"Ayla" ve "Müslüm" gibi biyografik filmleriyle tanınan ünlü yapımcı Mustafa Uslu, Zeki Müren'in hayatını konu alan filmi için hazırlıklara başladı. Siz izleyecek misiniz?

"Ayla" ve "Müslüm" gibi biyografik filmleriyle tanınan ünlü yapımcı Mustafa Uslu, Zeki Müren'in hayatını konu alan filmi için hazırlıklara başladı. Siz izleyecek misiniz?

Senaryo kabızı yapımcılar hayatı film yapıyoruz adı altında yine sömürecekler. Az yaratıcı olun da senaryo yazın be kardeşim. Hiç birisine gitmedim , gitmem de. Onların hayatlarını wikipediadan okuyorum zaten ben. Ona benzeyen birisini bul, hayatlarınad aslında olmayan birkaç ağlak sahne koy, ajitasyon demogozi ne varsa yap al sana gişe rekortmeni film.
Hep boş hayatlar. biri de çıksın bir sanayiciyi bir bilim insanını anlatıp sevdirmesi lazım iken bize şarkıcıların hayatlarını anlatıyorlar kime neyi örnek. olacak iyi sanatçılar hepsi ama. biri güzel kardeşim diğeri esrarci diğeri bilmem ne biri de akademik yapısı olan bir şeyler üreten insanların hayatlarını yapsın demiyor sonra ülke böyle daha çok zigerler bu ülkeyi bu akılla
Öyle filmler de var. Mesela esaretin bedeli, forrest gump gibi filmler var. Forrest gump akli olarak geride biri, kaldı ki sanayici adamdan daha vahim durumu.
O insanların hayatını yapsalar da yüzde yüz gerçeği veremezler. Biraz ticari kaygılar olur yine o dediğin olamaz diye düşünüyorum.
Nuri Bilge Ceylan, Ömer kavur gibi adamlar alt kesim, sıkıcı filmler yapmışlar ama izleyicisi belli yani. İnsanlar üzerine düşüneceği filmleri pek sevmiyor.
acıkcası ayla filmine de gitmedim müslüm filminede. zaten kısa sürede tv ye internete düşüyor bu tarz filmler. zeki mürenin de filmine gitmem muhtemelen. baska alternatiflere giderim. bizim bi değerimiz iyi bi insan saygıdeger ama bana bi ulasmadı. merakımı cezbetmedi zeki müren. ama güzel bir şey bence filminin yapılması
Yeşilçam aşığı bir insan olarak, yeşilçama gönlünü vermiş bir insan olarak ben gitmezsem olmaz.
Sinemaya artık gitmem, fiyatlar uçmuş diyordum lakin filmin yapımcısı Mustafa Uslu 😍 Ah Zeki Müren'in hayat hikayesi, sanat güneşimizin, elbette izleyeceğim.
Cevap
54Cevap
Kadro belli mi hiç bir fikrim yok ama reklamlar da uzun zamandır Çağlar Çorumlu oynuyor filmde de oynarsa yüz aşinalığı olduğu için izleyen fazla olur. Zaten arif v216 da da oynamıştı.
Hiç merak etmiyorum
Niye herşeyi görsele dökme hastalığımız var bizim.
Şaka gibi ya.
Film olunca anlamış olacak yakından görmemiş insanlar , müziğini sesini hiç dinlememisler.
Bizde adet olmuş yaşamını yitirdikten sonra günah çıkartmak.
Hadi Allah aşkına.
Dertli gönüllere giren işte benim Zeki Müren. Mutlaka izlerim ben.
Hiçbirisini izlemedim, bu filmi de izleyeceğimi pek sanmıyorum.
Ben biyografi filmi çekilecekse dünyada önemli yer edinmiş Türk bilim insanlarının biyografik filmlerinin çekilmesini tercih ederim.
İzlemeyeceğim. Adam bir tanesi tuttu diye para kazanacağım diye çatır çutur film yapıyor. Herkeste koşa koşa gidip izliyor. Sorsan kimse 2 kelime açıp hayatlarını okumamıştır.
Ben boyle filmleri ilgiyle izleyemiyorum. Ve bana inanilmaz bos geliyo maalesef. Hele yesilcam donemi vs hic sevmiyorum. Ama turk insani seviyor boyle arabesk dram vs
Muhtemelen Güldür güldürdeki Şevket oynar. Zaten reklamlarda da o rolde oynadı gayet başarılı.
Ayla' yı izleyememiştim ama Müslüm filmini izlemiştim; Sanat Güneşi' nin filmi de kaçırmam izlerim. pek tabii ki.
Her fırsatta dinlerim, üniversite zamanında daha çok dinlemiştim ama oğlumdan fırsat olursa dinliyorum :)
Diğer filmlerini de izlemedim daha ama bu işin sonu yok be gülüm herkese bi film mi çekecekler 🤔🤔
Bazı insanlar farklı doğup mğthiş işler çıkarabilir. Sesi müziği harika bir sanatçı. Filmlerle yeni nesile belki daha iyi hatırlatır kendini
Müthiş *
Zaten bu herif sinemadan anlamıyo ama para var biyografi yapalım deyip buluyo senarist yönetmen falan parasına para katıyor 😂😂
bu biyografi filmlerden ne ekmek yedi bu yapımcı :D inşallah zeki müren kadar kaliteli ve iyi bir film olur başrol kim olacak acaba
hiç merak etmiyorum
Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun inşaallah
Farklı bir karakter ve ses güzel bir hayat hikayesi izleyeceğimize eminim.
Baya biyografi filmi çıkıyor he. Zeki Müren’in de filmini yapmaları zekice 😃
Hayatının neresi film olacaksa.
Ülkeden sürgün edildiği ve şarkı söylemesini izleyeceğiz sanırım.
Gerçek hayat hikayesini yayınlayacaklar mı göreceğiz
Bennnnn… Çok severim Zeki Müreni ve izlemek için sabırsızlıkla bekliyorum.. ♥️
Anasını satayım her insanın hayatını film yapalım fikri kimden çıktı
Sinemaya gitmem de dvd si cıkınca peder beyle evde izlerim.. O sever onu çok.
yönetmen beyin de bağırsakları bir yağlanmadi ki bitmedi biyografik filmleri
Azer Bülbül' ün filmi yapılacaktı ona ne oldu acaba.
Biyografi filmlerden başka bir şey üretemiyoruz.
Ben zerre merak etmiyorum. Beni hiç ilgilendirmez bergenin , müslümün ve zeki mürenin hayatı.
Çok güzel bir film olacağına eminim, mutlaka izlenir
Küçüken taşa çıkıp anneanemlere şarkı söylermiş büyüynce bir kıza aşık olmuş şarkıcı diye vermemişler bir daha da evlenmemiş
Usta bir sanatçıyı annenannenizin görmesi gerçekten ne kadar büyük bir şans
@gezegeninizdenbirisi Evet aynı mahalledelermiş
Yavaş yavaş herkesin hayatını film yapacaklar bir Ahmet Kaya gelmedi
#Hükümdar
Kendisi sevdiğim bir sanatçıydı ve hayatını merak ediyorum, muhakkak izlerim..
Evet böyle değerli bir sanatçının filmi izlenmeli
Gerçekten sesi çok başka güzel
İzler miyim bilmiyorum ama umarım Farah Zeynep oynamaz bunu da.
Şimdi de yönetmenlerin yeni ekmek kapısı bu oldu. Biyografi filmleri güzeldir ama bizimkiler onu da beceremeyip full drama yapıyor.
Başka birisi üstlense şaşardım zaten. Adam ölmüş sanatçıların üzerinden acıtasyon yaparak parayı vurdu mk.
Onu da mı Farah Zeynep Abdullah oynayacak acaba 😄
Türk sineması son zamanlarda biyografi filmlerinden başka bir şey üretemez oldu sanırım
İlgimi cekmiyo
bu işin tadı kaçtı Muhsin.
Herkesin hayatı da film oluyor ha
Kim canlandırıcak acaba
Bi ben kaldım hayatı film olmayan 😂
Kim oynayacak acaba Zeki Müreni
Bunu izlerim kesin adamın sesi efsaneydi
Neresi sanat güneşi ya siz daha sanat görmemişsiniz
Kesin izlerim😍 vizyona girsin hele
Çok az izlenir boş balon.
Ayla ve Müslüm harikaydı bu da harika olurrrr
Ooo hadi bakalım inşallah güzel bir flm olır