Bir Sırp filmi hakkındaki düşünceleriniz neler?

abi ben şu bir sırp filmi hakkında bi şeyler sorucam. hani bu film bi snuff zaten bu tarz sahnelerin olcagı bilinerek izleniyo işkence sahneleri oldukça fazla olan bir film aynı zamanda hepsini izledim eyvallah hani bi şey demiyorum hepsinde de dayandım hani etkilemedi hafif bi sarstı bazı yerlerde ama genel olarak çok sıkıntılı değildi. asıl aklıma takılan ve beni rahatsız eden tarafsa yeni doğan bebeğe ve çocuğa tecavüz edilmesiydi. Acaba oradaki sahne gerçek değil mi diye de çok düşündüm ama araştırdığım zaman gerçek olduğunu fark ettim. insanlar buna rağmen yani filmde küçücük bir çocuğa tecavüz edilen bir filmi nasıl begenebiliyo benim aklım almıyor açıkçası. hani bilmiyorum ben mi çok hasas davrandım ama insanların da bu konudaki düşüncelerini merak ediyorum aslına bakarsanız. belki diyeceksiniz bunlar hayatın içinde de oluyo hayat toz pembe değil diye ama bizzat çocukken tacize uğramış biri olarak bunu söylüyorum ki hayatta olan her şeyi film diye yapıp yayınlamak bana doğru gelmiyo diğerleri bu konu hakkında ne düşünüyo

film normaldi, beğendim
caniceydi, tavsiye etmeyeceğim bir film
kararsızım
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Bir Sırp filmi hakkındaki düşünceleriniz neler?