binlerce yıl önce mu kitasından gelen bir ruhum ve defalarca enkarne oldum başta buna inanmak istemedim çünkü elimde kanıtım yoktu taki dünya dışındaki varlıkların beni aldığı konseyde gördüğüm kadınla gerçek hayatta tanışana kadar hala iletişim halindeyiz onunla dünya dışı yaşama her ne kadar inanmayanlar olsada gezegenlerin boşuna yaratılmadigini binlerce gezegenin neden kâinatta olduğunu bir düşünün derim bizler buraya görev için gonderildik negatiflerle uzun süredir savaş halindeyiz ve ben defalarca ölüm deneyimledim yanarak boğularak öldüm çok fazla detay yasanan şey var baştan sonuna kadar anlatsam sayfalar yetmez bunca inanmayan insan arasında bunları söylemek istemezdim ancak amacım başka konseydeki iki kişiyi ve geçmiş hayatimdaki iki kişiyi buldum ekip arkadaslarimi ve şimdi diğerlerini aradığım için belki gören olur beni bulur yazar diye buraya notlar bırakıyorum beni bulun
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Bende sürekli inanmakta güçlük çeksem de yıldız tohumu olduğumu biliyorum rearkarne olup olmadigim gecmis yasamim var mı hatirlamiyorum ama içsel hissiyatım olarak yıldız tohumu olduğumun buraya bu bedene ait olmadığımın farkindayim ve isyan edip acı cektigim geçmiş yaşamımın deneyimlemek için yaşadığımı kabullenip kendimi iyileştirmeye çalıyorum ekibim var mı kim bilmiyorum umarım karşılaşırız
Ben inanıyorum. Alevi dininde reenkarnasyon da ahiret de vardır
Aynen öyla salça olyor gibi oldum arkdaşa söz ettiklerim hep Samandağlı ehbeyt arkadaşlar
Harika ben Alevi değilim ama inanıyorum ki öyle şeyler yaşadım ki artık inkar edemedim inanmam iicn çok sebebim vardı
Ben rearkarnasyona inanıyorum ve yaşamış arkadaşlarım var hatayda bu olaylara çok rastlıyoruz lakin şahsım rearkane olmadım kitap felan yazmayı düşünüyor musunuz
Sonunda normal dalga geçmeden yazan oldu renkarnasyom gerçek olmasaydi bunca insan yaşıyorum demez hatayda değilim ege yoresindeyim ve ekip arkadaşlarım da benim törenden reenkarnasyon gerçek olmasa ben öldüğüm anları görüp görüp neden travma yasiiyim denize gidemiyorum travmam var geçmiş hayattan kalan bir akşam vakti derin bir denizde öldüm nişanlım la beraber bana ölmeden önce denize girmenin tehlikeli olduğunu söyledi ve ona olsemde geri gelcem dedim bunları uyurken görüyorum rüya yoluyla dersiniz siz ama rüya değil keşke diğer o reenkarnasyonu anlatan insanlar gibi kanıtım olsa dünya çok kötü durumda negatiflik çok ve ben bundan rahatsızlık duyuyorum kendim gibi olanlara ulaşmak istiyorum çünkü burası yaşanmicak halde ve çoğu insan gerçekleri görmediği sürece başınıza daha kötü şeyler Gelcek ve ben bundan sonra bu insanlık için kilimi kipirdatmam nefret ediyorum insan ırkından sadece benim gibi olanlar ile anlasirim
Sizi çok iyi anlıyorum benim tanıdığım daha önce uçakta kafasından vurulmuş bir sonraki yaşamında izler devam ediyor sizler için irtibata geçmeye çalışırım bende şahsen kendim için farklı bir ırk düşünüyorum burada pek söz etmek istemiyorum
Hayır biz tanımadığımız insanlara yaklaşmayız bizim. icin hep tehlike var ben tanıdığınız kişiyle iletişime geçmek istemiyorum zaten biz istersek illaki karşılaşma oluyor
Doğrudur bilemem siz nasıl dilerseniz ama ardaşlar size soru sormak isterdim
Reptilanlar hakkında ne düşünüyorsunuz
Reptilianlar kotu olan taraftan insan kiligina girererek dünyada yaşarlar tamamen kötülük için bedenlenirler ortalikta kaos yaratmak için ve bizleri kötü anlamda etkilemek için herşeyi yapıyolar gecen gun İzmir'e UFO indiği gün bir reptiliani yakalayıp götürdüler ufonun iniş anında arkadaşıma ya dedim biyere UFO indiğini gördüm reptilian gördüm nereye indi acaba derken arkadaşım o an video attı tam gördükten 15dk sonra İzmir'de UFO görülmüş üç ayrı UFO diğer arkadaşa dedim böyle böyle bişi gordum bildiğin dedim ufonun indiği anı gördüm o sırada görürken uyumaya çalışiyodum ve ben İstanbul'dayik İzmir'deki ufoyu görme imkanım yoktu böyle Bir garip anı oldu konsey dedim üstte bizi dünya dışı varlıklar bize görev verenler toplantı alanına götürdü dünyadan yaklaşık 30kisilik bir ekip ve o konseyde kağıt dağıtan kadın vardı o kadını gerçek hayatta gördüm bana konseyde kağıt dağıtıyordum masada herkesin önüne dedi ki banada aynı kağıdı vermişti bir sok yaşadım o gün ögünden sonra hayatımdaki herşeyin birbiriyle bağlantılı olduğuna dahada inandım
Kendini keşfetmemiş reptilanların olduğu doğrumu mesela ben bile reptilan olabilirmiş ikinci olarak büyük güç reptilanlar damı İngiliz kraliyet ailesi dahil
Dünyada bukadar kötülük olduğuna göre şu an negatifler önde gibi yaniii tahminime göre çok fazla negatif insanlar kötülüğe hizmet eden insanlar var İngiliz ailesi Elon Musk bunlar da negatif tarafa hizmet edenler gördüğünüz gibi hastalık yaymaya kadar bütün herşeyi başarıyolar dünyayı yöneten 13aile en zengin ve şu an diğer insanlara göre daha güçlü konumda olanlar ancak uyanışa geçenlerde var fakat sayıları az maalesef kötülüğün çoğaldığıni izlediniz haberlerden bile anlayabilirsiniz insanlar tamamen hayvanı içgüdüleriyle yaşıyor içe yönelen kesim az ve.. uzaylılar aslında dünyada bu arada ufolarda dahil ancak onlarda cinler gibi farklı bir boyutta olduğu için insanlara nadir görünür yani aslında ufolar dünya dışından gelmiyor onlar zaten burada kalkış yaptıkları zaman onları görenler sanıyor ki uzaydan dünyaya giriş yapıyor bilinenler ve gerçekler çok farklı reptilianin eline geçenler insan aklına gelmicek derecede de işkencelere maruz kalıyor kafa kesilmesi cinsel organ parçalamak gibi daha bisuru işkence yöntemleri yaşayanlar var geçmiş hayatında bu reptilianlar yüzünden işkence çekerek ölenler var ve bunlar onlarda korku travmaya sebep oldu travmada gelişmelerine ilerlemelerine engel oluyor
Peki ben kendimi keşf edememiş bir reptilan olabilir miyim öyle bir ihtimal var mı
Kendini keşfetmemis reptilian olamazsın mutlaka geçmişe ait bir anın vardir reptilian isen nasilki biz geçmiş anılara bakarak kendimizi bulup öğreniyor isek ve bu anıları sana ruhun gösterir sende bunu öğrenirsin bir şekilde ancak hala öğrenmediysen zamanı vardır bunun her şey belli sisteme göre yaşanır ilerler hemen olsun diyince olmuyor bunlar öğreneyim diyince ogrenemezsin ruhunla bağlantı kurman
gerek öncesinde önemli bilgiler onda saklı zaten biz o bağlantı kopmak üzereyken son anda iletişim sağladık kendi ruhumuzla bu çok önemli ruhunla bağlantı kurmadan gerçekleri ogrenemezsin hayatta yaşanan sıkıntılar sorunlar ruhla olan bağlantıyi koparıyor ve kişi sa. ak gibi m. la bağlamış sekiide yaşıyor herşeyden habersiz dalga geçenler mesela kendi özünü unutmuş olanlar adam nefsine bırakmış kendini bomboş hayat yaşıyor mesela bu önemli
Peki buna ne demeli bir kişi bana yalan söylüyor bunu o an net anlıyorum ama ve lakin bir kaç gün içerisinde yalan söylediği konu hakkında geçmişe gidiyor o an gözüme bir perde geliyor ve herşeyi görüyorum sonra gdip sen böyle böyle yaptın diyorm doğru mu evet nereden bildin diyor bunu 4 defa yaşadım rüyamda cinlerle kavgalardan hiç söz etmiyorum
Ben önceden cinlerden kacardim gördugumde bu olaylardan sonra geliştikçe savaşmaya başladım daha yeni başladım tabi Bir ay önce şimdi onlar kaçıyor saklanıyor srfszler benden bende çok daha fazlası var telekinezi göz rengini değişmeye ölümleri hissetmeye ve insanların ağrılarını çekmeye kadar çok fazla şey yaşadım bunların bende kaydı var ancak göstermek istemiyorum hatta beni telekinezi yaptığınm için sayfamdan bana ulaşıp seni biriyle tanıştırcam bu işlerle ilgilenen biri yeteneklerini araştırmak istiyor dedide oralı olmadım çünkü kimin ne olduğu belli değil
Problem değil bende cin felan kendimi bildim bileli onların üstüne giderim hatta kullandığım oldu yani gözümün gördüğü hiçbirşeyden korkmam muhabbetin mükemmel büyük ihtimalle soru silinir bir daha muhabbet edemem diye korkuyorum
Selam, hangi gezegenlerde/yıldızlarda bedenlendin daha önce?
Sirius takım yıldızında atıldık dünyaya. Kovdular bizi. İnsan ırkı pis kaka öüğ
Seni anlıyorum, tek evrenle iletişim halinde olan ben değilmişim, senin gibileride varmış, sevindim buna, sence reenkarnasyonumuzu bizmi seçiyoruz?
Selam, yıldız tohumu musun
@Pleiadesli sadece bildiğim tek bir şey var oda Sirius'da olan bir krallık ile içten yakından bir alakam olduğudur, benim en son bu konuda hatırladığım şey Sirius Krallığında büyük bir savaş vardı ve ben o savaşta tam ölecekken beni bu dünyaya yolladılar, yanımda birisi vardı, açık mavi renkli gözler ve sarıya çalar bir saçı vardı, peki ya sen?
Ben arkturus yıldız tohumuyum ama aynı zamanda draco da olabilirim, bende bu dünyada ve manevi dünyada çok garip şeyler yaşadım senin gini
@Pleiadesli benim yaşadığım tecrübeler çok garipti, sadece hissetmekle yetinmedim ki ben, gördümde ama en garibi ne biliyormusun? Mesela biz bazı kutsal metinleri reddederiz ya, benim görmüş olduğum şeyler değil reddetmek bunlar gerçek dememe bile sebep oldu, mesela Kur'an da geçen "O Şiranın'da Rabbidir" demesi falan gerçektende Sirius'da bir krallık var Kralın adıda Rahman bana tecrübelerini anlata bilirmisin? Ama bu konuları mesaj ile senle konuşmak isterim çünki gördüklerimi burada anlatamam, bunlar hep gizli kalmalı
Tabi anlatırım hatta zevk duyarım
Sirius ta ten renginiz neydi?
Hangi gezegene gittin
Seelam
nokta virgül bosuna mi var abla bu arada çok sacma
Ne içtin olm sen
çok ayıp denmez öyle
ekip lideriniz benim
Ablam sen ne anlatıyorsun
Negatifler kim
Cinler şeytanlar uzaylılar kötü olanları bizler olumsuz varlık derz bunlara hepsi var içinde ve kötü insanlar kötülüğe çalışan insanlar şeytanın askerleri illuminatici sanatçılar dünyayı yöneten şeytan dostu insanlar hangiisni soliyim