İsteyen olursa benimle gelsin.😉😏
Suzume'yi izlemeye gidelim🥹
Hoş bizim burada sinemaya düşmüş mü onu bile bilmiyorum ama olmazsa sizin oralara gelir izlerim ne yapalım🙄🥲🥳🥳
Müziği dinlemenizi tavsiye ederim😉
İsteyen olursa benimle gelsin.😉😏
Suzume'yi izlemeye gidelim🥹
Hoş bizim burada sinemaya düşmüş mü onu bile bilmiyorum ama olmazsa sizin oralara gelir izlerim ne yapalım🙄🥲🥳🥳
Müziği dinlemenizi tavsiye ederim😉
Arkadaşım enine izlemeyi çok sever, geçen yeni çıkan bir zombi animesi izledik beraber, bayağı güzeldi veeee eveeeet ben gelirim. 😎😙
Ponçiğim oleyy senin her zaman yankmda olacağını biliyordum.😍😍🥰🥰🥰🥰🥰🥳🥳🥳🥳🥳
Evet 😙😙😙❤️❤️❤️❤️🌺🌺😘😘😍😍
sinemadamı @MafyaPrenses-_-
@kanka35 🙂
engellemişsin mesajı @MafyaPrenses-_- üüzldüm
@kanka35 Çünkü DM'i kapattım ve mesajları sildim onun için kimse yazamıyor bazı kişiler hariç.
@kanka35 bana yakın olan tanıdıklarımınkini silmedim sadece, üzgünüm 🤷🏻♀️
Cevap
6Cevap
Evet ben de anime severim çok
Barış bak yukarda bir grup kurduk sende bize katılacak mısın? Grup halinde gidebilsek keşke🥳🥳😍😍😍🥲🥲
Ben de gelirimmm 🌸🌸
Oleyy beş olduk🥳🥳😍☺️☺️ ya inşallah nasip olur bir araya gelmek🥲🤲
O sırada okulun götürdüğü sinema dışında sinemaya gitmeyen ben
Senide gruba ekledim sakın gelmemezlik ediyim deme yersin kafana sopayı 😌😂😂🤝
Ha şöyle yola gel 😂
Bişey sorcam bu anime ne oluyo söyleye bilirmisiniz insan bilmediginin cahilidir
Anime, Japonya'ya özgü manga çizim sanatıyla çizilmiş çizgi film, animasyondur. Anime kelimesi İngilizcedeki animation kelimesinin kısaltılmış halidir. Yetişkinlere göre olan yapımların konusu bir sinema filmi gibi ciddi olur. Kısaca manası bu ama ciddi anlamda insanı etkileyen ve içine çeken manyak yapımlar. Daha izlememişsen tavsiye ederim bir saniye bile bekleme😉☺️
Tesekurler yatdımcı oldugun için
Ne demek dostum her zaman 😉☺️☺️☺️🥳🥳🥳
tamam gidelim o değilde tsubasayı da izlermiyiz? 😂😍
Hayir benimle gelicek
@simgee_yuuna kocaman sinemaya sığmadın mı arkadaşşş araya dereye otur izle işte hemen bir kovmalar falan 😂
Sen dereye otur izle
@simgee_yuuna olur bana uyar izleriz beraber derede tepede artık neresiyseee
Ben niye seninle izleyeyim
@simgee_yuuna gelme o zamann ben zaten seninle izlemek istemedim kii 😤😤😤
Biz kız kıza izleyecez 🧚🏼♀️💅
Sakin gençler hepimizinde amacı aynı inşallah hep beraber gitmek nasip olur🤲🤲🤝😍😍😍🥰🥰🥰🥰🥰🥲☺️🥳🥳🥳
@simgee_yuuna offf böyle en heycanlı yerinde elektrikler gitsin de heycanın yarıda kalsın acaba devamında ne oldu ne oldu diye diye ye bitir kendini
Hahahh Allah'ım ikinizde çok tatlısınız😂🥰🥰😍😍 ne kadar kalabalık o kadar güzel dimi kız @MafyaPrenses-_- söyle şu iki ponçiğime🤩🤩🤩🤩🤩😘😘
@simgee_yuuna inşallah filme girerken acele gitmen gereken bir şey çıkarda oraya gitmek zorunda kalırsınn AMİNNNNNN
@onlyteenage bak neler diyor bana birsey söyle şuna
@simgee_yuuna sen söyle senin dilin yok mu? 🤔
@Bilgmert kızlarımdan uzak dur valla senin paçanı bir sıvarım ki sinemaya yetişemezsin😂 @simgee_yuuna aşkitom bakma ona sen o da bizim gibi şapşik😉🥳🥳
Oyş gelirim tabi 😍😘
Ya şapşik kıyamam ama sen öfke emojisi atmışsın ve en sonda da çok kötüye dönebilecek şeyler söylemişsin bebişime?🙄
Ya benimle gelicek zaten niye tartışiyorsunuz jsjs
@MafyaPrenses-_- sizin oradaki sinemalar 2 kişilik galiba resmen koltuk savaşı veriyoruz burada resmenn 😂
@simgee_yuuna valla mı? tamam hadi barışak
@Bilgmert bu espiri iyiydi 😂 @simgee_yuuna benim yufka yürekli arkadaşlarım🥹 @MafyaPrenses-_- ponçiğim gir koluma hadi grubumuz hazır artık gidip deli gibi gezip tozup film izleyebiliriz🥳🥳🥳🥰🥰🥰🥰😍😍😘😘
Aynen bebiş 😘😍😍
Ordan sonra karaokeye gider miyiz hep beraber 👩🎤👩🎤👩🎤🎙️🥳🥳🥳🥳🥳
@onlyteenage Ben gelirim 😍
Keşke yaa çok güzel olurdu. Ama söz siz beni unutmadığınız ve bırakmadığınız sürece sizi unutmiycam ve bırakmiycam. İşimi elime alırsam da bir araya gelmek için çabaliycam.
@simgee_yuuna
@MafyaPrenses-_-
@Bilgmert
Lütfen benim gibi bir araya gelmek için çabalayın ben bu grupta ki kimsenin kötü olduğuna inanmıyorum😉☺️🥹🥹🫶🫶🫶🫶
Kafama silah doğrultulmamışsa gitmem 🙄
🙂🔫 kim yapacak ki öyle bir şeyi🙄😅
😢😢17:00 seansı uygunsa alıyorum hemen
Sadece bilet mi cimri herif filmin yanında bir şeyler almiyacak mısın?😑🙄😂
Ayıp ediyorsun 🤦🏻♂️ xxl mısır enerji içeceği hazır 🙃
Oki anlaştık🤝🥳🥳🥳
😋😋
Ben gelirimmm
Yaaa gerçekten mi😍😍😍 oley🥳🥳🥳🥳 Anime sever dost gerçek dosttur😏🙃☺️☺️🤩🤩🤩
Öyle :) küçüklüğümden beri anime sevdaliyim
Aaa cidden mi o zaman senden öğrenmem gereken o kadar çok şey var ki sürekli konuşabileceğimiz şeyler😍😍😍😍😍🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥲
yoooo
Yooo ne gıı geliyor musun gelmiyor musun🙄🥲😂
Uyuz şey ne olacak otur evinde bea😝
Ben grubumu kurdum onlara söz verdim onlarla gidicem😌🥳🥳
Yok öyle beleşten spoiler falan😝😝😌😂
Ordan bakınca beleşe çalışacak birine benziyor muyum?😌🙄😂😂
Fenayım evet😌😂😂
K kim ki gıı🙄
O kim ki🙄
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?