Sizce bu orijinalmidir nişanlım yurtdışından yolladı ablası kutusuz teslim etti ve 1 cm kadar azalmış ve üstündeki yazıları sökülüyor arattığımda hiç bi yerde aynı görseli bulamadım aynı marka ama farklı şişeler çıkıyor kokusu güzel akşam sıktım öğlen anca gitti kokusu buram buram geliyor ama nerden aldığını söylemiyor fiyat olarak tlye çarptığımda 3500tl oluyor ısrarla söylemedi nerden aldığını kokusu kalıcı ama şüpheliyim kapağının iç kısmı sökülüyor vs 💔
Orjinal olsa ne olur olmasa ne olur? Kokusu hoşunuza gittikten sonra fazla takılmayın derim
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Yahu orijinal mi değil mi umrumda değil markaya takık insan değilim ama neden 3500 tl bi fiyat söyler bu kadara aldım diye orijinale benzemiyor yalan söylemesinden nefret ederim şüphe ettim sordum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Orjinal olsa ne olur olmasa ne olur? Kokusu hoşunuza gittikten sonra fazla takılmayın derim
Yahu orijinal mi değil mi umrumda değil markaya takık insan değilim ama neden 3500 tl bi fiyat söyler bu kadara aldım diye orijinale benzemiyor yalan söylemesinden nefret ederim şüphe ettim sordum
Millatan önce mi almış ne olmuş bu parfüme savaştan mi çıkmış jdnsndn
Daha doğrusu orijinal vs değil çakma olduğu içindir
Internette sorgulat bir orijinalmi degol mi diye okutma programı vardi
Hiç seri no vs yok dediğim gibi kutusuzdu
Büyük ihtimalle orijinal değil gibi kutusunu neden vermemisler ki
Öyle bi fanusa koyup getirmiş yüzükle beraber o yüzden kutusuz nerden aldığını sorduğumda cevap veremiyor geçiştiriyor
tamam anladım ucuz parfüm ama neden bana uçuk bi fiyat söylersin ki gerçekten iğrendim şu an ondan
Utanmış olabilir belki de bilemiyorum neden söylemediği de bir soru işareti yani
Ben orijinalinde değilim ama neden kandırır beni kıran şey bu içimde şüphe vardı ama eminim
Belki de kandirmamistir yine de sormadan ögrenemezssin parfümeri falan götürüp sorabilirsin emin olmak icin
Seri no barkod hiç bişey yok yinede bilirler mi ya?
Anlarlar evet sonuçta parfümeri yani
3 bin lira ortalama fiyatı.. aldığı yerden belki tester satın almıştır.
piyasadakilerin şişeleri farklı.. hangi ildeysen iyi bir parfümeriye götür , sor bence.
Yurtdışından gönderdi yani orijinal şişesi böyle mi adını yazdığımda çok farklı şişeler çıkıyor
3500 tlye denk geldiğini söyledi görseli hiç bi yerde bulamadım sephora Amazon Google’da arattım ama yok
bu parfüm varda şişeler başka evet.. bence git sor..
Parfümiyer dediğin tam nereler 🥲
www.google.com/search
burada varda şişeler farklı
Keşke bana fiyat belirtip kandırmasaydı şu an kırıldığım nokta bu kokusu güzel uçuk fiyat söylemesede mutlu olurdum düşünüp yolladığı için
kalite parfüm satan yerler. hangi ildesin?
Şişeler çok çok farklı ya
İstanbul
e yani.. kolonya bile yollasan hediye olması güzel ama fiyat sölemeseydi iyidi
boynere git sor mesela
Bargello falan bilir mi acaba hep gittiğim için utanmam parfüm sorgulatırken en azından 🥲
bargellodaki kız uzmnsa bilir.. ama boynerdekiler hep markalı ve pahalı parfüm sattığından onlar bilir
Altını çevir orada görebiliyorsun gerçek mi değil mi
Nasıl yani
Hiç yazı barkod seri no hiç bişey yok şişede
orijinalse picim mumkun degil
* değilsin 🥲
İçindeki tütün kolonyası mı aktardan mı almış
viski mi bu