Diziler & Filmler Stranger Things mi The Witcher mi daha iyi? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Stranger Things The witcher Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Stranger Things mi The Witcher mi daha iyi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 29,1b cevap paylaştı. The witcher 0 0 Yorumla
rashaddemirov Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl ikisini de izledim bitirdim hic birisi otekinden guzel degil. ikisine de aynis eviyede isler diye bilirim. Hangisinin konusu hos gorunuyorsa onu izle. her ikisinin ilk season'lari guzel absladi ama sonradan yavas yavas sikilmaya baskladim 0 0 Yorumla
Aesir Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Stranger Things Disney çocuk filmlerine dönmeseydi daha iyiydi. Çok hızlı bir şekilde yuttular ama güzelim yapımı. 0 0 Yorumla
hollyzsy Takip Et Xper 6 Yaş: 24 +1 yıl the witcher, vikings ve game of throns varken oturup stranger things izlemem 0 0 Yorumla
kartalgözz Takip Et Xper 4 Yaş: 31 +1 yıl Birbirinden çok farklı diziler ya ikisi de gayet güzel diziler. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
The witcher
ikisini de izledim bitirdim hic birisi otekinden guzel degil. ikisine de aynis eviyede isler diye bilirim. Hangisinin konusu hos gorunuyorsa onu izle. her ikisinin ilk season'lari guzel absladi ama sonradan yavas yavas sikilmaya baskladim
Stranger Things Disney çocuk filmlerine dönmeseydi daha iyiydi. Çok hızlı bir şekilde yuttular ama güzelim yapımı.
the witcher, vikings ve game of throns varken oturup stranger things izlemem
Birbirinden çok farklı diziler ya ikisi de gayet güzel diziler.
Stranger things daha iyi
Tabiki witcher şaşmaz
Stranger Things daha iyi
The Witcher bence
the witcher
çünkü elevena asigim
İkisi de leş
Stranger things izledim çok güzeldi
The witcher
Avrupa yakası
Witcher önde bence
Witcher tabiki ayküü