Walking dead de secmem ben direkt korelilerin yaptigi zombi film/dizilerini tercih ederim. Film diyorsan train to busan var muhtis bir sey, dizi diyorsan all of us are dead var netflix dizisi o da manyak bir sey...
0
9 Yorumla
Soran
+1 yıl
Korelilerin yaptıkları derken yani komedi dizilerini diyorsun shgdh
Birisi kült olmuş, gerçekçi ve daha güzel daha büyük bütçelerle çekilmiş daha güzel bir hikayeye sahip, koreliler bu işi beceremiyor açıkçası ama senin tercihin oysa tamam
Sana göre tam tersi olamaz çünkü harcanan bütçe, yapım şirketi, maliyet ve hikaye yazarları zaten belli. Sana göre veya bana göresi yok bunun, senin zevkine kore uyuyorsa o sana göre güzel olabilir o ayrı
Ben ne dedim? Senin maliyet sezon falan dediginde zaten dedigin dizi kac sene once baslamis arka sokaklar gibi omurluk sezon yapmislar benim dedigim daha ilk sezonunu yayinladi sadece ve Netflix yapimi netflixi de bilirsin oyle belese film dizi yapmazlar adam gibi parayi yatirir oyle yaparlar ama filmin/dizinin kendisi hikaye senaryo olarak kotu olur o ayri mesele tabi. Yani demem o ki benim dedigim dizi de TWD gibi bilmem kac sezonluk olsa kim bilir o ne kadar tutulup sevilecek. Evet benim zevkim de o yonden bunu nasil yeni fark ediyon anlamis degilim…
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
The walking dead daha güzel ama stranger things de ayri guzel
Tercihim TWD olurdu doğrusu
I 'm Negan
Walking dead de secmem ben direkt korelilerin yaptigi zombi film/dizilerini tercih ederim. Film diyorsan train to busan var muhtis bir sey, dizi diyorsan all of us are dead var netflix dizisi o da manyak bir sey...
Korelilerin yaptıkları derken yani komedi dizilerini diyorsun shgdh
yok yazdim dediklerimi, ya okumuyorsun ya da anlamiyorsun..
Yoo o dediklerini izledim zaten jsdjfs sadece koreli zombi dizilerini twd ye karşı seçmene güldüm
Bak su tesadufe bende seninkine, napacan hayat iste olur arada boyle seyler ya s. ktir et...
Birisi kült olmuş, gerçekçi ve daha güzel daha büyük bütçelerle çekilmiş daha güzel bir hikayeye sahip, koreliler bu işi beceremiyor açıkçası ama senin tercihin oysa tamam
Bana gore de tam tersi nolacak. Tercih meselesi saygi duymalisin…
Sana göre tam tersi olamaz çünkü harcanan bütçe, yapım şirketi, maliyet ve hikaye yazarları zaten belli. Sana göre veya bana göresi yok bunun, senin zevkine kore uyuyorsa o sana göre güzel olabilir o ayrı
Ben ne dedim?
Senin maliyet sezon falan dediginde zaten dedigin dizi kac sene once baslamis arka sokaklar gibi omurluk sezon yapmislar benim dedigim daha ilk sezonunu yayinladi sadece ve Netflix yapimi netflixi de bilirsin oyle belese film dizi yapmazlar adam gibi parayi yatirir oyle yaparlar ama filmin/dizinin kendisi hikaye senaryo olarak kotu olur o ayri mesele tabi. Yani demem o ki benim dedigim dizi de TWD gibi bilmem kac sezonluk olsa kim bilir o ne kadar tutulup sevilecek.
Evet benim zevkim de o yonden bunu nasil yeni fark ediyon anlamis degilim…
Tamam reis sakin ol :D