Diziler & Filmler Cem Yılmaz’ın yeni filmi Do Not Disturb çok iyidi bence. Siz İzlediniz mi? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Ben de engelli olduğum için olduğum için sempati oluştu filmdekilerle. Cem Yılmaz’ın yeni filmi Do Not Disturb çok iyidi bence. Siz İzlediniz mi? Cevapla Film Soruları Engel Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Ay bugün Netflix de denk geldim bı 10 dk izledim. Uyumuşum. Yarın artık 1 4 Yorumla Soran +1 yıl Film mi uyuttu yoksa uykusuz muydun 😅😅 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Senin de bebeğin olsun 5-6 da hergun kalk bakayım. Yorgunluktan film izleyebiliyor musun 😃👊 saat bilmem kaç olmuş şu an, hala uyumadı bı iki saate de uyanacak. 🥴🥴🥴 sahi uyku neydi? Yorumla Soran +1 yıl Allah bağışlasın ☺️ ya hiç bilmiyorum bu durumları ama tatlı şikayet kabul ediyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Öyle çok tatlılar. 😇 Ama kendi hayatımın pause tuşuna basmış gibi hissediyorum. Yorumla
kartaliçezeze Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Henüz değil 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Spoiler olmamıştır umarım Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 29 , eic 81% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 13,9b cevap paylaştı. Izlycem mutlaka 1 0 Yorumla
LavendelB Takip Et Xper 4 Yaş: 24 +1 yıl Yayınlandı mı 1 4 Yorumla Soran +1 yıl Evet Yorumla LavendelB +1 yıl Birazdan izleyeceğim o zaman teşekkürlerr Yorumla Soran +1 yıl Keyifli seyirler kardeşim Yorumla Soran +1 yıl Ne demek Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Ay bugün Netflix de denk geldim bı 10 dk izledim. Uyumuşum. Yarın artık
Film mi uyuttu yoksa uykusuz muydun 😅😅
Senin de bebeğin olsun 5-6 da hergun kalk bakayım. Yorgunluktan film izleyebiliyor musun 😃👊 saat bilmem kaç olmuş şu an, hala uyumadı bı iki saate de uyanacak. 🥴🥴🥴 sahi uyku neydi?
Allah bağışlasın ☺️ ya hiç bilmiyorum bu durumları ama tatlı şikayet kabul ediyorum
Öyle çok tatlılar. 😇 Ama kendi hayatımın pause tuşuna basmış gibi hissediyorum.
Henüz değil
Spoiler olmamıştır umarım
Izlycem mutlaka
Yayınlandı mı
Evet
Birazdan izleyeceğim o zaman teşekkürlerr
Keyifli seyirler kardeşim
Ne demek