Uzun zamandır anket yapmadım. Birbirinden güzel iki zombi dizisi siz hangisini seviyorsunuz acaba?
The Walking Dead
Z Nation
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Twd 9. Sezonuna kadar tarihin gördüğü en orjinal en iyi zombi dizisi olabilir. Her ne kadar kitaptan uyarlama olsa da kadro yapısı ve yaşanılan olay kurguları ve sahne seçimleri üst düzey ki bana göre zombi evrenini en gerçekçi anlatan dizi bu. Diğer zombi filmlerinde zombi özellikleri daha farklı aktarılıyor. Dizinin hem lale devri var hem çöküş devri. 9. Sezona kadar dizi çok iyi ilerliyor ama sonrası balon tamamen.
Ben hepsini bitirdim yarımlı bırakmayı sevmem bakalım filmi nasıl olcak
TWD nin ilk sezonları beni çok sarmıştı. Daha sonra kasaba kurup yerleşik hayata geçtiler dizi beni sarmamaya başladı bıraktım. Diger dizi hakkında bir fikrim yok
The Walking varken Z nation gitsin kumda oynasın
Bende öyle düşünüyorum
Hadi oradan canım. The walking dead, Z nationun getir götürünü yapar 🙂
Gülün siz, ben gerçekleri söylüyorum 🙂
Bittabi ben de🙂
Belki ilk The Walking Dead izlediğim için o daha cazip geliyor ancak yoklukta Z Nation da gider.
Cevap
6Cevap
The Walking Dead
the walking tabiki vazgeçilmez lakin kaliteli oyuncular çıkınca tadı kalmadı
Bitirmek gerek yine de kendi açımdan daha filmi olacak.
the walking dead 😍 seneler önce çok önyargılıydım bu diziye ama sonra başlayınca mükemmel
evet cidden iyi ^^
4. sezonda bırakmıştım 1 sene önce
Diğer diziyi izlemedim. The Walking dead'ı ise her ne kadar son sezonlarda sevmeyip bıraksam da bir anısı var o yüzden o.
Elbette
Z nariton daha farklı geldi bana sanki izlemedm ama bakıcam
Ankette Z Nation dizisini seçtim çünkü diğerini henüz izlemedim. Açıkçası TWD dizisine aylar önce hatta 1 seneyi de geçecek başlamışlığım oldu. Başladım başlamasına lakin 1. sezon 1. bölümden bıraktım daha dizinin yarısına gelmeden. En kısa sürede bu diziye başlayacağım. Başta ön yargılı idim zombileri yavaş vs. diye ammavelakin nedense bu diziyi izlesem diğer izlediğimden çok daha beğeneceğim diye bir his var içimde. Bakalım.
Tabii ki the walking dead ✌️
Güzel seçim
Her zaman 😜
The Walking Dead daha iyi
iyidir iyi
the walking dead muhteşemmmm. çok severim. diğer diziyi izlemedim belki bir ara izlerim
kimse Twd'in eline su dökemez
Tur walking dead tabiki çocukluğumun dizsisi
The walking dead tabiki hastasıyızzz
The Walking Dead 🖤!
İkisini de izlemedim
Twd izleyebilirsin
Tamam izlerim
The Walking Dead
The walking dead
The Walking Dead
Ikiside guzel
z nation