Cem Yılmaz’ın yeni filmi "Do Not Disturb" izleyenleri resmen ikiye böldü. Arkadaşlarımın bir kısmı çok beğenirken, bir kısmı "zaman kaybı" dedi. Ben daha izlemedim ama izleyeceğim. Siz izlediniz mi, nasıl buldunuz?

Cem Yılmaz’ın yeni filmi "Do Not Disturb" izleyenleri resmen ikiye böldü. Arkadaşlarımın bir kısmı çok beğenirken, bir kısmı "zaman kaybı" dedi. Ben daha izlemedim ama izleyeceğim. Siz izlediniz mi, nasıl buldunuz?

Daha vakit bulup izleyemedim ama izleme listemde. Cem Yılmaz'ın Karakomik Filmler serisi çok başarılıydı. Dahası, Celal Kadri Kınoğlu sırf para kazanmak için öylesine bir projede yer alacak bir isim değil. Celal bey için bile izlemeye değer zaten.
Beğendim ama başrol karakterini elli yaşına gelmiş sadece motivasyon videosu izleyip yaşayan birisi gibi göstermiş. Saçma geldi biraz ana karakter daha iyi işlenmeliydi
oynadığı karakterle daha önce tanışmamış olanlar önce Karakomik filmini izlesin (gemide geçen kısım). orada karakteri tanısınlar sonra bu filmi izlesinler. sanırım o olaylardan sonrası konu alınıyor, henüz ben de bu filmi izlemedim.
İlk 20 dakikasını falan izledim. İlk kez bir Cem Yılmaz filmi hiç sarmadı. Sonu belki iyidir ama başlangıcı aşırı sönük. Hiçbir şekilde merak uyandırmıyor.
Cevap
50Cevap
Eskisi kadar filmlerini ilgi çekici bulmuyorum gadası
Hayır izlemedim.
Şizofreni gibi bir şey bu eserde cem yılmaz, aslında kültürlü aklı başında mantıklı ve düşünebilen kişilere hitap ediyor cem yılmaz espirileri komedisi ve eserleri öyle herkesin anlayacağı bir şey değil ki bu eseride şimdi baktım cidden iyiydi.
Bi konuda kendini kanıtlamıs insanların son ve yemi yapıtları asla begenilmez sevilmez insanları ikiye boler zaten. ben de prensip olarak bi konuda kendini kanıtlamıs insanların urettiği seyi tuketmem mesela biz kucuk bi insan toplulugu olarak kaldık
İzlemedim ve az önce gördüm Netflix de, yarın vakit bulabilirsem bir bakarım ama hiç iyi yorum gelmemiş nerdeyse. Pek güldüğüm de söylenemez Cem Yılmaz’a.
İzledim. Psikolojik bir rahatsızlığı ele alması güzel olmuş bence. Hep aynı tarzlar izlemek saçma geliyor bana. Farklı bir yapım olmuş. Şans verilebilir.
Günümüzde insanın internetle yaşarken diğer yanda güncel mücadelesinde tüm sanrıları ustalıkla aktarıyor. İnce karamizah örneği, hatta birebir KS'yi görebilirsiniz :D
@OrtaSehpa İzleyin bakalım :)
Oldukça anlamlı bir filmdi.. internetin insanı ne hale soktuğunu gösteriyor aslında... beynimizi kendimiz kullanamıyoruz... başkaları yönetiyor..
adam bulundugu konumdan sonuna kadar istifade ediyor yaptiklari iyi veya kotu bence cok vasat oyunculugu da skecler de siradan herkes yapabilir herkeste yetenek var ama ondaki sans yok sorun orada ne yetenekler var dahasi kufuru cok kullanan biri ki asiri itici recep ivedik de aynisi sansli kisiler kazandiklari parayi haketmeyen kisiler paraya zamana yazik
Bütün filmleri gibi buda iğrenç
Bu adam çocuklarının yüzüne nasıl bakıyor acaba çok merak ediyorum
Gizemli ve çok garip bir sonu vardı... sanırım madde bağımlılarınin yaşadıklarını yansıtmak istemiş :(
izledim, gayet akıcıydı felsefik konuşmalar vardı, karakterler de iyiydi, bir gece otelde kalmışım gibi hissettim kendimi
Hafta sonu izledim. Güzel bir filmdi tavsiye ederim. Yalnız beyin yakan kısımları çoğunlukta. 😃
İzledim ve çok beğendiğimi söyleyemem. Sonuna gelene kadar birkaç kez kapatmayı düşünecek kadar sıkıldım.
Cem Yılmaz'ın son yıllardaki filmlerinde büyük bir düşüş var artık ilgimi çekmiyor bu yüzden izlemedim.
Bizim insanımızın zeka seviyesi, Cem Yılmaz'ın bazı ürettiği içeriklere yetmiyor.
bizim ünlüler belli bi zenginliğe kavuşunca ara gelir için baştan savma filmler çekiyor veya filmlerde oynuyor gibi hissediyorum. ilk filmler de tutmasi için ince detaylar espriler. sonrasında bastan savma
Bu adam komedi hariç bu tür filmleri gerçekten kaliteli yapıyor
Henüz izleyemedim ama genelde olumsuz yorumlar okuyorum şimdiden etkiledi beni
şu an izliyorum :)) türkçesi rahatsız etmeyin demek..😬🙈
Genel olarak komikti ve sardı da ama kendimi sanırım fazla kaptırmadığım için anlamadım filmi.
Hokkabaz, Gora ve Arog Cem Yılmaz bunlarla sınırlı bence.
değişik bir film olması güzel ama olmamış gibi geldi beğenmedim
Cem Yılmaz denilince insan büyük beklentiler içerisinde oluyor ama bence hayal kırıklığıydı bu film...
izledim beğenmedim açıkcası ben izlerken sıkıldım izlemeyi düşünenlere önermem boşa vakit kaybı
İzledim komedi filmi değil daha durağan ama merak da ediyorsun ne olacak sonunda diye. İzlemeyen bir şey kaybetmez, izleyen de pişman olmaz
Güzel film ama çok güzel değil. Tam bir ortalama netflix filmi.
Sonra izlerim belki. Bilemiyorum reisin son zamanlarda yaptığı yapimlar kötü oluyor maalesef
hayız izlemem ata demirceyim ben kalite var yetenek var
Cem Yılmaz sevmem, izlemem.
İzlemedim ama izlemeyi düşünüyorum.
Dün akşam izledim bilmiyorum ya pek sarmadı beni
İzlemem sevmiyorum bu adamı
İğrenç bir filmdi. Karakter olarak da çok itici buluyorum bu adamı
Arkadaşlara söyleyin ayzek karaya oturdu 😂
Mesajları ve karakterleri sevdim..
Kaliteli iş, herkesin beğenmemesi normal
Bu adamın filmlerini izlemiyorum.
İzledim. Tuhaf ama sarıyor.
Hayır saçma geldi sürekli önüme çıkıyor izlemedim
yoo izlemedik netflixdemi
Kötüydü. eski komedyen cem yılmaz artik yok.
İzledim. güzel bir dram filmi tadındaydı
Gülmeyi hedefleyen beğenmez psikolojik bir film
Henüz izlemedim ama bakalım..
Olmuş gibi sanki izlerim belki 😀
İzlemedim ama Cem Yılmaz'ı severim zeki biridir.
cem yılmazı sevmiyorum ve komik bulmuyorum
rezalet
beklemediğim kadar kötü
Nerde yayınlandı netflix?
Merak ettim.
İzlerim muhtemelen.
Çok iyidi ya gülmekten öldüm 😂😂
başladım 5 dakika dayanabildim
Komedyenliği iyi ama filmleri boş
10 dakika kadar katlandım sıkınca bıraktım
Noooo sevmiyorum Cem Yılmaz’ı
İzledim hiç sarmadı