Diziler & Filmler Film alırken orijinal mi yoksa korsan olanından mı alırdınız? u MustiEmre Takip Et Master Yaş: 33 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 42 Yapay Zekaya Sor Eskiden ne çoktu korsan CD'ler. Genelde film kiralardım. Film alırken orijinal mi yoksa korsan olanından mı alırdınız? Cevapla Film Soruları Orijinal Soruları Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 29,2b cevap paylaştı. Ben film almazdım. her zaman indirerek izledim ya da internet sitelerinden izlerdim ki hala da öyle yapıyorum. 1 0 Yorumla
Fearlesgirll Takip Et Master Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Kendimi yabancı hissediyorum 😄 film de almadım ki ben 🥲 1 2 Yorumla u MustiEmre +1 yıl Eskiden film kiralanırdı öyle her evde internet olmazdı 🙁 Yorumla Fearlesgirll +1 yıl Ama internet almak daha kolay değil mi 🤔 ya da öyle internet istemiyor muydu hiiç bilmiyore anlamadım bu işten Yorumla
onlyteenage Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 97% +1 yıl Ben o dönemde evde olanları izleyen küçük kardeştim. Evde bir sürü korsan film vardı. En çokta seri filmlerin CD'si ve seri katil filmlerinin vardı😂 1 0 Yorumla
ᴅᴀʀᴋ_ᴋɴɪɢʜᴛ Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl O dönemde heyecanı vardı film kiralama olayı vardı, erotik video CD olurdu şimdi internet var VPN var 1 0 Yorumla
SonMohikan71 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 446 cevap paylaştı. Orjinali nerden aliyoruz kopya alirdim dvdleerde artik internette var seneler once bayagi film indirip arşiv yapmistim yine 1 0 Yorumla
__NoName__ Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Bugün gecmistesin musti.. Korsan Cd 3 tanesi 5 TL.. Tabi içinden farklı filmlerde cikabiliyordu😄 1 0 Yorumla
Degisik_-_ Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 510 cevap paylaştı. O dönem erkek arkadaşım direk korsan cd satıyordu 😂😂 bende ondan kiralıhordum 😂 1 1 Yorumla Degisik_-_ +1 yıl *kiralıyordum Yorumla
AşkıÖldürmek Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Film almak kalmadı ama ailem korsan alıyordu 😅 1 0 Yorumla
Łłsøe Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Hatırlamıyorum genelde babam alıp gelirdi 1 0 Yorumla
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 1,6b cevap paylaştı. İnternete düşmesini bekliyorum 1 0 Yorumla
tuba-sueda Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 483 cevap paylaştı. Orijinal de korsan da alırım illaki. 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Ben film almazdım. her zaman indirerek izledim ya da internet sitelerinden izlerdim ki hala da öyle yapıyorum.
Kendimi yabancı hissediyorum 😄 film de almadım ki ben 🥲
Eskiden film kiralanırdı öyle her evde internet olmazdı 🙁
Ama internet almak daha kolay değil mi 🤔 ya da öyle internet istemiyor muydu hiiç bilmiyore anlamadım bu işten
Ben o dönemde evde olanları izleyen küçük kardeştim. Evde bir sürü korsan film vardı. En çokta seri filmlerin CD'si ve seri katil filmlerinin vardı😂
O dönemde heyecanı vardı film kiralama olayı vardı, erotik video CD olurdu şimdi internet var VPN var
Orjinali nerden aliyoruz kopya alirdim dvdleerde artik internette var seneler once bayagi film indirip arşiv yapmistim yine
Bugün gecmistesin musti.. Korsan Cd 3 tanesi 5 TL.. Tabi içinden farklı filmlerde cikabiliyordu😄
O dönem erkek arkadaşım direk korsan cd satıyordu 😂😂 bende ondan kiralıhordum 😂
*kiralıyordum
Film almak kalmadı ama ailem korsan alıyordu 😅
Hatırlamıyorum genelde babam alıp gelirdi
İnternete düşmesini bekliyorum
Orijinal de korsan da alırım illaki.
Eskiden dvdci den kiralar dım