Aslında sorunun cevabı bir uzman tarafından çok güzel cevaplandırılmış bakınız: link
Tarkan dünya starı olabildi mi?
Aslında sorunun cevabı bir uzman tarafından çok güzel cevaplandırılmış bakınız: link
Tüm Dünya'da olabildi mi dersek maalesef hayır... Ama özellikle Rusya ve Fransa'da Tarkaaan diye çığlık atan çok hatun gördüm :) Sınırlarımız dışında da bir popülarite elde edebilmiş yegane sanatçılarımızdan kendisi. Allah uzun ömür versin valla o da olmasa...
Dünya'da Tarkan'ın adını bile duymayan o kadar çok kişi var ki! Tarkan çeyrek dünya starı
oldu niye olmasın bizim diğer insanlardan eyimiz eksik
bir program vardı rus kızlar Tarkanın bütün şarkılarını biliyordu peşinden koşturuyorlardı
olabilecek potansiyel vardı bence ama olamadı, yalnız bırakıldı
Cevap
11Cevap
İranlılar, Malezyalılar, Boşnaklar Tarkanın baya baya şarkısını biliyor. Demekki olmuş adam.
hayır olamadı bunda ülkemiz medyasının da ihmali var yeterli destek verilmedi hem medya hem sponsorlar o adam sende 20 kez guney amerika da konser vermeliydi
tarkan diyince benim aklıma kartal tibet geliyor. mini etekli kalpaklı peruklu kahraman!
tevetoğlundan daha çok severim...
olmadı olamaz, olmasında. eroinden alacaklar içeri kurtulacağız sandım bıraktılar :(
2. şıkkı yazış şeklinle kendini ele verdin boşuna gizlenme :D
Neden
Yani bir dudu dudu dilleri olsun bir kuzu kuzu olsun ailecek severek dinliyoruz..
ruslari dunya kabul edersek oldu :)
ki olmasa da ne olacak sanki, turkiye seviyor yeter bence..
tarkana varana kadar dünyanın tanıyıp saygı duyduğu çok büyük bir değerimiz var. tarkan zerre ilgilendirmiyor beni.
Rus star oldu tüm rus kızlarının dilinde şarkıları.
Olabilirdi. Ama olamadi. Gercekten yapabilirdi. Cunku ses ve goruntunun bir arada oldugu ender insanlardan.
olmadı yahu,türk olmayan kaç kişi tanıyor ki.
Eh işte.Belkı olmuştur.
tarkan ancak otçu olur,işi gücü esrar içmek
olsa ne olur olmasa ne olur ama olamadı da zaten
he oldu he görürsem söylerim...
emin ol ibraihim tatlıses ondan daha ünlü
değil tabiki olmadı
A: Oldu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar