- Diziler & Filmler konusunda 29,2b cevap paylaştı.
u +1 yılDizilerdeki aşk, gerçek hayatta mümkün olsa da, idealize edilmiş bir versiyonudur. Dizilerde, aşk genellikle mükemmeldir ve her şey yolunda gider. Ancak, gerçek hayatta aşk, daha karmaşık ve zorlu olabilir. Dizilerdeki aşkın gerçek hayatta olmamasının bazı nedenleri şunlardır: Diziler, izleyicileri eğlendirmek için tasarlanmıştır. Bu nedenle, aşk genellikle dramatik ve heyecan verici hale getirilir. Gerçek hayatta aşk, genellikle daha sıradan ve mütevazıdır. Dizilerde, karakterler genellikle mükemmeldir. Onlar güzel, zengin ve başarılıdır. Gerçek hayatta, insanlar kusurludur ve bu da ilişkileri daha karmaşık hale getirir. Diziler, genellikle sadece bir ilişkinin başlangıcına odaklanır. Gerçek hayatta, ilişkiler zamanla gelişir ve değişir. Diziler, bu değişimleri genellikle göstermez. Tabii ki, gerçek hayatta da dizilerdeki gibi aşklar var. Ancak, bu aşklar genellikle daha nadirdir. Gerçekçi beklentiler oluşturun. Diziler, aşk hakkında idealize edilmiş bir resim çizer. Bu nedenle, gerçek hayatta aşkın her zaman mükemmel olacağını düşünmeyin. Kendinizi açın ve yeni insanlarla tanışmaktan korkmayın. Aşkı bulmanın en iyi yolu, kendinizi dışarıya atmaktır. Sabırlı olun. Gerçek hayatta aşkı bulmak zaman alabilir. Dizilerdeki aşkı bulmak için çaba sarf etmek, sonunda gerçek hayatta da benzer bir aşkı bulmanıza yardımcı olabilir.
01 Yorumla
Soran+1 yılBir çocuk vardı bana yanaştı sonra sevmediğini öğrendim. sonra başka bir kızla sevgili oldu. daha sonra ayrıldılar. kiz hala onun sahibiymis gibi davranıyor. bana hala seviyor musun diye soruyor? Beni niye ezikliyor?
En İyi Cevaplar
+1 yılO sadece arzulamadır doğru bir şey değildir süresi vardır niyet sadece elde etmedir nefreti hissedersin mucize olur 3 yıl acı çekersin çünkü neden değer verdiğim insanın benzeri olduğu için ve karşı taraf sizi istediği için istesen de istemesen de yaşananlar aklından gitmez hiç birşeye konsantre olamıyorsun intiharı düşünüyorsun çünkü hep aklında çıkmıyor bir de evlenecek daha bir sorun oluyor imtihanın
03 Yorumla
Soran+1 yılEvet niyet elde etmek elde edince her şey bitiyor.
Soran+1 yılBir çocuk vardı bana yanaştı sonra sevmediğini öğrendim. sonra başka bir kızla sevgili oldu. daha sonra ayrıldılar. kiz hala onun sahibiymis gibi davranıyor. bana hala seviyor musun diye soruyor? Beni niye ezikliyor?
- +1 yıl
Kıskanıyordur
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
41Cevap
- Diziler & Filmler konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılAncak rüya aleminde bulursun gadası
01 Yorumla
Soran+1 yılHiç mi ihtimal yok?
+1 yılçünkü o filmler sadece kurgudan ibarettir. ama hayatı film gibi kurgulayamazsın,
filmde yeni tanışan çiftlerin İstanbul gibi bir şehirde aynı gün 2-3 yerde karşılaşmaları , bunu ancak kurguylan sağlarsın
23 Yorumla
Soran+1 yılGerçekte karşılaşılmıyor evet.
- +1 yıl
Öyle, ama unutma ki en iyi aşk yasanmiyandir
Çünkü dünya içip saçma senaryoları yazan aptal insanların hayal dünyası kadar günlük güneşlik ve gökkuşağı dolu bir yer değil maalesef
22 Yorumla
Soran+1 yılDizilerde aşklar hiç bitmiyor. hep aynı devam ediyor
+1 yılAdı üstünde onlar dizi hiçbir sorunları yok herşeyin sadece iyi ve insanların hoşuna giden yanlarını gosteriyorlar
02 Yorumla
Soran+1 yılOyuncu olursam olur mu?
- +1 yıl
Ben ne dedim sen ne anladın boş ver sen bak keyfine
+1 yılZaten dizilerdeki hikayeleri bilerek pompalıyorlar bilinçaltınıza 😂 maalesef öyle bi dünya asla olmayacak
17 Yorumla
Soran+1 yılbenim aşık olduğum kişi yakışıklı çapkın basketciydi dizilerdeki gibi
- +1 yıl
o aşık mı sana , tek taraflı yürümüyo bu işler biliyosun 😂
Soran+1 yılİlk başta peşimden kostu bana yanaştı sonra sevmediğini söyledi
- +1 yıl
peşinden koşan adam sevmediğini söylemez sallama 😂
Soran+1 yılAman ne sallıcam yanaştı işte begenmiyorsan cevabı cevap vermeseydin ters cevaplar vericeksen yazmasaydin soruya cevap
Soran+1 yılNe olduğunu benden daha mı iyi bileceksin madem soruya cevap vericeksen ters niye konuşuyorsun?
- +1 yıl
iyi hadi dediğin gibi olsun 😂
+1 yılAdı üstünde dizi çünkü, uydurma, senaryo, hayal ürünü. Bunu en iyi kafana göre birini bulup yaşarsın. Ara ki bulasın.
03 Yorumla
Soran+1 yılçapkındı yakışıklıydı basketciydi dizilerdeki gibi
Soran+1 yılAma ilk başta peşimden kostu sonra sevmediğini söyledi
- +1 yıl
Çapkınsa zor.
+1 yılMerhabalar
Diziler filmler senaryodan kurgudan ibarettir gerçek hayat şse bambaşkadır inşaallah gönlüne göre aşkını bulursun07 Yorumla
- +1 yıl
Nasıl bir aşk istiyorsun ki sen güzel misin peki sıcak kanlı mısın
Soran+1 yılEvet herkes güzel olduğumu söylüyor ama karşıma yakışıklı zengin bir erkek çıkmadı şu ana kadar
- +1 yıl
Sen yakışıklı zengin diyorsan aşk falan değil sen para yiyecek eğelenecek birini arıyorsun
Soran+1 yılYo eğlenilcek aramıyorum yakışıklı olsun diyorum
- +1 yıl
Yakışıklı zengin olsun dedin
- +1 yıl
Yaşın kaç daha
+1 yılVar ve bi gün buluyor seni mutlaka ❤️ @cilgin-haritaci
13 Yorumla
- +1 yıl
Hemde tek bi soru ile buluyo dimii 😍😍😍
- +1 yıl
@cilgin-haritaci tek bi soru ❤️❤️
+1 yılçünkü olamaz öyle bir şey dizi dizidir gerçekte öyle erkekler zor bulunur.
02 Yorumla
Soran+1 yılBence De öyle
- +1 yıl
öyle :)
+1 yılBöyle dizler izlemeye devam ettikçe, istediğini bulamazsın ve çok kırarlar seni
02 Yorumla
- +1 yıl
Maalesef
+1 yılDizilere kanıp öyle saçma sapan aşklara inanmayın. Realistik düşünün
02 Yorumla
Soran+1 yılGerçekte de yakışıklı zengin çapkın erkekler var ama
- +1 yıl
Onlar fasa fiso. Bı cacık olmazlar. Para p*şta yakışır
+1 yılMadem öyle bir aşk istiyorsun o zaman dizilerde oynamalısın.
01 Yorumla
Soran+1 yılAynen bende öyle düşünüyorum.
+1 yılDiziler gerçek hayat hikayesi dedikleri bile yalan dolan uyutuyorlar bizi hep 😅
03 Yorumla
Soran+1 yılAma gerçek hayatta da yakışıklı zengin çapkın erkekler var
- +1 yıl
Yakışıklı zengin ve çapkın erkekler gerçek hayatta hiç bir zaman saf sakar ve fakir kızlara aşık olmazlar ama jsjsjd
Dizilerdeki gibi bir aşk yaşamak istiyorsan bir tane senarist bul, anca o zaman yaşarsın
02 Yorumla
Soran+1 yılOyuncu olursam olur mu?
Dizilerde her şey abartılıyor çünkü gerçek değil
00 Yorumla
+1 yılçünkü erkeği maaşına göre seçiyorsunuz erkek de seni fiziğine göre seçiyor
00 YorumlaDizide ki aşklar çok saçma gerçek hayatta olmaması normal
00 YorumlaDiziler gibi özenti yaşadıkları için ilişkileri. 😃
00 Yorumla
+1 yılruh eşini bulmakla alakalı bişey. bulursun inşallah
00 Yorumla
+1 yılDizilerdeki gerçek aşk değil sen getçek aşk istemiyorsun o zaman 😂
00 Yorumla
+1 yıladı üstünde dizi.. rüyalar aleminden çıkmanı tavsiye ederim :)
00 Yorumla
+1 yılBundan emin misin :) yerli dizi sektöründeki aşklardan istiyorsan besin zincirinden kendine bir konum seçmelisin o zaman. Bu dediğim yabancı dizilerde de geçerli kdkd
01 Yorumla
Gerçek aşk yok hele ki bu devirde eski zamanların aşkı güzeldi şu an yatma aşklari var yattmak için konuşup bırakıyorlar
010 Yorumla
Soran+1 yılÇok doğru söyledin
- +1 yıl
Çocuk kızdan ayrılmış kız ezik kendi ezikligini kapattmak için seni ezikliyor kendine baksa ikinizde aynı durumdasınız insanlar hep böyledir kendi hatalarini kusurlarıni kapattmak için başkalarının kusurlarını görürler bu kız heralde çocuğa saplantılı sahibi gibi davraniyorsa
Soran+1 yılOna başrolü kaptirmam ama ben basroldeyim benimkisi bir aşk hikayesi onunkisi ise temas ilişkisi
Soran+1 yılAncak birbirlerine temas ettiklerini anlatır. ben dizilerdekini yaşadım.
Soran+1 yılBen diyorum ki kendi hikayemin başrolü olucam başkalarının yan karakteri olmak istemiyorum. onlarin yan karakteri olmicam
+1 yılYanlış yerde ariyosun tatlım TV'den kaldir kafanı etrafa enerji kat ozaman yakalarsin diyorum aşkın kralını:)
00 Yorumla
+1 yılBen mutlı olan aşk istiyorum dizilerdeki gibi. Zira diğerini yaşadım
07 Yorumla
- +1 yıl
Karaktersiz olduğı için boş ver sana ulaşamasıb bu sefer sana yszmaya bsşlar doyumsuz
Soran+1 yılSevmiyorsan niye yanaşıyorsun dimi?
- +1 yıl
Zrvk alıyo işte
- +1 yıl
Tatmin
- +1 yıl
Yüz verme gştsin
Soran+1 yılBen diyorum ki kendi hikayemin başrolü olucam başkalarının yan karakteri olmak istemiyorum. onlarin yan karakteri olmicam
bilimsel olarak aşkın bi süresi var. diziler geçek değil yani.
00 Yorumla
+1 yılİnanmayın hepsi yalan. Böyle aşk yok
12 Yorumla
- +1 yıl
Evet var ama onlardan Bi cacık olmaz
+1 yılDiziler kurgudan ibaret
11 Yorumla
+1 yılÇünkü hayal ürünü bebek
04 Yorumla
Soran+1 yılSana bir şey sorcam. Bir çocuk vardı bana yanaştı sonra sevmediğini öğrendim. sonra başka bir kızla sevgili oldu. daha sonra ayrıldılar. kiz hala onun sahibiymis gibi davranıyor. bana hala seviyor musun diye soruyor? Beni niye ezikliyor?
- +1 yıl
Sende ona de bu çocuğu seveceğime kurbağa severim o kadar düşmedim gönül eğlendirdim sadece diye
Soran+1 yılO an beni öyle bir eziklediki. cevap veremedim. ama kız her erkeğe yanaşan bir tip.
- +1 yıl
Kaşar birini kadana takmana gerek yok bebek ya sana erkek mi yok beni bile tavlarsin yani 191 boyundayım sana düşerim takma yani
Hayal satmak kolaydır, Hayal olmak zordur.
05 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yani?
Soran+1 yılMadem bana yanaşıyor sonra niye hakaret edip sevmediğini söylüyor?
Diziler & Filmler konusunda 1,1b cevap paylaştı. O ona şu şuna sonra hepsi uşağa tarzında mı?
01 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yani?
Çünkü sen dizilerdeki kadar güzel değilsin
01 Yorumla
Soran+1 yılKesin öyledir sanki fotoğrafımı gördün de
+1 yılDiziler yalan olduğu için olabilir mi
03 Yorumla
Soran+1 yılAma gerçek hayatta da yakışıklı zengin çapkın erkekler var
- +1 yıl
Canım benim öyle erkeği kim ne yapsın kendilerine hayırları yok
Hayal dünyasından uyanıp gerçek dünyaya dön
02 Yorumla
Soran+1 yılAma başında gerçek hayattan uyarlanmıştır diyor mesela yalı çapkını
+1 yılÇıkar menfaat aşklar olacağına yalnızlık en güzeli
02 Yorumla
Soran+1 yılHiç mi ihtimali yok öyle birşeyin?
- +1 yıl
Neden olmasın doğru insan denk gelirsen elbette ihtimal var
+1 yılSen dizilerdeki gibi güzel misin peki
06 Yorumla
Soran+1 yılEvet herkes güzel olduğumu söylüyor
- +1 yıl
Peki ben sana öyle bi şey dedim mi
Soran+1 yılFotoğrafımı görsen sende öyle dersin
- +1 yıl
Görsem kör olurum sakın gösterme 🤦🏻♂️
Soran+1 yılAma karşıma yakışıklı ve zengin bir adam çıkmadı dizilerdeki gibi
- +1 yıl
Yakışıklı ve zengin olunca pek takılmıyorsun böyle şeylere
Kendin diyorsun dizi onlar gerçek değil
00 YorumlaÇünkü adı üstünde dizi
00 Yorumla
+1 yılSeven yok abiiii ben sevdim de ne oldu gitti 🥺🥺
00 YorumlaDizilerde oyna yaşarsın
00 Yorumla
+1 yılOnlar dizi olduğu için yok
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılÇıkar ilişkisi çünkü her şey
03 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yani?
Cevap sahibi+1 yılMesela güzel türk kadınları midesiz olur, çok zengin bi ayı görse direk ona giderler, para ve güzellik takası aslında es. cort müşteri ilişkisi artık evlilikler dahil
Gizli Üye(36-45)+1 yılÇünkü onlar dizi. Kurgu. Aşkı kurgulayamazsın.
01 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yani?
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılTv kanallarının sevdiği müşteri tipi.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıloluyor sana denk gelmedi
00 Yorumla
+1 yılÇünkü dizilerde oluyor
13 Yorumla
- +1 yıl
Egoo
+1 yılVar ki..
011 Yorumla
Soran+1 yılSana bir şey sorcam. Bir çocuk vardı bana yanaştı sonra sevmediğini öğrendim. sonra başka bir kızla sevgili oldu. daha sonra ayrıldılar. kiz hala onun sahibiymis gibi davranıyor. bana hala seviyor musun diye soruyor? Beni niye ezikliyor?
- +1 yıl
Madem ezikliyor si*ktir et onu. Umursama görmezden gel. Yüz verme sürünsün şerefsiz
Soran+1 yılKızda beni ezikliyor. kiz o erkeği sahipleniyor.
- +1 yıl
boş ver ya ikisini de umursama. Hayatına bak sen
Soran+1 yılOna başrolü kaptirmam ama ben basroldeyim benimkisi bir aşk hikayesi onunkisi ise temas ilişkisi
- +1 yıl
Ne halin varsa gör. Bayılıyorsunuz sizi umursamayanların peşinden gitmeye. Eziksin gerçekten
Soran+1 yılEzik olan sensin daha ne demek istediğimi anlayamamışsın
Soran+1 yılBen başrol karakterim diyorum ikiside umrumda değil
Soran+1 yılEcem kim?
O senin yengen yengen
01 Yorumla
Soran+1 yılAşk i memnuyu cok izlerdim
Diziler & Filmler konusunda 317 cevap paylaştı. Çünkü diziler yalan
01 Yorumla
+1 yılVarrr
03 Yorumla
Soran+1 yılSen yaşadın mı mesela?
- +1 yıl
Evet tabi
Soran+1 yılNasıldı peki?
Çünkü onlar dizi:)
01 Yorumla
Dizi çünkü:))
03 Yorumla
+1 yılÇünkü diziler gerçek değil.
00 YorumlaBen yaşadım çok güzeldi
00 Yorumla
+1 yılE yok çünkü 🤔
00 Yorumla
+1 yılDizide ayrılınca dizi bitiyor çünkü
00 YorumlaDiziler & Filmler konusunda 339 cevap paylaştı. Aşk yok çünkü
01 Yorumla
+1 yılİnşaallah olur
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSana bağlı ama öyle biriysen olur
010 Yorumla
Soran+1 yılNasıl biriysem?
Cevap sahibi+1 yılDizilerdeki gibi enerjik aktif eğlenceli
Soran+1 yılBenim güzel olduğumu söylüyorlar. karşımdaki insanda Ferit Korhan gibi olsa fena olmaz.
Cevap sahibi+1 yıl😆😆 yay erkekleri öyle ama şerefsiz oluyorlar
Soran+1 yılAynen öyle oluyorlar dediğin gibi.
Soran+1 yılÇocuk bana yanaştı sonra sevmediğini söyledi. sonra başka bir kızla sevgili oldu. daha sonrasında ayrıldılar. kiz hala onun sahibiymis gibi davranıyor.
Cevap sahibi+1 yılİyi yapıyor köpek etsin onu 😆😆
Soran+1 yılHayır şöyle demek istedim kız onu sahipleniyor. ama ayrıldılar çoktan. bir de kız onunla sevgili olmasına rağmen onu sevmediğini söyledi. sevmediyse neden sahipleniyor hala?
Cevap sahibi+1 yılÇocuk güzel ilgi vermiştir paylaşmak istemiyor
Soran+1 yılÇocuk onun olsun. ama beni niye ezikliyor? hala seviyor musun falan diyor?
Nerde
00 Yorumla- Devamını Gör (3)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne