Az önce konuştuğum bir arkadaşım dizi aşklarına gerçekten gerçek hayatta var olduğuna inanmış durumdaydı. Ne kadar konuşsam boşuna. Sizce dizilerde ki aşklar, gerçek hayatımız da mümkün mü?
Değildir tabiki de diiziler filmler gerçek hayatın kurgulanmış abartılmış halindir arkadaşın sabah akşam türk dizi izlediği için bir gün okul çıkışında 190 kaslı çok yakışıklı bir adamın onla tanışmaya geliceğini sonra senin bu arkadaşında ona yüz vermiycek sonra adam onun peşinden koşucak onu güzel yerlere götürücek böyle bir aşk yaşancak kızı sevicek felan bunları hayal ediyordur tahminimce dizi tavsiyem dizi izlemeyi acil olaarak bırakması lazım bunlar kesinlikle gerçekte olmaz gerçekte adam gelir tanışmaya çalışır kız yüz vermez çocuk başkasına gider hiç bir zman o 190 yakışıklı bir adam kız peşinde koşmaz kızlar onun peşinden koşar sen hiç gerçek hayatta aşk acısı çeken 190 + sarışın renkli göz manken gibi bir adam gördün mü? şarap içiyor 20 tl lik elinde sigara imkansız yani..
Diziyi bilmem de benim gerçek aşkım var. Elini tutunca uçacakmış gibi hissediyorum. Ona sarıldığımda ki yaşadığım mutluluğu tarif bile edemem...
Mumkun degil. Belki gercekten seven, nadirde olsa mumkundur; ama dizideki yalanlar, cevre faktorleri, kavgalar, ayriliklar, o aski yasanmaz kiliyor. Gercekte ufacik bir yalanda biter her sey.
Haklisin. Bu arada tebrik etmemistim seni admin oldugun icin nasip bu guneymis tebrik ederim. :)
Tesekkur ederim <3 :)
Azda olsa var hala, ama bir taraf hep kıymet bilmiyor işte iki taraflı bilen çok çok az
Cevap
33Cevap
İnan ben de gerçek olmasını o kadar çok isterdim ki dizi, film, kitap ve hatta şiirlere konu olmuş o efsane, o sonsuz, o içten, tutkulu, saf, kalpten kalbe... aşkların (kendi tabirim ile sevda zira sevda benim lugatımda aşkın yerini sonsuz sevgi ve saygıya bırakmasıdır.) gerçek olmasını lakin her ne kadar çok güzel ve özenilesi olsalar hepsi yapay, senaryo. Bak sevda çok kıymetli bir şeydir bundandır ki oldukça da nadirdir. Ve bu dünya için bir şanstır sevda çünkü sevdalanmış insan iyi insandır sevgi her iki kalbi bir eder, iyi eder. Bu kader mi yoksa tesadüf mü ben de bilmiyorum ancak umuyorum ki bir gün bu duyguları yaşarsın, yaşarım ben hep o günleri bekliyorum. Bu duyguları tadabilmiş insana ne mutlu. İyi günler.
Hepsi hayal urunu yuze dokunmakla vs ile ask mi olur. Ulan hayaller adam karinin yuzune dokunuyor kadin gulumsuyor hayatlar adam karinin yuzune dokunuyor kadin elini yıkadin mi cek elini der
Dizileri de insanlar kurguluyor demekki insanlar ürettikleri dizi karakterleri gibi olsalar mümkün tamamen onların elinde.
hayir.. hemde kesinlikle hayir. O dizideki gosterilen asklar ask degil. Konu ask oldugu zaman deger yargilari okadar basit olmaz
Buna inanan mallar yüzünden doğru dürüst ilişki yaşayamiyoruz işte
Mal biraz agir oldu.
Ay yerim aptal şeyler diyim o zaman
Değil, zaten türk dizilerindekiler tamamen iletişimsiz aptal saptal davranan karakterler, kapı dinleme üzerine falan.
Sonsuz aşk yoktur sevenler ateşe yürür bile bile 😀
Ask yoktur.
he gurban hatta kendini yeteri kadar zorlarsan kurbağadan prens de çıkar.
Dizilerdeki aşklar gerçek değil ki gerçek hayatta da aşklar gerçek olsun.
İmkanı yok burası türkiye herşeye inanmamak gerek...
Mümkün. Ama fazla heveslenmeyin evde kalirsiniz yoksa
Zengin kız hiçbir zaman fakir erkeğe veya tam tersi olmaz. Artık olmaz. Zaman değişti piremses
Çok dogru
Hala maddiyata önem vermeyen insanlar var kardeşim az ama var, ama kıymet bilen var mı yok
O tarz ilişkşler istedikleri için düz bir ilişkiden ziyade kendilerünce trajedi uaratma modundalar.
imkansız değil belki ama orda herşeyi yansıtmıyolar. kısacası zor ötesi bişi yok
Hayır değildir. Film, dizi, kitap hepsi hayal ürünü ve maalesef günümüzde kızlar hep böyle aşklar hayali ile yaşıyorlar ve o yüzden kaybediyorlat
bnce gerçek hayatta tokat atma falan hiç olmuyo :D ben arada atıom da
Dizideki aşklar çoğunlukla kötü bitiyo. Yani olabilir tabi ✌🏼️
Vefası sadakati yüksek edepli kız olduğuna inanmıyorum artık
bak yukarıda seninde söylediğin gibi... Dizilerde dedin yanı bir parçacık cam arkasında olan biten şeyleri!
Yabancı dizi olsa belki ama Türk dizileri asla olmaz :D
fox un 301 dizisini mi sevrettin kız
No301 mû? ☺😂😂
Hala türk dizisi izleyen var mı😒😒
Var ben 😂😂
Bence acilen izlemeyi bırakmalısın🙄🙄
Içerde diye yeni bir dizi var bak benden soylemesi 😁
Ben tv izlemeyi çoktan bıraktım 😏😏
Okii
Diziler ile toplum aynı mı sorunun cevabıdır
Size yalan, bana doğru, evet benimle mümkün
Kıralık ask tarzı dızılerdekıler gıbı yok tabıkı