Diyelim ki sevgiliniz iyi bir oyuncu ve mesleği bu yönde. Rol icabı bir dizi ya da filmde öpüşme sahnesi çekmesine tepsi gösterir misiniz?

Diyelim ki sevgiliniz iyi bir oyuncu ve mesleği bu yönde. Rol icabı bir dizi ya da filmde öpüşme sahnesi çekmesine tepsi gösterir misiniz?
Oyuncu biriyle sevgili olunuyorsa buna hazırlıklı olunmalı ama ben içten içe istemezdim o kadar rahat geniş biri değilim. Aynı şekilde ben de oyuncu olsam ve sevgilim olsa ben de öpüşmeli sahnelerde oynamazdım.
Oyunculuk yapan biriyle sevgili oluyorsam onu göze almış olmak zorundayım, adamı işi ile ilişkisi arasında bırakmaya hakkım yok. Ben bunu kaldıracak yapıda biri olmadığım için baştan sevgili olmam.
Bu şarkı açıklayıcı olur bence 😂
https://www.youtube.com/embed/wC2j9LqIeyQHahaha ❤️
Hayır ayrılırım
Cevap
23Cevap
Eskisi gibi sık öpüşme sahneleri olmuyor o yüzden mesleği olduğu için kararı ona bırakırdım. Tabi oyuncu olsaydı sevgilim ama değil içim rahat 😂
Hayır tepki göstermem. zaten bunu bilerek sevgili olurum.
Oyuncu olduğunu bilerek sevgilin oluyorsa
İnsanlar buna saygı duyup katlanmak zorunda
Oyuncu oldugunu bilerek sevgili olmussa kisi buna asla karisamaz hoş sonradan da olsa farkrtmez işi bu yani. Şeye benzer ateist birinin imamla sevgili olup namaz kıldırmanı istemiyorum demesine benziyor
Oyuncu olduğunu ilişkinin başında bilip ilişkiye öyle başlıyorsam lafını etmeye hakkım olduğunu düşünmüyorum sonuçta mesleğin içerisinde her role burunebilir bunu bilerek kabul edenlerin sonradan sorun çıkartması bana saçma geliyor..
İş için duygusallık yok evet biliyorum.
Ancak bana ters öyle şeyler herkesin bakış açısı farklı olabilir ancak modern görüncem diye genişleyemem.
Bana uygun gelen şeyler değil.
Benim oyuncu sevgilim olmazdıki. Hadi oldu diyelim, oluyorsada bunu umursamazdım heralde. Ama olmaz çünkü ben öyle bir şey yapmasını istemem çok kıskançım çok. Bu sebeple olmazdı.
Gösterirdim. Çünkü bu tarz yakınlaşmalar çoğunlukla bağlılık getiriyor. Bugün rol gereği öptüğü çocuğu yarın öbürgün etkilenip kendi isteğiyle öpmediğini nerden bileceğim.
valla oyuncu oldugunu bilip cikcagimi sanmiyorum cikmadan once düşüncektim onu sevgili olduktan sonra izin verip vermemem diye bir sey olmaz ki onun işi o rahatsiz olduysam bastan bulasmicaktim
İşte öpüşme, sevişme sahneleri yüzünden oyuncu sevgilim olsun istemezdim. Ha olduğunu kazara diyelim. "Ya ben ya o sahne. "derdim. Tepkimi gösterir idim.
Napacak adam benim sevgilim var öpüşmem mi diyecek. Madem böyle bir ilişkiyi kabul ettim bişey demezdim ama oturupta izlemezdim ne hali varsa görsün poff🙄
Oyuncu biriyle sevgili olmam. Ters bana bu tarz şeyler. Oyuncu bile olmasa, teklif gelse bir sahne için o da olmaz. Ne gerek var? Hayır yani ne gerek var? 😒
Yoo sevgili olmuşsam bunu göze almışımdır işi o zaten
Saygı duyarım. Sonucda beni seviyor mesleği için katlanıyor yazık 😅Sevgilimde yok zaten olunca belki böyle rahat konusmazdim.😊
Oyuncu sevgilisi olan buna da tepki göstermesin Bi zahmet. Bu kadar hassasiyeti varsa gitsin başka meslekten sevgili bulsun nedir yani.
Oyunculuk mesleğindeki bir insanla sevgili olmam şahsen. Bu durumu göze almak gerekir çünkü bu onun mesleği o yüzden o işlere hiç girmezdim.
Gösteririm ya işini edebiyle yapsın yani ona göre rol kabul etsin ya da bu işi yapmasın. Ben rahat bir insan değilim kusura da bakmasın.
Eğer Oyuncu Bir Sevgilin Varsa Bunu Baştan Kabul Etmişsindir Demektir Gülü Seven Dikenine Katlanır Hesabı
Oyuncu sevgili istemem çünkü usta bir şekilde yalan söyler
Oyuncu olduğunu bile bile sevgili olmak bu tarz sahnelerı öngörüyor olmak gerekıyor.
Yok takılmam.
Ama oyuncu sevgilimin olacağını sanmıyorum
Acayip rahatsiz olurum o yuzden asla oyuncu sevgili yapmam.
Öyle biriyle zaten olmazdim. Katlanamam öyle şeylere..
Buna hakkım yok
Aşçı sevgilim olsa yemek yapmasına izin vermicek miyim
Tabi ki. Aşkından ölsem yine oyuncu bir sevgili veya eşle asla olmam.
Büyük laf kanks dikkat et
gösteririm tabi kaldı ki böyle bi durumda ayrılırım ben uğraşmam daha
Göstermem, mesleği sonuçta. Ama yakınlaşma sahnesinde rahatsız olurdum. 🌸
Oyuncu sevgili düşman başına ya, ben kesinlikle izin vermezdim.
Oyunculuk yapamaz.
Ben kaldıramam böyle bir mesleğe sahip birisini, bana uygun değil.
Eğer sevgilimse bunu göze alarak olmuşuz demektir. Ama ben böyle biriyle sevgili olmazdım.
bunu bilerek onu hayatıma alıyorum sonuçta kıskanırım ama bir şey demem tabiki
Oyuncu biriyle oluyorsam herşeyi göze almışım demektir. Yani söz hakkım yok.
Oyuncuyla niye sevgili olayım Allah korusun öpüşürken etkilenir falan da pdöxpsöxlslpxlsld
üç yıl tiyatro oyunculuğu yapmış biri olarak sorun etmem.
Bu kadında sırf kıvancı öpmek için kocasını boşadı.
Evet ya ben nasıl ekran karşısında kendilerini izliyorlar merak ediyorum açıkçası
İşini bilerek sevgili olduysan sorun etme hakkın yok
Beni hoşuma giderdi adam ne güzel çalışıp para kazanıyor
Çok gereksiz bir durum bu. Oyunculuk yapan insanın işine nasıl karışılabilir ki
Ehuehuehuehu eğer o sahne de öptüğü kişi bensem soru olmaz hehehehrhfuffh o yüzden oyuncuyla ilişki mi olur ak ya adamı sinir hastası ederler
Oyunculuk yapan biriyle sevgili olmam ki
Dublör kullanabilirler.. Aksi halde senaryoyu değiştirmeliler..
İşini yapıyor sonuçta ama yine de içten içe istemezdim
Öyle bir sevgilim olamaz, ünlü yabancı bir kadını bile red ettim
Sorun olurdu. En başta zaten onunla sevgili olmazdım
Böyle iğrenç bir şeyi kabul eden varsa zaten sevmiyordur🙄
oyuncu biriyle berabersen bunu kabullenmek gerekiyo bence
Tepki göstermem isterse sevişme sahnesi olsun gene bir şey diyemem mesleği o, bende mesleğini bilerek kabul etmişim yani.
Profesyonel olmak gerekir bence. İşi gereği yapması gerekiyor sonuçta.
öpüşme duygusal gerilim varsa güzeldir o yüzden sıkıntı olmazdı
Ay çok garip hissederim kötü olurum yani ama bilmiyorum sonuçta işi
Tabiki gösteririm izin vermem opusurse sevgilim olmaz
Bir oyuncuyla sevgili olmak istemem herhalde. Ünlülerin hayatı çok karışık.
sevgilime bağlı, profesyonel düşünüyorsa sorun yok
evet bu yüzden sevgilimin oyuncu olmasını istemem
Tepkiden öte Ucan tekme atarım.
Ben de oyunculuğa başlarım
Oyuncu sevgili yapmazdım istemezdimde
hayır çünkü sonucta bu onun meslegi
Oyuncu bi sevgilim olsun istemem ki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?