Merhabalar Herkese 🎬🍿

Kahramancı mısın, antikahramancı mı :d
Merhabalar Herkese 🎬🍿

Kahramancı mısın, antikahramancı mı :d
Ben aslında iyi kötü olarak bakmıyorum olaya mesela Joker bana kalırsa ne iyi ne kötü karakter.. çünkü yaptıkları yanlış ana düşünce tarzı ve davasında da haklı sadece bunu yanlış şekilde yapıyor.. mesela toplumun bozulduğu adalet olmadığı konusunda her zaman haklı buldum Jokeri
Antikahraman derken de tam olarak kastettiğim buydu. Bazı karakterlerin hikayesi o kadar güzel yazılıyor ki, izleyicileri ikiye bölüyor
@DorothyBabe Kesinlikle
Çocukluktan hep villain karakterleri sevdim, çünkü onların geçmişine baktığımızda çoğunluk her kes gibi normal, ama bize iyi gibi gösterilen karakterler sanki onların hayat sevgisini almış ve illa bir haksızlığa uğramışlar ve nefretlerinin abartı olması onları kötü haline getirmiş. Kötülerle iyi empati yaparım diye kötü karakter değicem.
Kötü karakterler aksi gibi karizmatik oluyor mahsus yapıyorlar kötüleri sevelim diye. İnsanları böyle böyle kötülüğe alıştırıyorlar bu bir kompleeeğ
amerikalı gucilerin oyunu bunlar hep
Genelde ilgi hep kahramanların üzerinde olur ama evet ben antikahramanları da çok severim. Joker tabi bunun zirvesi.. Mesela Yeşilçam filmlerinde Erol Taş da yerli filmlerde bunu en iyi yapan sanatçılardan biriydi..
Cevap
21Cevap
İyileri herkes sever. Ben kötülerin neden kötü olduklarına odaklanıyorum. Ve evet kötü karakterleri seviyorum..
Kötüleri sevmedim hiç. Sebebi ne olursa olsun kötü kötüdür
Çoğunlukla iyi karakterleri seviyorum ancak kötü karakterin kimilerine de bi sempati beslemiyorum değil.
Kötülerim tasarımı hep daha iyi olmuştur.
Olum supermen tayt giyiyo tayt.
Spiderman in popo hatları görünüyor
Ajfhajsjw
İyilerin sürekli iyi olmadığı.. kotulerinde her zaman kötü olmadığı filmleri seviyorum ben..
Mantıklı
Yaş aldıkça kötüleri daha çok seviyorum yaptıkları eylemlerin altı daha çok dolu oluyor geçerli neden ve gerekçeleri var
Ben iyi karakter severim iyilik kadar güzeli yok ben kötülük sevmem genelde dizide de olsa hep iyilik olsun
Değişiyor karakterin hayatına bakarak ona karşı empati kurduğum anlarda kötü karakterler de favorim oluyor
İyiler bazen samimiyetsiz olabiliyor. Kötü karakteri sevdiğimde oldu
İyi kötü ayrımı gütmüyorum. Ama hangisi daha insani geliyorsa o daha çok ilgimi çekiyor
Ne yalan söyleyeyim kötü karakterleri daha çok seviyorum 😅
Kahramancı. Kötüler olmasa hayat daha güzel olurdu.
Ben hep iyileri severim ama kötülerinde iyi bir hikayesi varsa onları da severim
Kötü karakterlere üzülüyorum ben ya. Ne dertleri vardı da kötü oldular aceba diye düşünüyorum.
Genelde iyi karakterler. Ama bazen kötü karakterlere sempati duyduğum da oluyor.
Kendine çekebiliyorsa iyi kötü fark etmiyor bir şekilde ilgim o karaktere yoğunlaşıyor.
Her zaman iyilikten yana olmaya gayret gösterdim, haklı kimse o kazansın dedim.
Joker aslında iyi karakter bakma sen normalde kötü saniyolar ama öyle değil
@DorothyBabe benden kopya çekmişsin :) İyi ki bi film hakkında bi şey paylaştım benden gören herkes bu konu üzerinde durmuş hahaha
Ay valla görmedim özür dilerim🥺 ne zaman paylaşmıştın?
Haha paylaşabilirsin sorun değil :)
İyi karakterleri severim
İyi karakterler genellikle
Kötü karakterler daha ilgi çekici geliyor
İyi severim bazende sevmem hiçbir karakteri
Karaktere filme göre değişir
Filmden filme değişir
Kaos ve anarşi seviyorum daha çok.
Iyiyken kötüye dönenleri. Walter White gibi.
Filmden filme değişiyor
Genelikle kotu karakterler asko
Karektere bağlı
Kötüler baya akıllı 😼
Kötü karakterler 😈
Hakli sebebi olan kötü karakterleri
Kötü..
I * bad
İyi karakterleri
kötü karakterleri
İyileri
kötü