Diziler & Filmler Sevgiliniz veya eşiniz rol gereği öpüşme sahnesinde oynamasına izin verir misiniz? MrKuzey Takip Et Master Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 22 Yapay Zekaya Sor Tabi ki hayır 🙄 Sizin düşünceniz nedir? Dizi veya filmde böyle bir sahnede oynamasına nasıl bakarsınız? Sevgiliniz veya eşiniz rol gereği öpüşme sahnesinde oynamasına izin verir misiniz? Cevapla Dizi Soruları Film Soruları Nedir Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
DorothyBabe Takip Et FenomenMaster Yaş: 27 +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 3,2b cevap paylaştı. Yapacak bir şey yok yani işi bu. Rahatsız olurum ama bir şey demem 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 29,2b cevap paylaştı. Hayır izin vermem tabi ki de 1 0 Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl hiç istemem ölmek mi aşık olduğun adamın başka bi kadını öpmesi mi diye sorulsa bana ölmek derim... 1 0 Yorumla
u DedektifMinnie Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 1,6b cevap paylaştı. Oyuncu birisi ile sevgili olmak istemem açıkçası. 1 0 Yorumla
Gök-mavi Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 676 cevap paylaştı. izin veririm hoşuma gider 1 0 Yorumla
matematikçibayannn Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl sevgilim artık sevgilim olmaz 3 1 Yorumla MrKuzey +1 yıl Eski sevgilim olur diyorsun :D Yorumla
Moldovyapapatya Takip Et Master Yaş: 25 , eic 67% +1 yıl Olaya muzahkaar açısından baktığım için kesinlikle izin vermem 😬😅 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl İzin almasına gerek yok 1 2 Yorumla MrKuzey +1 yıl Niye bro izin verir misin yani :D Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Mesleği buysa neden sorun olsun ki, ben öyle düşünüyorum Yorumla
Wildflower_ Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Dudaklarını keserim 1 2 Yorumla MrKuzey +1 yıl Mantıklı :D Yorumla Wildflower_ +1 yıl 😭😭 Yorumla
thecutewitch Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 948 cevap paylaştı. Hayır vermezdimBen biraz kıskanç biriyim jhjk 0 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 29 , eic 81% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 13,9b cevap paylaştı. Hayr olmazz 1 0 Yorumla
Sweetdreams1950 Takip Et Master Yaş: 103 , eic 100% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 853 cevap paylaştı. Hayır 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Yapacak bir şey yok yani işi bu. Rahatsız olurum ama bir şey demem
Hayır izin vermem tabi ki de
hiç istemem
ölmek mi aşık olduğun adamın başka bi kadını öpmesi mi diye sorulsa bana ölmek derim...
Oyuncu birisi ile sevgili olmak istemem açıkçası.
izin veririm hoşuma gider
sevgilim artık sevgilim olmaz
Eski sevgilim olur diyorsun :D
Hayır hoşuma gitmez böyle bir durum
Olaya muzahkaar açısından baktığım için kesinlikle izin vermem 😬😅
Artık öyle birini tanımıyorum.
İzin almasına gerek yok
Niye bro izin verir misin yani :D
Mesleği buysa neden sorun olsun ki, ben öyle düşünüyorum
Dudaklarını keserim
Mantıklı :D
😭😭