Diziler & Filmler Dizi ve filmleri dublajlı mı, altyazılı mı izliyorsunuz? emre240 Takip Et Xper 5 Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor Türkçe Dublaj Türkçe Altyazı Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Güncellemeler+1 yıl Dizi ve filmleri dublajlı mı, altyazılı mı izliyorsunuz? Güncellemeler+1 yıl Dublaj mı? Altyazı mı? Dizi ve filmleri dublajlı mı, altyazılı mı izliyorsunuz? Cevapla Dizi Soruları Film Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 29,2b cevap paylaştı. Ben her zaman altyazılı izliyorum 1 0 Yorumla
Necro12345 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 3,7b cevap paylaştı. Film İngilizce ise altyazılı İngilizce değil ise başka yabancı dil ise türkçe izliyorum 1 0 Yorumla
Sarışıngenc23 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Yerine göre değişiyor canım ne isterse o an öyle açıp izliyorum ama şu sıralar altyazı daha ağırlıklı izliyorum. 1 0 Yorumla
TheCursedCake_ Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 98% +1 yıl İkisinide izlerim ama bazı dublajlar gerçekten çok kötü. Tabi işin içinde Harun Can gibi bir efsane varsa dublajı özellikle tercih ederim 👌 1 0 Yorumla
onlyteenage Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 97% +1 yıl Orjinal dilinde daha güzel oluyor tabii ama bazende alt yazıyı okurken film izlediğini unutmuyor da değil insan. 1 0 Yorumla
SymrnaCityStyle Takip Et Master Yaş: 42 , eic 100% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 731 cevap paylaştı. + Alt yazılı daha iyi. 1 0 Yorumla
BubiiBubii Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 95% +1 yıl Dublaj. Dublajda da Almanca iyi, Türkçe bi garip oluyor. 1 0 Yorumla
Boavistaa Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Dublajsız daha güzel oluyor oyuncunun asıl sesini falan öğreniyoruz 1 0 Yorumla
çoktaumurumda Takip Et Master Yaş: 56 , eic 98% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 377 cevap paylaştı. yabancı dil geliştirmede faydası oluyor yazıları okumamaya çalıaşrak 1 0 Yorumla
Dubaiprensi Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 345 cevap paylaştı. Su an en sevdigim diziyi Dublajlı izleme sıkıntısı yaşıyorum çok kotu 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Alt yazı okurken tepkilerine bakamıyorum ki karakterlerin. Mecbur dublaj izliyorum. 😂 1 0 Yorumla
NikalBoi Takip Et Xper 5 Yaş: 27 +1 yıl Alt yazı mükemmeldir, neden mi oyuncuların mükemmel oyunculuğunu görüyorsun. 1 0 Yorumla
1903TİMES Takip Et Xper 2 Yaş: 22 +1 yıl Iki türlüde izliyorum ama en çok dublaj tercih ederim 1 0 Yorumla
Cagdaskartal Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Nefret etmeme rağmen filmi takip etmek için... 1 0 Yorumla
biradetmehmet Takip Et Master Yaş: 46 , eic 31% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 909 cevap paylaştı. Fark etmez ama orjinal ses iyidir 1 0 Yorumla
CoffeeAndCoffee Takip Et Master Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 417 cevap paylaştı. Dublajdan nefret ederim. 1 0 Yorumla
Okan_Akarsu1992 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 98% +1 yıl Farketmiyor aslında ikisi de olur 1 0 Yorumla
ElCuco Takip Et Master Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl dublajlı ama çorum versiyonu olursa daha iyi oluyo 1 0 Yorumla
BloodyGamer Takip Et FenomenMentor Yaş: 35 +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 2,8b cevap paylaştı. Altyazı 1 0 Yorumla
MelisaDurgun Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 996 cevap paylaştı. Dublaja (Deadpool dışında) dayanamıyorum. 0 0 Yorumla
uyuyangüzel_00 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 92% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 497 cevap paylaştı. Dublajlı 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
24Cevap
Ben her zaman altyazılı izliyorum
Film İngilizce ise altyazılı
İngilizce değil ise başka yabancı dil ise türkçe izliyorum
Yerine göre değişiyor canım ne isterse o an öyle açıp izliyorum ama şu sıralar altyazı daha ağırlıklı izliyorum.
İkisinide izlerim ama bazı dublajlar gerçekten çok kötü. Tabi işin içinde Harun Can gibi bir efsane varsa dublajı özellikle tercih ederim 👌
Orjinal dilinde daha güzel oluyor tabii ama bazende alt yazıyı okurken film izlediğini unutmuyor da değil insan.
Dublaj. Dublajda da Almanca iyi, Türkçe bi garip oluyor.
Dublajsız daha güzel oluyor oyuncunun asıl sesini falan öğreniyoruz
yabancı dil geliştirmede faydası oluyor yazıları okumamaya çalıaşrak
Su an en sevdigim diziyi Dublajlı izleme sıkıntısı yaşıyorum çok kotu
Alt yazı okurken tepkilerine bakamıyorum ki karakterlerin. Mecbur dublaj izliyorum. 😂
Alt yazı mükemmeldir, neden mi oyuncuların mükemmel oyunculuğunu görüyorsun.
Iki türlüde izliyorum ama en çok dublaj tercih ederim
Nefret etmeme rağmen filmi takip etmek için...
Türkçe Dublaj, Tercih Ederim.
Türkçe Dublaj daha güzel oluyor
Fark etmez ama orjinal ses iyidir
Dublaj daha çok
#Mirliva
Dublajdan nefret ederim.
Altyazılı izlerken filmi kaçırıyorum 😄
Farketmiyor aslında ikisi de olur
Dublaj izleyen bizden degildir
İkisi de ama dublajlı tercihim genelde.
dublajlı ama çorum versiyonu olursa daha iyi oluyo
Altyazı
dublajı iyi yapıyoruz
Dublaja (Deadpool dışında) dayanamıyorum.
dublaj
Dublaj canım
Altyazı.
eyer ingilizce bi filmse altyazili
Altyazı
İkiside.
Dublajlı
Alt yazılı daha iyi
Altyazılı
Altyazı
Alt yazi iyi
altyazi