Diyelim ki sevgiliniz iyi bir oyuncu ve mesleği bu yönde. Rol icabı bir dizi ya da filmde öpüşme sahnesi çekmesine tepsi gösterir misiniz?
Diyelim ki sevgiliniz iyi bir oyuncu ve mesleği bu yönde. Rol icabı bir dizi ya da filmde öpüşme sahnesi çekmesine tepsi gösterir misiniz?
Bu şarkı açıklayıcı olur bence 😂
https://www.youtube.com/embed/wC2j9LqIeyQHayır ayrılırım
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!Oyuncu olduğunu bilerek sevgilin oluyorsa
İnsanlar buna saygı duyup katlanmak zorunda
Eskisi gibi sık öpüşme sahneleri olmuyor o yüzden mesleği olduğu için kararı ona bırakırdım. Tabi oyuncu olsaydı sevgilim ama değil içim rahat 😂
Oyunculuk yapan biriyle sevgili olmam ki
Saygı duyarım. Sonucda beni seviyor mesleği için katlanıyor yazık 😅Sevgilimde yok zaten olunca belki böyle rahat konusmazdim.😊
Oyuncu biriyle sevgili olunuyorsa buna hazırlıklı olunmalı ama ben içten içe istemezdim o kadar rahat geniş biri değilim. Aynı şekilde ben de oyuncu olsam ve sevgilim olsa ben de öpüşmeli sahnelerde oynamazdım.
Oyuncu oldugunu bilerek sevgili olmussa kisi buna asla karisamaz hoş sonradan da olsa farkrtmez işi bu yani. Şeye benzer ateist birinin imamla sevgili olup namaz kıldırmanı istemiyorum demesine benziyor
Oyuncu olduğunu ilişkinin başında bilip ilişkiye öyle başlıyorsam lafını etmeye hakkım olduğunu düşünmüyorum sonuçta mesleğin içerisinde her role burunebilir bunu bilerek kabul edenlerin sonradan sorun çıkartması bana saçma geliyor..
İş için duygusallık yok evet biliyorum.
Ancak bana ters öyle şeyler herkesin bakış açısı farklı olabilir ancak modern görüncem diye genişleyemem.
Bana uygun gelen şeyler değil.
Benim oyuncu sevgilim olmazdıki. Hadi oldu diyelim, oluyorsada bunu umursamazdım heralde. Ama olmaz çünkü ben öyle bir şey yapmasını istemem çok kıskançım çok. Bu sebeple olmazdı.
Gösterirdim. Çünkü bu tarz yakınlaşmalar çoğunlukla bağlılık getiriyor. Bugün rol gereği öptüğü çocuğu yarın öbürgün etkilenip kendi isteğiyle öpmediğini nerden bileceğim.
valla oyuncu oldugunu bilip cikcagimi sanmiyorum cikmadan once düşüncektim onu sevgili olduktan sonra izin verip vermemem diye bir sey olmaz ki onun işi o rahatsiz olduysam bastan bulasmicaktim
İşte öpüşme, sevişme sahneleri yüzünden oyuncu sevgilim olsun istemezdim. Ha olduğunu kazara diyelim. "Ya ben ya o sahne. "derdim. Tepkimi gösterir idim.
Napacak adam benim sevgilim var öpüşmem mi diyecek. Madem böyle bir ilişkiyi kabul ettim bişey demezdim ama oturupta izlemezdim ne hali varsa görsün poff🙄
Oyunculuk yapan biriyle sevgili oluyorsam onu göze almış olmak zorundayım, adamı işi ile ilişkisi arasında bırakmaya hakkım yok. Ben bunu kaldıracak yapıda biri olmadığım için baştan sevgili olmam.
Oyuncu biriyle sevgili olmam. Ters bana bu tarz şeyler. Oyuncu bile olmasa, teklif gelse bir sahne için o da olmaz. Ne gerek var? Hayır yani ne gerek var? 😒
Yoo sevgili olmuşsam bunu göze almışımdır işi o zaten
Oyuncu sevgilisi olan buna da tepki göstermesin Bi zahmet. Bu kadar hassasiyeti varsa gitsin başka meslekten sevgili bulsun nedir yani.
Gösteririm ya işini edebiyle yapsın yani ona göre rol kabul etsin ya da bu işi yapmasın. Ben rahat bir insan değilim kusura da bakmasın.
Eğer Oyuncu Bir Sevgilin Varsa Bunu Baştan Kabul Etmişsindir Demektir Gülü Seven Dikenine Katlanır Hesabı
Oyuncu sevgili istemem çünkü usta bir şekilde yalan söyler
En İyi Kız Görüşleri