Diziler & Filmler Dizileri altyazılı mı, dublajlı mı izlersiniz? AlaraKiraz Takip Et Xper 6 Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Kulüp türk dizisi olsa da ingilizce ve ingilizce altyazılı izliyorum Dizileri altyazılı mı, dublajlı mı izlersiniz? Cevapla Dizi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 29,2b cevap paylaştı. ben altyazılı izliyorum 0 0 Yorumla
yasayanbjri Takip Et Master Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 380 cevap paylaştı. Dublajlı seyrederim. Çünkü dizide olan biteni görmek lazım. Altyazıdan dolayı göremiyorum olayları, görseli falan. 0 0 Yorumla
skxmen Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 99% +1 yıl Sadece İngilizce dil yazıya gerek yok dublaja gerek yok 0 1 Yorumla AlaraKiraz +1 yıl Ben daha net anlamak için altyazı kullanıyorum. Ama ingilizcen altyazısız anlayacak kadar iyiyse mükemmel. Yorumla
Ragnar_Lodbrok Takip Et Master Yaş: 34 , eic 64% +1 yıl Ben öylece orijinal dilinde izliyorum. Altyazı falan kullanmıyorum, gerek görmüyorum 0 1 Yorumla AlaraKiraz +1 yıl Ben daha net anlamak için altyazı kullanıyorum. Ama ingilizcen altyazısız anlayacak kadar iyiyse mükemmel. Yorumla
Suvenir Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 1,2b cevap paylaştı. Altyazı kullanıyorum. Dizileri dublajlı izlemeyi sevmem pek. 0 0 Yorumla
Sineklertanrisii Takip Et Bilge Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Kesinlikle altyazı, çünki orjinal ses mimik, ses tonu çok değerli 0 0 Yorumla
MuhteşemGüneş Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Her ikisi de bazı kelimeleri tam çeviremiyorlar çünkü 😅 0 1 Yorumla Redondo +1 yıl @MuhteşemGüneş İngilizce öğrenin o zmn Yorumla
xunixx Takip Et Master Yaş: 26 +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 339 cevap paylaştı. Altyazılı seviyorum ben ama uykuluyken ya da yorgun kafadayken dublaj... 1 0 Yorumla
lenii Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl altyazılı daha orjınal ve gerçeği yansıttıgı ıcın altyazılı ızlıyorum 0 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 40 , eic 97% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 1,4b cevap paylaştı. altyazılı seviyorum 0 0 Yorumla
AliceMixfield Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 738 cevap paylaştı. Alt yazılı izliyorum 0 0 Yorumla
Saddov Takip Et Master Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 1,1b cevap paylaştı. Altyazılı 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
ben altyazılı izliyorum
Dublajlı seyrederim. Çünkü dizide olan biteni görmek lazım. Altyazıdan dolayı göremiyorum olayları, görseli falan.
Sadece İngilizce dil yazıya gerek yok dublaja gerek yok
Ben daha net anlamak için altyazı kullanıyorum. Ama ingilizcen altyazısız anlayacak kadar iyiyse mükemmel.
Ben öylece orijinal dilinde izliyorum. Altyazı falan kullanmıyorum, gerek görmüyorum
Ben daha net anlamak için altyazı kullanıyorum. Ama ingilizcen altyazısız anlayacak kadar iyiyse mükemmel.
Altyazı kullanıyorum. Dizileri dublajlı izlemeyi sevmem pek.
Kesinlikle altyazı, çünki orjinal ses mimik, ses tonu çok değerli
Her ikisi de bazı kelimeleri tam çeviremiyorlar çünkü 😅
@MuhteşemGüneş İngilizce öğrenin o zmn
Altyazılı seviyorum ben ama uykuluyken ya da yorgun kafadayken dublaj...
altyazılı daha orjınal ve gerçeği yansıttıgı ıcın altyazılı ızlıyorum
İkisini de izliyorum
Hangisi varsa onu
Alt yazılı
Altyazı tercihim
altyazılı seviyorum
Dublajlı izlerim
Alt yazılı izliyorum
Dublaj alt yazı için bana gözlük lazım;)
Dublaj
Altyazılı
Alt yazılı
Altyazili
Her ikisi de