü kötü karakterin mutlaka canını yakan şey oluyor ve bu beni daha çok etkiliyor.
Genelde başrol ve yan karakteri ikisini beraber seviyorum
Mazikeen 😍 efsane bir karakterdi ya. Lucifer'a kızıp yaptığı hareketler falan 😅
kötü olmaya itilmiş karakterler aşırı ilgimi çekiyor neden bilmiyorum
evet özellikle soğuk olan karakterler de beni cekiyo kendisine
Bas roller hep miyminti oluyor, asil rol hep yandadir. Bas rolu one cikaran yan roller olur
genelde yan karakterler
Kendime en yakın hissettiğim karakteri severim
Çoğunlukla yan karakterler.
Acı çekmek kötülük yapmak için bir neden değildir.
Korku filmlerinde ilk ölen kimse onu seviyorm ben
Yan karakterleri seviyorum.
Yan karakterleri
Başrol
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?